...Καλά, ρε...ΟΛΟΙ σας είστε ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ?
εγω για κοιμισμένες πουτάνες το καταλαβένω
Αμε δε που είμαστε στεγνές..και λιπαντικό μόνο στο κωλαράκι περικαλώ!οταν κοιμαται η γκομενα ειναι ''στεγνη'' αρα στην αρχη δυσκολα θα μπει...η βαζεις λιπαντικο , η εχει ψιλοξυπνήσει και αρχιζει να βγαζει υγρα....
Όσο ανηφορίζω τόσο υγραίνομαι Ευθεία πάνω απο το σπίτι σου,ανηφόρα τέρμα είναι και το σημείο G.Μια χαρα τα BΠ....Eχουμε υγρο κλιμα εδω πανω
εγω μια φορα γαμησα μια φιλη της γκομενας μου στον υπνο μου...
οταν κοιμαται η γκομενα ειναι ''στεγνη'' αρα στην αρχη δυσκολα θα μπει...η βαζεις λιπαντικο , η εχει ψιλοξυπνήσει και αρχιζει να βγαζει υγρα....
εγω μια την ειχα κατουρησει στον υπνο της
και στο δικο μου υπνο βασικα...
οχι εννοω την ωρα που κοιμομαστεσυ στον υπνο σου εχεις γαμησει και τις δικες μας
οχι εννοω την ωρα που κοιμομαστε
δεν το λεω για πλακα
Αμε δε που είμαστε στεγνές..και λιπαντικό μόνο στο κωλαράκι περικαλώ!Όσο ανηφορίζω τόσο υγραίνομαι Ευθεία πάνω απο το σπίτι σου,ανηφόρα τέρμα είναι και το σημείο G.
και μια αλλη μ ειχε ξερασει το βρωμομουνο την ωρα που κοιμομαστε
ρε φιλε για κανα γαμησι θα μας πεις ή θα μας πεις και ποια σε εκλασε εκει που κοιμοσασταν;και μια αλλη μ ειχε ξερασει το βρωμομουνο την ωρα που κοιμομαστε
Ως την Κυριακή θα ανέβω σίγουρα.Ηφαίστειο θα γίνει το βουνό αγάπη.Λάβα καυτή θα κατεβεί και θα ποτίσει τα φοινικάκια σου.θα ανεβεις καθολου σημερα η να βγω για ποτισμα το απογευμα????
Διψασανε για υγρα τα Φοινικακια μου
και εγω το εχω πάθει αυτό και τη γάμισα απο τον κόλο για να εξιλεωθω
Ως την Κυριακή θα ανέβω σίγουρα.Ηφαίστειο θα γίνει το βουνό αγάπη.Λάβα καυτή θα κατεβεί και θα ποτίσει τα φοινικάκια σου.
Aυτό είναι μαλακία..σαν βιασμός ακούγεται..το ωραίο είναι να μας ξυπνάτε σιγά σιγά όπως λέγαμε πιο πάνω.Εγω μια φορα αφου ειχα πιει τα κερατα μου και ηταν 5 ωρα το πρωι, σχεδον αποκοιμηθηκα οταν ηταν η αλλη πανω μου... με ειπε γουρουνι και μαλακα [νομιζω δεν ακουγα και καλα] και εφυγε. Εσεις γιατι ειστε περηφανοι τωρα δεν ξερω
γενικως ρε μαγκες που ειναι το ωραιο στο να γαμας κατι που ειναι <<ακινητο>>