Νέα

Γαμάτε τη γυναίκα/γκόμενα σας στον ύπνο της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NickGeek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Aυτό είναι μαλακία..σαν βιασμός ακούγεται..το ωραίο είναι να μας ξυπνάτε σιγά σιγά όπως λέγαμε πιο πάνω.

μα ακομα και να εχεις παρει το οκ, το γεγονος οτι προτιμα να κοιμηθει αντι να κανει sex μαζι σου, σας φτιαχνει εσας?  :jerking:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εγω μια φορα αφου ειχα πιει τα κερατα μου και ηταν 5 ωρα το πρωι, σχεδον αποκοιμηθηκα οταν ηταν η αλλη πανω μου... με ειπε γουρουνι και μαλακα [νομιζω δεν ακουγα και καλα] και εφυγε. Εσεις γιατι ειστε περηφανοι τωρα δεν ξερω  :jerking:

γενικως ρε μαγκες που ειναι το ωραιο στο να γαμας κατι που ειναι <<ακινητο>>
ακομη και με τη γκομενα πανω σου παλι δε γαμησες εσυ????????

Επισκέπτης
μα ακομα και να εχεις παρει το οκ, το γεγονος οτι προτιμα να κοιμηθει αντι να κανει sex μαζι σου, σας φτιαχνει εσας?  :jerking:
Κάπου θα φταίς εσύ προφανώς..ίσως δεν την γαμάς καλά.Συνέχεια μέσα στην καύλα είμαστε ακόμα κι όταν κοιμόμαστε οι περισσότερες.Εγώ τελευταία ξυπνάω μούσκεμα..τι πράγμα κι αυτό!Μάλλον επειδή κοιμάμαι μόνη μου και δεν υπάρχει πούτσα να με ξεσκίσει όταν κοιμάμαι :grin:

Επισκέπτης
Κάπου θα φταίς εσύ προφανώς..ίσως δεν την γαμάς καλά.Συνέχεια μέσα στην καύλα είμαστε ακόμα κι όταν κοιμόμαστε οι περισσότερες.Εγώ τελευταία ξυπνάω μούσκεμα..τι πράγμα κι αυτό!Μάλλον επειδή κοιμάμαι μόνη μου και δεν υπάρχει πούτσα να με ξεσκίσει όταν κοιμάμαι :grin:

έχεις πρόβλημα φαντασίας προφανώς...

στα όνειρά μας/σας/τους...ο καθένας βλέπει τα καλύτερα...

να το κοιτάξεις...

:2funny:

Επισκέπτης
ναι ναι :rolleyes:
URL]]

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εχεις τον κεγκελ εσυ δε χρειαζεσαι αντρα

kaisarlis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αλίντισσα γιατί δε μπορούμε να σου στείλουμε ΠΜ; :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

ειπαμε δεν το εχω κανει εγω,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom