House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μπορει να υποφερουν απο σεξυπνια.
Για διαβασε το παρακατω συλβακι.....
www.medlook.net/article.asp?item_id=3109]http://www.medlook.net/article.asp?item_id=3109[/url]
δεν την γαμανε για να μην σπασει η επιδερμιδα της ρε....μερικοι δεν τη γαμανε καν στον ξυπνιο της,θα κανουν την εξαιρεση στον υπνο της?
Φανταζεσαι να σου τυχει τετοιος γκομενος? :o
Πάντως την Κουίντα του Μουτσάτσου δεν την προλάβατε μπεμπάκια
Γιατί, πρόλαβες εσύ την πρώτη "Αυτοκίνηση", την ξύλινη, στην Κηφισίας;;
Γιατι, εφυγε και ποτε απο εκει?
Έχει τύχει σε κανέναν άλλο?
Μου έχει συμβεί να με πάρει ο ύπνος κατα τη διάρκεια της πίπας
Και μένα, και μένα!
Ολλανδέζα, 25, 2-3 μήνες "δεσμός", γύρναγα απόγευμα από το γραφείο, πτώμα, ξάπλωνα και με άρχιζε στην πίπα.
Ψιλογλάρωνα (χωρίς να μου πέφτει προφανώς), αλλά κάποια στιγμή άρχισα και να ροχαλίζω!
Από Ολλανδέζα έγινε Τούρκος!
Αυτό φιλαράκο είναι πραγματική ιστορία που έγινε πριν μερικά χρόνια, ειδήσεις δεν παρακουλουθείς?Κοκκινος κυκλος, ή δεκατη εντολη ηταν αυτο
η γυναίκα ζητούσε να καρφώνει και τον άντρα της,από την εκδικητική της μανίαΚαι κερατάς και ξεκολιασμένος δηλαδή
Ξυπναγε το πρωί και είχε πονοκέφαλο απο το κέρατο και τον πόναγε και ο κόλος του απο το φυστίκωμα
Μα καλά γαμουσε που γαμούσε τη γυναίκα του, αυτόν γιατι τον φυστίκωνε?
ρε παιδιά ο ιπνοσ ειναι για να κοιμομαστε κεινη την ωρα!!Διάβασα αυτό το άρθρο σήμερα.
Έχει τύχει σε κανέναν άλλο?
Μου έχει συμβεί να με πάρει ο ύπνος κατα τη διάρκεια της πίπας αλλά όσες φορές προσπάθηση να τον μπίξω σε γυναίκα που κοιμότανε ξύπνησε και συνήθως με όχι καλές διαθέσεις
εχει διαφορα στη σθχνοτητα!Η κλανιά στον ύπνο και στον ξύπνιο τι διαφορές έχουν? Στην ένταση? Στη μερέντα?