Το καλύτερο γαμήσι είναι αυτό.Κάντε στο πλάι το στριγκάκι και τρίψτε την πούτσα σας στην κωλάρα μας.Μην ξεχνάτε με το χεράκι να μας χαιδευετε τις ρωγίτσες.
Αμα τρίψουμε την πούτσα στις ρωγίτσες δεν κάνει?
Το καλύτερο γαμήσι είναι αυτό.Κάντε στο πλάι το στριγκάκι και τρίψτε την πούτσα σας στην κωλάρα μας.Μην ξεχνάτε με το χεράκι να μας χαιδευετε τις ρωγίτσες.
εσύ κοιμάσε και η πούτσα σου δουλεύει
...Πρόσωπο να χύσουμε? Ή θα τρομάξετε?
να μπαινεις στη φόρτιση κάνα μισάωρο πριν της τον δώσεις οταν εισαι άυπνος..Αυτό μου έχει συμβεί μια φορά πριν χρόνια οταν ήμουν φαντάρος.
Η πίπα καλη ητανε αλλά είχα να κοιμηθω κανα 3ημερο.
δεν εχετε ολες τα ιδια γουστα βρε κουτό......Μην ξεχνάτε με το χεράκι να μας χαιδευετε τις ρωγίτσες.
θα της πεις οτι ειναι για τις τσίμπλεςΤότε είναι που θα ξυπνήσει.... αλλά θα είναι αργά
θα της πεις οτι ειναι για τις τσίμπλες
σε σένα δε θα γίνει ποτέ
Εγω μια φορα τον επαιζα πανω σε μια γκομενα ενω κοιμοταν και την εχυσα στα μπουτια... γαμησει κοιμισμενη δεν το εχω δοκιμασει ακομα
παλιά τραβιόμουνα με μία μουνίτσα ΒΠ που ήταν πάντα και μόνιμα υγρή...στον ύπνο δε, όπως τούρλωνε τον κώλο της λόγω, ''βολικής στάσης ύπνου'', δεν είχε μα-μου, τον έτρωγε κανονικά, ξυπνούσε λίγο γιατί έχυνε και ξανακοιμόταν μέχρι τον πρώτο πρωϊνό γύρο.
Δεν ξυπνησε γιατι ηταν λιωμα απο ξυδια... το καταλαβε ομως το πρωιξύπνησε στο χύσιμο ή την έβγαλες καθαρή?
Δεν ξυπνησε γιατι ηταν λιωμα απο ξυδια... το καταλαβε ομως το πρωι
πουτάνα στον ύπνο, νοικοκυρά στον ξύπνιο
παλιά τραβιόμουνα με μία μουνίτσα ΒΠ που ήταν πάντα και μόνιμα υγρή...στον ύπνο δε, όπως τούρλωνε τον κώλο της λόγω, ''βολικής στάσης ύπνου'', δεν είχε μα-μου, τον έτρωγε κανονικά, ξυπνούσε λίγο γιατί έχυνε και ξανακοιμόταν μέχρι τον πρώτο πρωϊνό γύρο.
Αυτό όμως ΠΑΛΙΑ, δεν εχω ξαναβρεί τίποτε παρόμοιο σε μουνί από πλευράς ύγρανσης/ 24.7.365 availability.
Η τωρινή μου τον ρουφάει/ καβαλάει τα Σαβ/κα που κοιμάμαι, ξυπνάει πιο νωρίς και τον μόνο που πετυχαίνει όρθιο είναι ο πούτσος μου, τον οποίο και τιμά αναλόγως.