Νέα

Γαμάτε τη γυναίκα/γκόμενα σας στον ύπνο της;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NickGeek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Υπερηχητική σα να λέμε?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εγώ τις χάιδευα, ξυπνάγανε, και μετα βουρ στο ψητό...

akhsv

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
32
Πόντοι
0
Διάβασα αυτό το άρθρο σήμερα.

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο?

Μου έχει συμβεί να με πάρει ο ύπνος κατα τη διάρκεια της πίπας αλλά όσες φορές προσπάθηση να τον μπίξω σε γυναίκα που κοιμότανε ξύπνησε και συνήθως με όχι καλές διαθέσεις :grin:
και να ονειρεύεται ότι τρώει σε κάποια χασαποταβέρνα και να στον περάσει για κοψίδι και να κλαις βραδιάτικα.... :grin::grin:

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.351
Πόντοι
1.056
Δαχτυλωμα στις τρύπες της πολλές φορές και από μία φορά χύσιμο στην κωλάρα της και γαμήσι!!!

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
Είχα γνωρίσει μια τύπισσα που ο άντρας της, της έκανε 3 παιδιά έτσι!!! Αυτή κοιμόταν και αυτός την εσπρωχνε πλαγιαστό πισωκολλητό!!! Μιλάμε για ζώα και οι δύο!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Το είχα κάνει σύστημα μεχρι τα 35 μου σε όλες που είχα της γαμουσα και όταν κοιμόντουσαν. Είτε μέσα στη νύχτα είτε πρωί πρωί. Μια δυσανσχετουσε άσχημα γιατί της έκοβα τον πολύτιμο ύπνο.

Το κόλπο είναι να αρχίσεις να τρίβεις το καυλομενο πουτσοκεφαλο πάνω στην μούνα όσο κοιμάται. Μόλις σπάσει μέση η γκόμενα και πετάξει την κολάρα προς τα έξω μπαίνεις σιγά σιγά και γάμας!!!!

Θυμάμαι μια φορά είχα κοιμηθεί με τον πουτσο μέσα στο μουνι. Αφού έχυσα τον άφησα μέσα και κοιμήθηκα. Το πρωί με έτσουζε το πουτσοκεφακο άσχημα !!!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.443
Πόντοι
11.956
Και είναι ωραίο να γαμας την άλλην που κοιμάται.... δηλαδή μηδέν συμμετοχή...ούτε γλωσσοφιλλα ούτε τίποτα μπατσες στον κώλο ούτε βρωμικα λόγια....κτλ.... φυσικά γούστα είναι αυτά αλλα?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom