Aυτό είναι μαλακία..σαν βιασμός ακούγεται..το ωραίο είναι να μας ξυπνάτε σιγά σιγά όπως λέγαμε πιο πάνω.
μα ακομα και να εχεις παρει το οκ, το γεγονος οτι προτιμα να κοιμηθει αντι να κανει sex μαζι σου, σας φτιαχνει εσας?
Aυτό είναι μαλακία..σαν βιασμός ακούγεται..το ωραίο είναι να μας ξυπνάτε σιγά σιγά όπως λέγαμε πιο πάνω.
ακομη και με τη γκομενα πανω σου παλι δε γαμησες εσυ????????Εγω μια φορα αφου ειχα πιει τα κερατα μου και ηταν 5 ωρα το πρωι, σχεδον αποκοιμηθηκα οταν ηταν η αλλη πανω μου... με ειπε γουρουνι και μαλακα [νομιζω δεν ακουγα και καλα] και εφυγε. Εσεις γιατι ειστε περηφανοι τωρα δεν ξερω
γενικως ρε μαγκες που ειναι το ωραιο στο να γαμας κατι που ειναι <<ακινητο>>
ακομη και με τη γκομενα πανω σου παλι δε γαμησες εσυ????????
Κάπου θα φταίς εσύ προφανώς..ίσως δεν την γαμάς καλά.Συνέχεια μέσα στην καύλα είμαστε ακόμα κι όταν κοιμόμαστε οι περισσότερες.Εγώ τελευταία ξυπνάω μούσκεμα..τι πράγμα κι αυτό!Μάλλον επειδή κοιμάμαι μόνη μου και δεν υπάρχει πούτσα να με ξεσκίσει όταν κοιμάμαιμα ακομα και να εχεις παρει το οκ, το γεγονος οτι προτιμα να κοιμηθει αντι να κανει sex μαζι σου, σας φτιαχνει εσας?
Κάπου θα φταίς εσύ προφανώς..ίσως δεν την γαμάς καλά.Συνέχεια μέσα στην καύλα είμαστε ακόμα κι όταν κοιμόμαστε οι περισσότερες.Εγώ τελευταία ξυπνάω μούσκεμα..τι πράγμα κι αυτό!Μάλλον επειδή κοιμάμαι μόνη μου και δεν υπάρχει πούτσα να με ξεσκίσει όταν κοιμάμαι
ναι ναιΚάπου θα φταίς εσύ προφανώς..ίσως δεν την γαμάς καλά.Συνέχεια μέσα στην καύλα είμαστε ακόμα κι όταν κοιμόμαστε οι περισσότερες.Εγώ τελευταία ξυπνάω μούσκεμα..τι πράγμα κι αυτό!Μάλλον επειδή κοιμάμαι μόνη μου και δεν υπάρχει πούτσα να με ξεσκίσει όταν κοιμάμαι
εχεις τον κεγκελ εσυ δε χρειαζεσαι αντραΚάπου θα φταίς εσύ προφανώς..ίσως δεν την γαμάς καλά.Συνέχεια μέσα στην καύλα είμαστε ακόμα κι όταν κοιμόμαστε οι περισσότερες.Εγώ τελευταία ξυπνάω μούσκεμα..τι πράγμα κι αυτό!Μάλλον επειδή κοιμάμαι μόνη μου και δεν υπάρχει πούτσα να με ξεσκίσει όταν κοιμάμαι
Κάπου θα φταίς εσύ προφανώς..ίσως δεν την γαμάς καλά.Συνέχεια μέσα στην καύλα είμαστε ακόμα κι όταν κοιμόμαστε οι περισσότερες.Εγώ τελευταία ξυπνάω μούσκεμα..τι πράγμα κι αυτό!Μάλλον επειδή κοιμάμαι μόνη μου και δεν υπάρχει πούτσα να με ξεσκίσει όταν κοιμάμαι
στειλε στο νοτιπους που ειναι κλωνος τηςΑλίντισσα γιατί δε μπορούμε να σου στείλουμε ΠΜ;
Αλίντισσα γιατί δε μπορούμε να σου στείλουμε ΠΜ;
στειλε στο νοτιπους που ειναι κλωνος της
στειλε στο νοτιπους που ειναι κλωνος της
ο νωντας!!!!!!!!!!!!!!!Φωναξε κανεις;
Σου έστειλαν πμ οι καμμένοι ?