Νέα

Γαμάτε τη γυναίκα/γκόμενα σας στον ύπνο της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NickGeek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96
Το καλύτερο γαμήσι είναι αυτό.Κάντε στο πλάι το στριγκάκι και τρίψτε την πούτσα σας στην κωλάρα μας.Μην ξεχνάτε με το χεράκι να μας χαιδευετε τις ρωγίτσες.

Αμα τρίψουμε την πούτσα στις ρωγίτσες δεν κάνει?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Το καλύτερο γαμήσι είναι αυτό.Κάντε στο πλάι το στριγκάκι και τρίψτε την πούτσα σας στην κωλάρα μας.Μην ξεχνάτε με το χεράκι να μας χαιδευετε τις ρωγίτσες.

ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.426
Πόντοι
506

...Πρόσωπο να χύσουμε? Ή θα τρομάξετε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Αυτό μου έχει συμβεί μια φορά πριν χρόνια οταν ήμουν φαντάρος.
Η πίπα καλη ητανε αλλά είχα να κοιμηθω κανα 3ημερο.
να μπαινεις στη φόρτιση κάνα μισάωρο πριν της τον δώσεις οταν εισαι άυπνος.. :)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγω μια φορα τον επαιζα πανω σε μια γκομενα ενω κοιμοταν και την εχυσα στα μπουτια... γαμησει κοιμισμενη δεν το εχω δοκιμασει ακομα  :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οταν κοιμαται η γκομενα ειναι ''στεγνη'' αρα στην αρχη δυσκολα θα μπει...η βαζεις λιπαντικο , η εχει ψιλοξυπνήσει και αρχιζει να βγαζει υγρα....

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.229
Πόντοι
3.715
παλιά τραβιόμουνα με μία μουνίτσα ΒΠ που ήταν πάντα και μόνιμα υγρή...στον ύπνο δε, όπως τούρλωνε τον κώλο της λόγω, ''βολικής στάσης ύπνου'', δεν είχε μα-μου, τον έτρωγε κανονικά, ξυπνούσε λίγο γιατί έχυνε και ξανακοιμόταν μέχρι τον πρώτο πρωϊνό γύρο.
Αυτό όμως ΠΑΛΙΑ, δεν εχω ξαναβρεί τίποτε παρόμοιο σε μουνί από πλευράς ύγρανσης/ 24.7.365 availability.

Η τωρινή μου τον ρουφάει/ καβαλάει τα Σαβ/κα που κοιμάμαι, ξυπνάει πιο νωρίς και τον μόνο που πετυχαίνει όρθιο είναι ο πούτσος μου, τον οποίο και τιμά αναλόγως.

OP
OP
N

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96
Εγω μια φορα τον επαιζα πανω σε μια γκομενα ενω κοιμοταν και την εχυσα στα μπουτια... γαμησει κοιμισμενη δεν το εχω δοκιμασει ακομα  :2funny:

ξύπνησε στο χύσιμο ή την έβγαλες καθαρή?

OP
OP
N

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96
παλιά τραβιόμουνα με μία μουνίτσα ΒΠ που ήταν πάντα και μόνιμα υγρή...στον ύπνο δε, όπως τούρλωνε τον κώλο της λόγω, ''βολικής στάσης ύπνου'', δεν είχε μα-μου, τον έτρωγε κανονικά, ξυπνούσε λίγο γιατί έχυνε και ξανακοιμόταν μέχρι τον πρώτο πρωϊνό γύρο.

πουτάνα στον ύπνο, νοικοκυρά στον ξύπνιο

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.483
Πόντοι
12.056
Αυτό όμως ΠΑΛΙΑ, δεν εχω ξαναβρεί τίποτε παρόμοιο σε μουνί από πλευράς ύγρανσης/ 24.7.365 availability.

Η τωρινή μου τον ρουφάει/ καβαλάει τα Σαβ/κα που κοιμάμαι, ξυπνάει πιο νωρίς και τον μόνο που πετυχαίνει όρθιο είναι ο πούτσος μου, τον οποίο και τιμά αναλόγως.

Μια χαρα τα BΠ....Eχουμε υγρο κλιμα εδω πανω  :tooth: :bounce-glasses:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.426
Πόντοι
506
...Καλά, ρε...ΟΛΟΙ σας είστε ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΥΠΝΟΒΑΤΕΣ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom