loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρος
χαρηκα
ρος
χαρηκα
κουρος
Συγγνώμη ξέχασα ότι δεν πίνετε....σας παρακαλω δε θα θελα.
Πας για ύπνο ή για όργια Μήτσο;;;
Δεν θες την παρέα μας,τί παραπάνω έχουν οι άλλες;;;
κουρος
τριλετ
Εγώ είμαι τσαπερδόνα,αλλά άλλος έχει το όνομα κ άλλος την χάρη,που μου έχεις φάει όλους τους πελάτες κ το παίζεις κ χαμηλοβλεπούσα...ΤΣΟΚΑΡΟ!!!!πες του τα μωρή εσύ που 'σαι και τσαπερδόνα
ΟΧΙ λουκριτια μου δεν σε ειπα ηλιθια ποτε ουτε και εχω τετοια προθεση απεναντι σου
Οκ ... πες απλα οτι ψαχνεις ωμο πηδημα και τιποτα παραπανω ....
Δεκτον .
Προσωπικα εμενα δεν μου αρεσει αυτο ..... δεν θα αναλυσω τους λογους περι αυτου
Ωμο πηδημα;εμενα μου ζητησε μαγειρεμενο η ροφιαναη λουκριτια το κανει αυτο??????????
το μικρο μου πονυ???το αρκουδακι της αγαπης???ο βασιλιας μπαμπαρ????
που πιστευει ακομα ωσαν την καντυ καντυ οτι ο εκαστοτε γκομενος ειναι τουλαχιστον Αντονυ? (αν και εγω ημουν Τερικια) μηπως τη μπερδευεις με τη Βιλμα???
Απαντησα στο υφος της ερωτησηςη λουκριτια το κανει αυτο??????????
που πιστευει ακομα ωσαν την καντυ καντυ οτι ο εκαστοτε γκομενος ειναι τουλαχιστον Αντονυ? (αν και εγω ημουν Τερικια) μηπως τη μπερδευεις με τη Βιλμα???
Πας για ύπνο ή για όργια Μήτσο;;;
η παρεα σας ειναι καλη οταν μενει σε καποια επιπεδα ειναι απαντηση και για τα δυο σκελη της ερωτησεως ;)Δεν θες την παρέα μας,τί παραπάνω έχουν οι άλλες;;;
Θα αποφασισετε τελικα τι ειναι ?πες του τα μωρή εσύ που 'σαι και τσαπερδόνα
Οπουδήποτε έχει αλκοόλ καλά είναι,είμαι δύσκολος το ξέρω!!!
η λουκριτια το κανει αυτο??????????
το πεθανες μωρη.
Τα προβληματα του καθενος ειναι στο δικο σου μυαλο γιατι μονο εσυ χαλιεσαι απο αυτα .....Όλοι εκτός από τον Κοσμά!!!!
Ααα έχει ένα ιδιαίτερο περπάτημα που γέρνει....
Τυπε ανοιξε το αιρκοντισιον ΑΜΕΣΩΣ.Τα προβληματα του καθενος ειναι στο δικο σου μυαλο γιατι μονο εσυ χαλιεσαι απο αυτα .....
Ο καθενας που μπορει να εχει ενα οποιοδηποτε ''προβληματακι'' σκεφτηκες ποτε οτι γιαυτον μπορει να μην ειναι τιποτα ?
Αυτος που βλεπει τα προβληματα του αλλου μονο κομπλεξικος και αχρηστος για να νιωσει οτιδηποτε ειναι,
Ειδικα κιολας οταν τα αναφερει σε τριτοδευτερους ειναι για πολλες κλωτσιες και δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης για τιποτα.... ειδικα σε θεματα σχεσεων οπου ολα μπορουν να συμβουν......
Και στο κατω κατω της γραφης μιας και μιλας για τον κοσνικ και καλα.....
Δεν ειδα να σου ζηταει καμια συμπονοια πουθενα ο ''κοσνικ''
Υγ. 1 Φιλικη συμβουλη σε οποιονδηποτε σκεφτεται ετσι....
Οταν εχεις εναν φιλο και βλεπεις τετοια πραγματα πανω του, μεινε μακρια του, δεν θα σε χρειαστει σε τιποτα να εισαι βεβαιος γιαυτο....
Α και που εισαι ? Την συμπονοια σου κρατα την για τον εαυτο σου, την χρειαζεσαι περισσοτερο απο οσο νομιζεις ;)
Υγ. 2 Εχτες ειπα να το ριξω στον χαβαλε και γιαυτο δεν σου απαντησα αμεσα περι αυτου.
Υγ. 3 Μην το παρεις προσωπικα γιατι δεν εχει να κανει με σενα, καθως εσυ οπως και οσοι σκεφτονται ετσι, δεν εχουν την διαυγεια να σκεφτουν τι λεω....
Τα προβληματα του καθενος ειναι στο δικο σου μυαλο γιατι μονο εσυ χαλιεσαι απο αυτα .....
Ο καθενας που μπορει να εχει ενα οποιοδηποτε ''προβληματακι'' σκεφτηκες ποτε οτι γιαυτον μπορει να μην ειναι τιποτα ?
Αυτος που βλεπει τα προβληματα του αλλου μονο κομπλεξικος και αχρηστος για να νιωσει οτιδηποτε ειναι,
Ειδικα κιολας οταν τα αναφερει σε τριτοδευτερους ειναι για πολλες κλωτσιες και δεν ειναι αξιος εμπιστοσυνης για τιποτα.... ειδικα σε θεματα σχεσεων οπου ολα μπορουν να συμβουν......
Και στο κατω κατω της γραφης μιας και μιλας για τον κοσνικ και καλα.....
Δεν ειδα να σου ζηταει καμια συμπονοια πουθενα ο ''κοσνικ''
Υγ. 1 Φιλικη συμβουλη σε οποιονδηποτε σκεφτεται ετσι....
Οταν εχεις εναν φιλο και βλεπεις τετοια πραγματα πανω του, μεινε μακρια του, δεν θα σε χρειαστει σε τιποτα να εισαι βεβαιος γιαυτο....
Α και που εισαι ? Την συμπονοια σου κρατα την για τον εαυτο σου, την χρειαζεσαι περισσοτερο απο οσο νομιζεις ;)
Υγ. 2 Εχτες ειπα να το ριξω στον χαβαλε και γιαυτο δεν σου απαντησα αμεσα περι αυτου.
Υγ. 3 Μην το παρεις προσωπικα γιατι δεν εχει να κανει με σενα, καθως εσυ οπως και οσοι σκεφτονται ετσι, δεν εχουν την διαυγεια να σκεφτουν τι λεω....
τον ξερω εγω και εχει πραγματι ενα ιδιαιτερο περπατημα
Εεεε βασικά πλάκα έκανα,εεε βασικά δεν ξέρω καν τον Κόσνικ....