Νέα

Γαμάτε μέσω facebook;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ross-geller-david-schwimmer-7.jpg

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΟΧΙ λουκριτια μου δεν σε ειπα ηλιθια ποτε ουτε και εχω τετοια προθεση απεναντι σου

Οκ ... πες απλα οτι ψαχνεις ωμο πηδημα και τιποτα παραπανω ....

Δεκτον .

Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει αυτο ..... δεν θα αναλυσω τους λογους περι αυτου

η λουκριτια το κανει αυτο?????????? :2funny:
το μικρο μου πονυ???το αρκουδακι της αγαπης???ο βασιλιας μπαμπαρ????
που πιστευει ακομα ωσαν την καντυ καντυ οτι ο εκαστοτε γκομενος ειναι τουλαχιστον Αντονυ? (αν και εγω ημουν Τερικια) μηπως τη μπερδευεις με τη Βιλμα??? :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
που πιστευει ακομα ωσαν την καντυ καντυ οτι ο εκαστοτε γκομενος ειναι τουλαχιστον Αντονυ? (αν και εγω ημουν Τερικια) μηπως τη μπερδευεις με τη Βιλμα??? :2funny:
Ωμο πηδημα;εμενα μου ζητησε μαγειρεμενο η ροφιανα  :tickedoff:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Απαντησα στο υφος της ερωτησης
Δεν μπορω να ξερω τι κανει ουτε και με ενδιαφερει αυτο (χωρις ποαρεξηγηση)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Πας για ύπνο ή για όργια Μήτσο;;; :sunglasses:

Τωρα αν σου πω και για τα δυο δεν θα με πιστεψεις μαλλον ε ?  :2funny:
κι ομως στον υπνο γινονται ολα  :rolleyes: :P

Δεν θες την παρέα μας,τί παραπάνω έχουν οι άλλες;;; :sunglasses:
η παρεα σας ειναι καλη οταν μενει σε καποια επιπεδα ειναι απαντηση και για τα δυο σκελη της ερωτησεως  ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
πες του τα μωρή εσύ που 'σαι και τσαπερδόνα :sunglasses:
Θα αποφασισετε τελικα τι ειναι ? :tickedoff:
Τσαπερδωνα η τσαπερδωνος ?  :think:
Αντε και με μπερδευετε καθοτι περιορισμενης αντιληψης  :rolleyes: :P

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το πεθανες μωρη. :fuck2:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Όλοι εκτός από τον Κοσμά!!!! :2funny:

Ααα έχει ένα ιδιαίτερο περπάτημα που γέρνει.... :2funny:
Τα προβληματα του καθενος ειναι στο δικο σου μυαλο γιατι μονο εσυ χαλιεσαι απο αυτα .....

Ο καθενας που μπορει να εχει ενα οποιοδηποτε ''προβληματακι'' σκεφτηκες ποτε οτι γιαυτον μπορει να μην ειναι τιποτα ?

Αυτος που βλεπει τα προβληματα του αλλου μονο κομπλεξικος και αχρηστος για να νιωσει οτιδηποτε ειναι,
Ειδικα κιολας οταν τα αναφερει σε τριτοδευτερους ειναι για πολλες κλωτσιες και δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης για τιποτα.... ειδικα σε θεματα σχεσεων οπου ολα μπορουν να συμβουν......

Και στο κατω κατω της γραφης μιας και μιλας για τον κοσνικ και καλα.....
Δεν ειδα να σου ζηταει καμια συμπονοια πουθενα ο ''κοσνικ''

Υγ. 1 Φιλικη συμβουλη σε οποιονδηποτε σκεφτεται ετσι....
Οταν εχεις εναν φιλο και βλεπεις τετοια πραγματα πανω του, μεινε μακρια του, δεν θα σε χρειαστει σε τιποτα να εισαι βεβαιος γιαυτο....
Α και που εισαι ?  Την συμπονοια σου κρατα την για τον εαυτο σου, την χρειαζεσαι περισσοτερο απο οσο νομιζεις  ;)

Υγ. 2 Εχτες ειπα να το ριξω στον χαβαλε και γιαυτο δεν σου απαντησα αμεσα περι αυτου.

Υγ. 3 Μην το παρεις προσωπικα γιατι δεν εχει να κανει με σενα, καθως εσυ οπως και οσοι σκεφτονται ετσι, δεν εχουν την διαυγεια να σκεφτουν τι λεω....  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τα προβληματα του καθενος ειναι στο δικο σου μυαλο γιατι μονο εσυ χαλιεσαι απο αυτα .....

Ο καθενας που μπορει να εχει ενα οποιοδηποτε ''προβληματακι'' σκεφτηκες ποτε οτι γιαυτον μπορει να μην ειναι τιποτα ?

Αυτος που βλεπει τα προβληματα του αλλου μονο κομπλεξικος και αχρηστος για να νιωσει οτιδηποτε ειναι,
Ειδικα κιολας οταν τα αναφερει σε τριτοδευτερους ειναι για πολλες κλωτσιες και δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης για τιποτα.... ειδικα σε θεματα σχεσεων οπου ολα μπορουν να συμβουν......

Οταν εχεις εναν φιλο και βλεπεις τετοια πραγματα πανω του, μεινε μακρια του, δεν θα σε χρειαστει σε τιποτα να εισαι βεβαιος γιαυτο....
Α και που εισαι ?  Την συμπονοια σου κρατα την για τον εαυτο σου, την χρειαζεσαι περισσοτερο απο οσο νομιζεις  ;)

Υγ. 2 Εχτες ειπα να το ριξω στον χαβαλε και γιαυτο δεν σου απαντησα αμεσα περι αυτου.

Υγ. 3 Μην το παρεις προσωπικα γιατι δεν εχει να κανει με σενα, καθως εσυ οπως και οσοι σκεφτονται ετσι, δεν εχουν την διαυγεια να σκεφτουν τι λεω....  :)
Τυπε ανοιξε το αιρκοντισιον ΑΜΕΣΩΣ.

Επισκέπτης

Α και που εισαι ?  Την συμπονοια σου κρατα την για τον εαυτο σου, την χρειαζεσαι περισσοτερο απο οσο νομιζεις  ;)

Υγ. 3 Μην το παρεις προσωπικα γιατι δεν εχει να κανει με σενα, καθως εσυ οπως και οσοι σκεφτονται ετσι, δεν εχουν την διαυγεια να σκεφτουν τι λεω....  :)
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  :priest: :priest: :priest:

Εεεε βασικά πλάκα έκανα,εεε βασικά δεν ξέρω καν τον Κόσνικ.... :P :P :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εεεε βασικά πλάκα έκανα,εεε βασικά δεν ξέρω καν τον Κόσνικ.... :P :P :P
τον ξερω εγω και εχει πραγματι ενα ιδιαιτερο περπατημα
πως να το πω σαν να τον εχουν ξεκωλιασει απο τον κωλο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom