loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γ να δεχονται το καλεσμα μου προφανεστατα!!!εκλεκτικοι κ καλογουστοι.και οι ''αλλοι'' εκλεκτικοι ειναι φανταζομαι
γ να δεχονται το καλεσμα μου προφανεστατα!!!εκλεκτικοι κ καλογουστοι.και οι ''αλλοι'' εκλεκτικοι ειναι φανταζομαι
Αν ενοχλούμε πες μας να φύγουμε να σας αφήσουμε τα δυό σας....
μήτσο μας έλειψες
μήτσο μας έλειψες
καθόλου επιπλέον πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι
ρος
Ουρανέ μου,διαμάντι μου,ζαφείρι μου,σμαράγδι μου,φως μου που θα πας να μεθύσεις απόψε;;;;γ να δεχονται το καλεσμα μου προφανεστατα!!!εκλεκτικοι κ καλογουστοι.
Αν ενοχλούμε πες μας να φύγουμε να σας αφήσουμε τα δυό σας....
Μην σπαμάρεις!!!!πηδας ανετα απο φεησμπουκ αν αφιερωσεις χρονο.
ειμαι σιγουρος γιαυτο λουκριτιαγ να δεχονται το καλεσμα μου προφανεστατα!!!εκλεκτικοι κ καλογουστοι.
ματαιωθηκε. > εχεις κατι να προτεινεις αστροφεγγια μου;Ουρανέ μου,διαμάντι μου,ζαφείρι μου,σμαράγδι μου,φως μου που θα πας να μεθύσεις απόψε;;;;
δεν επιτρεπω να με ζηλευουν.ειμαι σιγουρος γιαυτο λουκριτια
γιαυτο σε ζηλευουν ....
μπομπ ρος
χαρηκα
Οπουδήποτε έχει αλκοόλ καλά είναι,είμαι δύσκολος το ξέρω!!!ματαιωθηκε. > εχεις κατι να προτεινεις αστροφεγγια μου;
ίσως...ίσως να κρύβεται ένα μικρό κουνελάκι μέσα στον κώλο σου...
http://[URL unfurl="true"]www.genv.net/files/gallery_images/bobross_0.jpg[/img[/URL]] :2on1:
[/quote]nai :birdman:
σας παρακαλω δε θα θελα.Οπουδήποτε έχει αλκοόλ καλά είναι,είμαι δύσκολος το ξέρω!!!
δεν επιτρεπω να με ζηλευουν.
Πας για ύπνο ή για όργια Μήτσο;;;αντε καλη συνεχεια και καλη διασκεδαση σε οσους βγειτε....