You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Γαμ...τε μέσω facebook?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
;) ;) έχει κάτι χωρισμένα μιλφάκια , μπουκιά γλυκίτατη ......
Αυτα κανειs ε???
Επισκέπτης
Περισυ παραλιγο να κανω κατι με μια Κρητικια 46 χρ.Χωρισμενη και ωραια milf.Μιλαγαμε πολυ μεσω facebook και msn.βαζαμε καμερες το ενα το αλλο και γενικα μιλαγαμε ερωτικα!Μου ελεγε να παω να με φιλοξενησει το καλοκαιρι σπιτι της και πως ηθελε να κανουμε πραγματα!Ομως τελικα δεν πηγα γιατι φοβηθηκα εκει τους Κρητικους!. . .
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 446
- Πόντοι
- 166
Περισυ παραλιγο να κανω κατι με μια Κρητικια 46 χρ.Χωρισμενη και ωραια milf.Μιλαγαμε πολυ μεσω facebook και msn.βαζαμε καμερες το ενα το αλλο και γενικα μιλαγαμε ερωτικα!Μου ελεγε να παω να με φιλοξενησει το καλοκαιρι σπιτι της και πως ηθελε να κανουμε πραγματα!Ομως τελικα δεν πηγα γιατι φοβηθηκα εκει τους Κρητικους!. . .
Σορρυ ανωνυμε.. αλλα
Επισκέπτης
Ε ενταξει τι να κανουμε!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαλακια εκανες τυπεΠερισυ παραλιγο να κανω κατι με μια Κρητικια 46 χρ.Χωρισμενη και ωραια milf.Μιλαγαμε πολυ μεσω facebook και msn.βαζαμε καμερες το ενα το αλλο και γενικα μιλαγαμε ερωτικα!Μου ελεγε να παω να με φιλοξενησει το καλοκαιρι σπιτι της και πως ηθελε να κανουμε πραγματα!Ομως τελικα δεν πηγα γιατι φοβηθηκα εκει τους Κρητικους!. . .
θα ετρωγες καλα
Επισκέπτης
Ασε μην ετρωγα τιποτα αλλο τυπε μου!. . .μαλακια εκανες τυπε
θα ετρωγες καλα
Συνημμένα
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Τυπε, ποιας χωρας τα γκρανια ειναι εξοικειωμενα με το facebook;μαλακια εκανες τυπε
θα ετρωγες καλα
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ελα ρε υπερβαλλεις επρεπε να πας η τουλαχιστον κανε μια προσπαθεια ακομη καλοκαιρι ερχεται !!
δεν πιστευω να μιλουσες στην καμερα με την μασκα;;
Επισκέπτης
Θα πηγαινα αν ειχα εστω εναν φιλο για παρεα αλλα δεν ετυχε!...χαχα οχι στην καμερα κανονικος ημουν!ελα ρε υπερβαλλεις επρεπε να πας η τουλαχιστον κανε μια προσπαθεια ακομη καλοκαιρι ερχεται !!
Επισκέπτης
τύπε οι Κρητικές έχουν "καλό" όνομα στην πιάτσα...
Επισκέπτης
Ολοι απο εσας εχετε facebook?.....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
δεν θα σε αφηνε η μαμα σου.Θα πηγαινα αν ειχα εστω εναν φιλο για παρεα αλλα δεν ετυχε!...χαχα οχι στην καμερα κανονικος ημουν!
Ολοι απο εσας εχετε facebook?.....
Όλοι. Αλλά δεν γαμάνε όλοι.....
Επισκέπτης
Oχι στ αρχιδια μου αυτο!....δεν ειναι αυτο απλα φοβηθηκα!...ξερεις Αθηναιος τωρα μονος στην Κρητη να γαμαει μια milf!...αμα μου την ειχε στησει κανενας αδερφος της?....δεν θα σε αφηνε η μαμα σου.
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
οχιιιιιι δεν γαμαω ρε μαγκα στο φεησ,,,μονο σε κρυψωνεσ και λαγουμια παω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Αυτοί που λέτε ότι δε γαμάς απ' το facebook, το poke το έχετε δοκιμάσει;
Παρόμοια θέματα