Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
οχι παντα φιλε,

ο αιφνιδιασμος ακομη μετραει ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.

TO FB  ΕΙΝΑΙ αλλη φαση , πχ ενα like  αρχ@@@ ειναι πατας ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟ.
ΑΣΧΕΤΑ αν ολες νομιζουν οτι με μερικα λαικ εγιναν μοντελα.

αυτα μεχρι καποια ηλικια.
σκεψου κ το αλλο...
τα πολυ ωραια μουνια παντα τα γαμουσαν πιο ασχημοι αντρες.
δεν ειχαν ολοι φραγκα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
η πιτσιρκα θα γαμηθει και με αφραγκους για την εμπειρια, η μιλφ-ωριμη θα γαμηθει και με αφραγκους για την καλοπεραση της.
στις ενδιάμεσες ηλικιες 25-40 πχ για σχεση(one night stand και αυτές μπρουν να κανουν με οποιονδηποτε) θελουν ο άλλος τουλάχιστον να μην είναι ανεργος (αδικο κι αυτό γιατι εμεις δεν κοιταζουμε μονο εργαζόμενες).

τωρα αν η άλλη είναι πανω από 1.70 υψος, κατω από 60 κιλα βαρος, οντως μπορει να είναι και δικαιούται να είναι πιο εκλεκτικη γιατι ανηκει στο 5% των πιο εμφανίσιμων γυναικων με προοπτικη να μην χαλασει αργοτερα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης δεν καταλαβα ποτε την κριτικη στις γυναικες που διαλεγουν με κριτηριο τα λεφτα, όταν για εμας δεν μας κριτικαρει κανεις που διαλέγουμε με κριτηριο την εμφανιση.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Συλβάνα Ζέφη
16 Ιουνίου στις 10:25 μ.μ. ·
Συνομιλία (1.129) ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΦΙΛΊΑΣ (238)
Μηνυματα(2000)
Έλεος δηλαδή
Good night
9 σχόλια
103 Συλβάνα Ζέφη, Sabrina Sabrina και 101 ακόμη
Μου αρέσει!ΣχολιάστεΚοινοποιήστε
Σχόλια
Βασιας Πιτμπουλ
Βασιας Πιτμπουλ G.n
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 16 Ιουνίου στις 10:26 μ.μ.
Kwstas Karagk
Kwstas Karagk Κοιμόμαστε νωρίς Τώρα;;
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 16 Ιουνίου στις 10:28 μ.μ.
Nikos Diakomis
Nikos Diakomis Καληνύχτα!!!!!!!!!!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 16 Ιουνίου στις 10:30 μ.μ.
Zakour Djzak
Zakour Djzak Καληνύχτα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 16 Ιουνίου στις 10:33 μ.μ.
Vasilis Venga
Vasilis Venga na leme euxaristw dld pou mas apantas hahahaha
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 16 Ιουνίου στις 11:06 μ.μ.
Παππας Χρηστος
Παππας Χρηστος Οποτε delete για να μην ενόχλησε
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 16 Ιουνίου στις 11:09 μ.μ.
Θάνος Αουνταρα
Θάνος Αουνταρα Μην μας το λες και θα κλαψουμε
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 16 Ιουνίου στις 11:20 μ.μ.
Roger Syngjyllari
Roger Syngjyllari λογικο ομως αφου βλεπουν μοντελο μπροστα τους χαχαχα.....
Μου αρέσει! · Απάντηση · 17 Ιουνίου στις 1:26 π.μ.
Κωστας Θρυλος
Κωστας Θρυλος Και καλά Πόπολο δεν αντεχω άλλο τα ποτσιρικια εδώ μεσα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 17 Ιουνίου στις 6:10 π.μ.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
:2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 57

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΤΙΒΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΛΙΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΛΛΕΣ :think:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Nina Sabri
θήνα, Attica ·
Πεφτουλες ολοι !! δεν κανετε για τιποτα

6 σχόλια
65 Nina Sabri, Laoura Dimitriou και 63 ακόμη
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστε
Σχόλια
Κλαού ντιο
Κλαού ντιο χαχαχα :p
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 Ιουνίου 2015 στις 11:03 π.μ.
Αφαίρεση
Giorgos Papadopoulos
Giorgos Papadopoulos xeftules
Δείτε τη μετάφραση
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 Ιουνίου 2015 στις 11:12 π.μ.
Αφαίρεση
Χρηστος Λαζαριδης
Χρηστος Λαζαριδης κ αρκετοι εχουν εναν τροπο εντελως ελεεινο λες κ εισαι ιδιοκτησια τους το σκυλακι τους!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 Ιουνίου 2015 στις 11:15 π.μ.
Αφαίρεση
Aris Theodwrakopoulos
Aris Theodwrakopoulos Hahahah
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 21 Ιουνίου 2015 στις 5:25 μ.μ.
Αφαίρεση
Klairh Z. Bangers
Klairh Z. Bangers Pes ta re nina...
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 1 · 22 Ιουνίου 2015 στις 1:02 π.μ.
Αφαίρεση
Aris Theodwrakopoulos
Aris Theodwrakopoulos duskola vriskeis sovarh gunaika na kserei ti thelei pleon... oles theloun lefta voltes amaksia mixanes ... ke oxi apla mia agalia pou tha tis gemizei me afto to kati pou spanizei ^_^

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Εύα Δημητριάδη
20 Ιουνίου ·

Πιο αστείοι από τους πεφτουλες, είναι οι διπολικοι πεφτουλες...

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 39

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Η Areti Kikilia προβληματισμένη.

λοιπον παντρεμενοι σαλιαρηδες και λιγουρια να περασουν απο την πορτα εξοδου παρακαλω.και επισης κοσμητικα και υποκοριστικα οπως μωρο μου και μαναρι μου και κοριτσακι μου να τα λετε στις γυναικες η γκομενες σας.πραγματικα με αηδιαζεται με αυτα που γραφεται καποιοι...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Eirhnh Mouyou
16 Ιουνίου στις 8:47 μ.μ. ·
2ος Νikolaos χχχ με διεγραψε γιατι δεν ενεδιδα στης ορεξης του γουρούνια αλητες βαστηχχτε σας παρακαλω το ονομα αυτό λιγουρια εχετε τρελαθεί από την αγαμια και νομιζετε η κάθε γυναικα είναι πουτανα εγω θα δινω και τα ονόματα σας για να σας μαθαινει ο κοσμος τη κτηνη ειστε φιλες μου αυτή είναι η σημερινοι αντρες σκετη ξεφτιλα
6 σχόλια

Panos Pavlou χλιμιτζουρες πάντα υπάρχουν τον τρόπο τον ξέρεις διαγραφή μην χαλιέσαι
Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 Ιουνίου στις 9:01 μ.μ.
Ανδρέας Μανουσάκης
Ανδρέας Μανουσάκης Συμφωνώ απόλυτα !!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 Ιουνίου στις 9:21 μ.μ.
Barbara Spuridonakou
Barbara Spuridonakou Ποσο δικιο εχεις!!!!!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 17 Ιουνίου στις 12:04 π.μ.
Kostas Damasiotis
Kostas Damasiotis Καλά έκανες !!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 17 Ιουνίου στις 12:24 π.μ.
Bessy Georgaki
Bessy Georgaki Έτσιιιι ! Αμάν πια ! Έγιναν όλοι εραστές.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 17 Ιουνίου στις 8:42 π.μ.
Fani Simeonidou
Fani Simeonidou Μπράβο ειρήνη έτσι ξεμπροστιασμα θέλουν δε λέμε όλοι.... Αλλά ορισμένοι είναι πολύ κοπροσκυλα.... Νατά λέμε κιαυτα...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Mp Vivi
31 Μαΐου στις 11:42 μ.μ. ·
Τι έχει συμβεί ...γιατί τόση μεγάλη επέλαση από ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ και ΛΙΓΟΥΡΙΑ!!!!!!Μα παντού.....απροκάλυπτα σαλιάρηδες!!!! Τι σας δίνουν και πίνετε ....γεμίζετε τατουάζ το σώμα σας παίρνετε τα αναβολικά σας και νομίζετε πως είστε χρυσός ανεκτίμητης αξίας?? ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΑ αντράκια που το κεφάλι σας γυρνάει σαν φάρος δεξια & αριστερά ....που πατάνε λάικ σε κάθε μπούτι στήθος & πισινό. Μάθετε λοιπόν πως υπάρχουν και ύαινες δεν είμαστε όλες γατάκια και αντιλαμβανόμαστε μέσα σε δέκατα δευτερολέπτου τα λυσσασμένα σκυλιά .Το να είσαι ΑΓΕΝΗΣ φίλε μου το καταλαβαίνω ...το να είσαι ΛΙΓΟΥΡΗΣ όμως με κάνει να σε θεωρώ το λιγότερο ΓΕΛΟΙΟ. Θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι την άρνηση όταν κάποιος σου λέει συνέχεια ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ .Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι τότε είναι σαφές πως έχεις πρόβλημα χαμηλής νοημοσύνης ,είτε μιας περίεργης μαγκιάς που σίγουρα στην ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΕ κάποιος φίλος σου το ίδιο ΓΕΛΟΙΟΣ με σένα!!!!!!!!!!!
Συμβουλή::::: σταματήστε να ψωνίζετε από τα διανυκτερέυοντα ψιλικατζίδικα δεν σας φταίνε οι άλλοι που δεν βρίσκετε καλύτερες προσφρορές

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
Spiros Pq Katavatis
21 Ιουνίου στις 11:31 μ.μ. ·
ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
5 σχόλια
20 20
Κορυφαία σχόλια
Μου αρέσει!ΣχολιάστεΚοινοποιήστε

Γράψτε ένα σχόλιο...
Choose File
Maria Galata
Maria Galata αστα Σπυρο εχουν ξεφυγει καθε μερα κανω αναφορα και μπλοκ απο της μικρης το προφιλ και ολοι ανηλικοι εχει χαλασει ο κοσμος δυστηχως
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 Ιουνίου στις 11:34 μ.μ.
Spiros Pq Katavatis
Spiros Pq Katavatis να πεις της μικρης να μην μιλαει σε κανεναν
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 21 Ιουνίου στις 11:36 μ.μ.
Aleka Panailidou
Aleka Panailidou Άσε άσε Σπυρο από το πρωη χιλιάδες τετια ουστττττττ αποκη όλοι τους
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 Ιουνίου στις 11:36 μ.μ.
Spiros Pq Katavatis
Spiros Pq Katavatis δεν πανε καλα εχουν φυγει τελειως οι μαλακες εδω μεσα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 21 Ιουνίου στις 11:37 μ.μ.
Προβολή περισσότερων απαντήσεων
ειρηνη αλεξακη
ειρηνη αλεξακη Σχεδον εφτασε η στιγμη που αυτο θα μοιαζει απολυτως φυσιολογικο,δεν θα ενοχλειται κανενας κ θα ειναι αυτονοητο κιολας οτι θα ανταλλασουμε ολοι τετοιου ειδους φωτο ετσι απλα,οτι ξεφτιλα θες εδω μεσα την εχω δει..και απο τα δυο φυλλα,κ προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το φβ ειναι ακριβως αυτο..οτι να ναι βλεπεις,κομπλεξικους,ψωνια,ληγουρια στο φουλ που περιμενουν να φτιαχτουν με φωτο της καθε μιας...γμσ τα....τσιρκο
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 14 ώρες
Renia Irene Xrys
Renia Irene Xrys Διαγραφή κ μπλοκ Κ αν έχεις μια φωτο προκλητική οκ τους εξιτάρει αν είσαι στα μαύρα κ με γυαλιά οτι να ναι..................
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 19 ώρες

Recueillement

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Πάντως ειστε τραγικοι. Οταν 200 ατομα στελνουν τις πούτσες τους σε άγνωστες κοπέλες τοτε οι λιγοι που θα μιλήσουν σοβαρά θα την πατήσουν

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Συναισθηματική + κοινωνικη + σεξουαλική ανωριμότητα εμφανισιμων και μη Ελλεηνιδων  => αγαμία ανδρων.
Για την κάθε Ελλεηνίδα πάντως ο κάθε μοντελος, ηθοποιός ή τραγουδιστής ή αθλητής δεν είναι πεφτουλας, ληγουρης και αγαμητός ακόμη κι αν αυτός την φλερτάρει.
Όταν αυτές οι βρωμιαρες, που κράζουν τους άλλους, τους πέφτουν τα σαλακια που βλέπουν μπροστά τους τα γελοία είδωλα των ΜΜΕ, τότε δεν βλέπω να τις εκθέτει κανένας άνδρας.
Αυτές οι τυπισσες που παρουσίασε ο αμπελαλες διακατέχονται από ναρκισσισμό, νομίζουν ότι όλοι οι γύρω της πρέπει να τις υπηρετούν, να την σέβονται. Οι κοινωνικές τους αρετές είναι ανύπαρκτες, έχουν διαφορά κομπλεξ, αδύναμη προσωπικότητα και αντιγράφουν αρνητικες συμπεριφορες της σημερινής τραγικής Ελληνικής κουλτούρας.
Οι περισσότερες σάπιες σαν κι αυτές ζουν σε μεγάλα αστικά κέντρα, όπου σημειωτέον οι άνθρωποι βιώνουν μοναξιά, φόβο και γενικά αρνητικά συναισθήματα λόγω του περιβάλλοντος που έχει ρύπους κάθε είδους.
Όλα όμως ξεκινάνε από την οικογένεια που οφείλει υπό φυσιολογικές συνθήκες να παρέχει κοινωνική παιδεία, κάτι που δεν γίνεται παρά σε μικρό ποσοστό, γιατί θεωρείται πολυτέλεια για τους περισσότερους. Το αντίθετο συμβαίνει σε πολιτισμένες χώρες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σε πολιτισμένες χωρες δυτικης και βορειας ευρωπης η κοπελα που καθεται διπλα σου στην σταση του λεωφορείου σου ξεκιναει κουβεντα. στο δρομο μια που σε γουσταρει σου χαμογελάει χωρις να σε ξερει.
εδώ ξυνιζουν τα μουτρα τους πριν τις μιλησεις αν τις μιλησεις θα σου ποθν την πιο επιθετικη ατακα για να μην τις πεις ευκολες και το θεωρουν και μαγκια που κλωτσισαν ένα πιο ψηλο, πιο μορφωμενο, πιο ομορφο, πιο ευγενικο. αυτές χανουν σε 2-3 γενιες θα σταματησουν να υφίστανται θα αναπαραγόμαστε με ευγενικες ρωσσιδες, γαλλιδες κλπ

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.096
Πόντοι
6.796
:headbaning2:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 3.jpg
    3.jpg
    30,3 KB · Εμφανίσεις: 46

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Εσυ που λες να τα ποστάρουν? Στο προφιλ τους προφανως οχι σε σελιδα..
φιλε για να εχεις τοσες φιλες στο facebook πυροβολημενες σκεψου οτι εισαι και εσυ ενας απο τους 1000αδες θαυμαστες που τις ανεβαζουν το ηθικο
εχω γνωρισει κοπελες απο facebook αλλα οταν βλεπω τουπε και με πολλες που δε μιλάω τις διαγραφω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom