You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
canecorso73
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ετσι βλεπω και εγω.Δε γαμας με φβ.Αν δε γινει ζωντανο παιχνιδι,με τιποτα.εχω μαζεψει πολλες καληνυχτες στο Facebook! Δεν φορτωνεις πια με τιποτα...μονο απο κοντα οτι παιξεις στο "τερεν" oldschool
Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Από παντού γαμας ανάλογα τι θα κυνηγήσεις..αν την πέσεις σε ψωνισμενη δεν θα κάτσει.αν την πέσεις σε νορμάλ γκόμενα έχεις πιθανότητες.επισης ποτέ δεν λες ερωτικά υπονοούμενα κατευθείαν αλλα μιλάς φιλικά . έχω κάνει πολλά σκηνικά μέσω Facebook και badoo.επισης το ποτό για μένα έξω είναι δύσκολη περίπτωση για να παίξεις μπάλα.η γκόμενα είναι φτιαγμένη με καλή αυτοπεποίθηση και χίλιους καγκουρες να την πλαισιώνουν.οποτε είναι σε φάση άμυνας.ποιο πολλές ρίχνεις αν κάτσεις στο μετρό απέξω και ρωτάς μαλακίες.ή από κύκλο γυμναστήριο κτλ
Από παντού γαμας ανάλογα τι θα κυνηγήσεις..αν την πέσεις σε ψωνισμενη δεν θα κάτσει.αν την πέσεις σε νορμάλ γκόμενα έχεις πιθανότητες.επισης ποτέ δεν λες ερωτικά υπονοούμενα κατευθείαν αλλα μιλάς φιλικά . έχω κάνει πολλά σκηνικά μέσω Facebook και badoo.επισης το ποτό για μένα έξω είναι δύσκολη περίπτωση για να παίξεις μπάλα.η γκόμενα είναι φτιαγμένη με καλή αυτοπεποίθηση και χίλιους καγκουρες να την πλαισιώνουν.οποτε είναι σε φάση άμυνας.ποιο πολλές ρίχνεις αν κάτσεις στο μετρό απέξω και ρωτάς μαλακίες.ή από κύκλο γυμναστήριο κτλ
Κάπως έτσι, να μην ξεχνάμε ότι όπως ψαχνόμαστε εμείς, έτσι ψάχνονται κι οι άλλες. Να μην ξεχνάμε και το θέμα "συμβατότητας", ηλικιακά, ταξικά, στυλιστικά κλπ. Αν πχ. είσαι μεταλλάς από το Περιστέρι και την βλέπεις την άλλην στο φουμπου με τα Πράδα και στα 3άστερα Μισελέν ρεστοράν, από που να πιαστείς (εκτός κι αν είσαι τόσο σούπερ ουάου τεκνό κι ετοιμόλογος); Κουλ, παντού μπορεί να γίνει παιχνίδι, με δεδομένο ότι τον λιγούρη δεν τον γουστάρει καμιά. Μάτια ανοιχτά και μια ξεχωριστή και κατά το δυνατόν μη τυποποιημένη ατάκα για κάθε περίσταση λοιπόν, καλοκαιράκι κι όλες οι σόλο (κι όχι μόνον) ψάχνονται. Στην τελική, αν η άλλη γουστάρει κατ' αρχήν, γίνεται φανερό στα πρώτα 2 λεπτά.
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.096
- Πόντοι
- 6.796
Βγηκα με μια απο fb που την εκανα αντ τυχαια.. ανταλλαξαμε viber και συνεχιζαμε να μιλάμε απο εκει.. μιλήσαμε 4-5 φορες απ το τηλ.. βλάχαδερο αυτή ήρθε αθήνα για σπουδές.. πρωτα απ ολα στις φώτος στο fb έβλεπα άλλη γκόμενα.. σε 2-3 φώτος έλεγα οτι ειναι μουνάρα.. σε κάτι άλλες έλεγα ok καλή ειναι..
Απο κοντά καμία σχέση.. φάτσα κάτι με χάλαγε, σώμα αδύνατη για ένα πούτσο βασικά ήτανε.. απ το τηλ έλεγε ψάχνει κάτι σοβαρό να κάνει σχέση και δένετε έλεγε με το σέξ και λοιπές μαλακίες.. απο κοντά εξελίχθηκαν κουβέντες του τύπου θέλω να παιρνάω καλά σε μια σχέση και να κάνω ταξίδια - βόλτες κτλ..
Πρώτα απ ολα απο κοντά δε μου άρεσε αλλά ένα πούτσο σκέφτηκα να της τον έριχνα.. με το ζόρι ομως γιατι οι πουτάνες που γαμάω υπερτερούν κατα κόρον σε εμφάνιση.. εκει στο μπλα μπλα σκέφτομαι δε γαμιέται αφου δε θα της πώ να ξαναβγούμε και της πετάω δε μου λές δε πάμε κάπου αλλού να ειμαστε μόνοι κτλ.. λέει δηλ? της λέω πάμε σε χοτέλ για σέξ.. το σκεφτόταν και ειπε οκ πάμε να βάλεις προφυλακτικό κτλ.. της ειπα ναι εννοειτε κάτσε να δω στο κινητο που θα πάμε.. έβλεπα κολακεύτηκε με τη πρόταση αλλά το ξανασκέφτηκε και άρχισε τα ξέρεις δε θέλω πάλι ξεπέτα και θέλω να με σίγουρη αυτη τη φορά με κάποιον και οχι για ενα σεξ.. της λέω ας δούμε πως κολλάμε εκει και το ξανασυζητάμε και για αν θα κάνουμε σχέση έσυ δε θες να με δοκιμάσεις αν σου κάνω της λέω.. λεει φυσικα.. το ξανασκέφτεται και απαντάει αστο για σήμερα κάτσε να μιλήσουμε ειναι πολυ επικοινωνιακός μου ειπε και μου αρέσει αυτο.. τέσπα μαλακιες τη πήγα σε ενα μετρό και γύρισα.. Αμα ήμουν πιο αποφασιστικός θα την ειχα γαμήσει αλλα και γω δε τρελάθηκα μαζι της.. στο μυαλό όρνιο αυτή τελειώς αλλο ξενερωτικό.. επίσης σήμερα γάμησα τάνα, χθες γάμησα τάνα, προχτες πάλι κτλ.. αρα ναι μεν της ειπα παμε γαμηστρώνα γιατι δε με ενοιαζε πως θα το πάρει αφου ειχα αποφασίσει να της ρίξω πούτσο και πούλο μετά.. αλλά δε της το πα σαν λιγούρη εξού και άρχισε να ετοιμάζετε να φύγουμε αλλα έφαγε αναλαμπή να μη μου κάτσει δήθεν οτι θέλει κάτι σοβαρό.. φούμαρα βασικά το έδινε για πλάκα ανεξαρτήτος αν εξελισόταν σε κάτι ή οχι.. τέσπα εν ολίγης βλέπεις μια μουνάρα απο fb ή έστω κάποια αξιογάμητη και απο κοντά μπορει να ναι αρκετά διαφορετική ή το στυλ της γενικά καμια σχέση απο αυτο που βλέπεις στο fb.. Αν ήμουν αγάμητος και πιο αποφασιστικός να τη πάω σε χοτέλ θα την ειχα πάει.. αλλα και πάλι αν βρεθώ στο δίλλημα να τη πάρω τηλ για πούτσο ή να πάω σε πουτάνα θα προτιμήσω το δεύτερο..
Απο κοντά καμία σχέση.. φάτσα κάτι με χάλαγε, σώμα αδύνατη για ένα πούτσο βασικά ήτανε.. απ το τηλ έλεγε ψάχνει κάτι σοβαρό να κάνει σχέση και δένετε έλεγε με το σέξ και λοιπές μαλακίες.. απο κοντά εξελίχθηκαν κουβέντες του τύπου θέλω να παιρνάω καλά σε μια σχέση και να κάνω ταξίδια - βόλτες κτλ..
Πρώτα απ ολα απο κοντά δε μου άρεσε αλλά ένα πούτσο σκέφτηκα να της τον έριχνα.. με το ζόρι ομως γιατι οι πουτάνες που γαμάω υπερτερούν κατα κόρον σε εμφάνιση.. εκει στο μπλα μπλα σκέφτομαι δε γαμιέται αφου δε θα της πώ να ξαναβγούμε και της πετάω δε μου λές δε πάμε κάπου αλλού να ειμαστε μόνοι κτλ.. λέει δηλ? της λέω πάμε σε χοτέλ για σέξ.. το σκεφτόταν και ειπε οκ πάμε να βάλεις προφυλακτικό κτλ.. της ειπα ναι εννοειτε κάτσε να δω στο κινητο που θα πάμε.. έβλεπα κολακεύτηκε με τη πρόταση αλλά το ξανασκέφτηκε και άρχισε τα ξέρεις δε θέλω πάλι ξεπέτα και θέλω να με σίγουρη αυτη τη φορά με κάποιον και οχι για ενα σεξ.. της λέω ας δούμε πως κολλάμε εκει και το ξανασυζητάμε και για αν θα κάνουμε σχέση έσυ δε θες να με δοκιμάσεις αν σου κάνω της λέω.. λεει φυσικα.. το ξανασκέφτεται και απαντάει αστο για σήμερα κάτσε να μιλήσουμε ειναι πολυ επικοινωνιακός μου ειπε και μου αρέσει αυτο.. τέσπα μαλακιες τη πήγα σε ενα μετρό και γύρισα.. Αμα ήμουν πιο αποφασιστικός θα την ειχα γαμήσει αλλα και γω δε τρελάθηκα μαζι της.. στο μυαλό όρνιο αυτή τελειώς αλλο ξενερωτικό.. επίσης σήμερα γάμησα τάνα, χθες γάμησα τάνα, προχτες πάλι κτλ.. αρα ναι μεν της ειπα παμε γαμηστρώνα γιατι δε με ενοιαζε πως θα το πάρει αφου ειχα αποφασίσει να της ρίξω πούτσο και πούλο μετά.. αλλά δε της το πα σαν λιγούρη εξού και άρχισε να ετοιμάζετε να φύγουμε αλλα έφαγε αναλαμπή να μη μου κάτσει δήθεν οτι θέλει κάτι σοβαρό.. φούμαρα βασικά το έδινε για πλάκα ανεξαρτήτος αν εξελισόταν σε κάτι ή οχι.. τέσπα εν ολίγης βλέπεις μια μουνάρα απο fb ή έστω κάποια αξιογάμητη και απο κοντά μπορει να ναι αρκετά διαφορετική ή το στυλ της γενικά καμια σχέση απο αυτο που βλέπεις στο fb.. Αν ήμουν αγάμητος και πιο αποφασιστικός να τη πάω σε χοτέλ θα την ειχα πάει.. αλλα και πάλι αν βρεθώ στο δίλλημα να τη πάρω τηλ για πούτσο ή να πάω σε πουτάνα θα προτιμήσω το δεύτερο..
σημερα γαμησα την πρωτη απο fb.
ειχα απιστευτη τυχη ειχαμε μιλησει 3-4 φορες και ειχα δει μονο φωτο κεφαλι ειχε.52 ετων χωρισμενη μου ελεγε πως γαμιοταν με τον ενα και τον αλλον παλιοτερα.τωρα ειχε να γαμηθει απο περσι.της λεω παμε σημερα και δωσαμε ραντεβου στην γωνια του hotel.πηγα στις 8 πηγαμε στο ευαγες ιδρυμα και μπαζωσα.ειχε φοβερη ρωγα με μεγαλο μηκος παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη που εχω παιξει.ηταν χοντρη κλασσικα και μυριζε γμτ αλλα τι να κανεις...επεσε φοβερο γελιο με ολο το σκηνικο
ειχα απιστευτη τυχη ειχαμε μιλησει 3-4 φορες και ειχα δει μονο φωτο κεφαλι ειχε.52 ετων χωρισμενη μου ελεγε πως γαμιοταν με τον ενα και τον αλλον παλιοτερα.τωρα ειχε να γαμηθει απο περσι.της λεω παμε σημερα και δωσαμε ραντεβου στην γωνια του hotel.πηγα στις 8 πηγαμε στο ευαγες ιδρυμα και μπαζωσα.ειχε φοβερη ρωγα με μεγαλο μηκος παιζει να ειναι και η μεγαλυτερη που εχω παιξει.ηταν χοντρη κλασσικα και μυριζε γμτ αλλα τι να κανεις...επεσε φοβερο γελιο με ολο το σκηνικο
kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
χαχαχα τρελεεεε ωραιοςσημερα γαμησα την πρωτη απο fb.
Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
Έπρεπε να μην έχανες χρόνο ψάχνοντας.. επίσης ίσως φαινόταν στο πρόσωπο σου ότι δεν γουσταρες και την ήθελες και ένα Πούτσο.ενα από τα μυστικά ενός επιτυχημένου φλερτ είναι το να δείχνεις τον ενθουσιασμό σου πιστεύω για την άλλη.αμα είναι λες και έχει δει το χάρο πρέπει να είσαι και καλός ηθοποιός..καλό σκηνικό πάντως.ενα παρόμοιο μου είχε τύχη και εμένα.μιλαγα με φοιτήτρια από την Κύπρο ,ήρθε Αθήνα λυσσασμένη για Πουτσο , βρεθήκαμε και κατευθείαν ξενοδοχείο .η πιο περίπτωση τρελής που μου έχει τύχη..νυμφομανης .αλλά ξενέρωμα αφανα μουνι.Βγηκα με μια απο fb που την εκανα αντ τυχαια.. ανταλλαξαμε viber και συνεχιζαμε να μιλάμε απο εκει.. μιλήσαμε 4-5 φορες απ το τηλ.. βλάχαδερο αυτή ήρθε αθήνα για σπουδές.. πρωτα απ ολα στις φώτος στο fb έβλεπα άλλη γκόμενα.. σε 2-3 φώτος έλεγα οτι ειναι μουνάρα.. σε κάτι άλλες έλεγα ok καλή ειναι..
sotis25
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 493
- Πόντοι
- 306
το πίο ωραίο και αληθινό σχόλιο που έχω διαβάσει εδώ μεσα.ΜπράβοΣυναισθηματική + κοινωνικη + σεξουαλική ανωριμότητα εμφανισιμων και μη Ελλεηνιδων => αγαμία ανδρων.
Για την κάθε Ελλεηνίδα πάντως ο κάθε μοντελος, ηθοποιός ή τραγουδιστής ή αθλητής δεν είναι πεφτουλας, ληγουρης και αγαμητός ακόμη κι αν αυτός την φλερτάρει.
Όταν αυτές οι βρωμιαρες, που κράζουν τους άλλους, τους πέφτουν τα σαλακια που βλέπουν μπροστά τους τα γελοία είδωλα των ΜΜΕ, τότε δεν βλέπω να τις εκθέτει κανένας άνδρας.
Αυτές οι τυπισσες που παρουσίασε ο αμπελαλες διακατέχονται από ναρκισσισμό, νομίζουν ότι όλοι οι γύρω της πρέπει να τις υπηρετούν, να την σέβονται. Οι κοινωνικές τους αρετές είναι ανύπαρκτες, έχουν διαφορά κομπλεξ, αδύναμη προσωπικότητα και αντιγράφουν αρνητικες συμπεριφορες της σημερινής τραγικής Ελληνικής κουλτούρας.
Οι περισσότερες σάπιες σαν κι αυτές ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, όπου σημειωτέον οι άνθρωποι βιώνουν μοναξιά, φόβο και γενικά αρνητικά συναισθήματα λόγω του περιβάλλοντος που έχει ρύπους κάθε είδους.
Όλα όμως ξεκινάνε από την οικογένεια που οφείλει υπό φυσιολογικές συνθήκες να παρέχει κοινωνική παιδεία, κάτι που δεν γίνεται παρά σε μικρό ποσοστό, γιατί θεωρείται πολυτέλεια για τους περισσότερους. Το αντίθετο συμβαίνει σε πολιτισμένες χώρες.
anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
είχα κάνει αντ τυχαία μία ούτε που το θυμόμουν. Αραιά και πουν καμιά κουβέντα. Μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν παντρεμένη χωρισμένη, με παιδί. Από τις φώτο την έκανα για 22-25 το πολύ, τελικά προέκυψε 34!!
Βρεθήκαμε από κοντά 3 φορές, και δώσαμε πόνο κάτι 8ώρες βάρδιες. Και μετά στο χάος στο φτύσιμο και την απαξίωση! ούτε να με δει ένα πράγμα, το κυνήγησα αλλά δεν βγήκε πουθενά! Κρίμα γιατί σκάλωσα άσχημα ήταν αυτό που λέμε όταν βλέπουμε μια μουνάρα με παιδί <<γαμώ την μάνα σου>>.
Πάντως είναι σπασμένο το fb τελευταία, παλιά γαμούσες με 5 μηνύματα πλέον θέλει κόπο και τρόπο!!
Βρεθήκαμε από κοντά 3 φορές, και δώσαμε πόνο κάτι 8ώρες βάρδιες. Και μετά στο χάος στο φτύσιμο και την απαξίωση! ούτε να με δει ένα πράγμα, το κυνήγησα αλλά δεν βγήκε πουθενά! Κρίμα γιατί σκάλωσα άσχημα ήταν αυτό που λέμε όταν βλέπουμε μια μουνάρα με παιδί <<γαμώ την μάνα σου>>.
Πάντως είναι σπασμένο το fb τελευταία, παλιά γαμούσες με 5 μηνύματα πλέον θέλει κόπο και τρόπο!!
Έπρεπε να μην έχανες χρόνο ψάχνοντας.. επίσης ίσως φαινόταν στο πρόσωπο σου ότι δεν γουσταρες και την ήθελες και ένα Πούτσο.ενα από τα μυστικά ενός επιτυχημένου φλερτ είναι το να δείχνεις τον ενθουσιασμό σου πιστεύω για την άλλη.αμα είναι λες και έχει δει το χάρο πρέπει να είσαι και καλός ηθοποιός..καλό σκηνικό πάντως.ενα παρόμοιο μου είχε τύχη και εμένα.μιλαγα με φοιτήτρια από την Κύπρο ,ήρθε Αθήνα λυσσασμένη για Πουτσο , βρεθήκαμε και κατευθείαν ξενοδοχείο .η πιο περίπτωση τρελής που μου έχει τύχη..νυμφομανης .αλλά ξενέρωμα αφανα μουνι.
Γιατί δεν της το ξύριζες εσυ..;;
Διαγραμμένο μέλος 172829
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 966
- Πόντοι
- 311
με τι να τις το ξύρισω;χωθηκαμε σε ένα ξένο δοχείο στην Ομόνοια . συγκεκριμένα αυτό που είναι από την μεριά τον Hondos ( είναι παρακμιακο και φθηνό για οποίον ενδιαφέρεται).ε και έγινε τι σκηνικό..η τύπισσα είχε πάει με πέντε ταυτόχρονα σύμφωνα με τα λεγόμενα τις .αλλά από γαμξσι δεν έλεγε πολλά.μιλαγε και βλάχικα:-D.το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχε κολο διαμάντιΓιατί δεν της το ξύριζες εσυ..;;
keratomenos33
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω εχω εμπειρια με 2.
Μια ξανθια 21 ετων μιλαγαμε 7 μερες και βρεθηκαμε σε χοτελ αλλα μεχρι εκει. Πηγαμε, γουσταρε τρελα, τα εκανε ολα και ειχε και γκομενο... απλα μου ειπε οτι ηταν φανταρος και δεν αντεχε αλλο πια.
Και αλλη μια φορα ενα 19χρονο φοιτητρια! απο τη 2η μερα που μιλησαμε! μετρια στο σεξ.
Μια ξανθια 21 ετων μιλαγαμε 7 μερες και βρεθηκαμε σε χοτελ αλλα μεχρι εκει. Πηγαμε, γουσταρε τρελα, τα εκανε ολα και ειχε και γκομενο... απλα μου ειπε οτι ηταν φανταρος και δεν αντεχε αλλο πια.
Και αλλη μια φορα ενα 19χρονο φοιτητρια! απο τη 2η μερα που μιλησαμε! μετρια στο σεξ.
αυτό το facebook για μια συγκροτημένη και ψαγμένη γυναίκα δίνει την εντύπωση ελληναρά σκατόβλαχου.και ότι είναο 100 τα 100 στημένο.Για να γαμας ευκολα f/b αλλα και γκομενακια γενικα θες δυνατο f/b προφιλ.
Καμια ελλεηνιδα δεν θα αντισταθει. :S :S :S
άσε τα ψέματα και κοίτα νατο χώσεις με κανα 10ρικακι στο μετάξι .μόνο για εκεί είσαι
ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.με τα ψέματα εδω μέσα
BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Παλιά γαμούσες μέσω facebook. Τώρα πια όχι.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Είχα διαγράψει το fb εδώ και κάνα 2 χρόνια και λέω θα ανοίξω ξανά profile και θα αντάρω μόνο καλά μουνάκια για την φάση και αν κάτσει τίποτα δυνατό έχει καλώς.. Με το που ανοίγω και αντάρω 2 κολλητάρια δέχομαι καταιγισμό από αιτήματα από γνωστούς ψωλαρία και γνωστές γκόμενες τις οποίες όμως δεν θέλω να γαμήσω και δεν πρόκειται να παιχτεί τίποτα.. Πώς να τους ριτζεκτάρεις κιόλας όταν τους βλέπεις συχνά real life.. Μου γάμησαν το προφιλ τα μπουρδέλα, πάλι για delete παει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις