ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Αυτοί που λέτε ότι δε γαμάς απ' το facebook, το poke το έχετε δοκιμάσει;
γαμας και συ μωρη μουχριτσα? δηλαδη σαμποταρεις το επι πληρωμη σεξουαλικο λειτουργημα?
Αυτοί που λέτε ότι δε γαμάς απ' το facebook, το poke το έχετε δοκιμάσει;
εδω και πολλα χρονια γαμαμε με το φεησμποκ πριν βγει το ιντερνετ !!1. Γαμήσατε ποτέ μέσω facebook;
2. Έχετε φτιάξει δεύτερο-ψεύτικο προφίλ, λόγω ντροπής από τους γνωστούς επειδή είχατε 730 φίλες μοντέλα-μανεκέν;
ναι.....τα παντα απο 25χρονα μεχρι 40αρες χωρισμενες η με προβληματα στο σπιτι... ;)
οσο αληθινη ειναι η φωτο της πουτσας σου στο αβαταρ αλλο τοσο γαμησες στο φεισμπουκ εσυ
ετσι βαφτιζεις τις χουφτες σου τυπε;ναι.....τα παντα απο 25χρονα μεχρι 40αρες χωρισμενες η με προβληματα στο σπιτι... ;)
για τον αβραμη και το νωντα τι γνωμη εχειςΔεν έχω καταλάβει τι νόημα έχει αυτό το φέησμπουκ. Τα παιχνίδια είναι βαρετά. Να επικοινωνήσω με παλιούς φίλους δε βλέπω το νόημα, κάποιος λόγος υπάρχει που δεν είναι τωρινοί φίλοι. Να κάθομαι να κάνω like και σχόλια στις καθημερινές δραστηριότητες κάποιου αγνώστου το θεωρώ γελοίο. Οι γκόμενες αν ψάχνονται από τέτοια κυκλώματα, που δε νομίζω, πρέπει να βγάλεις φόρα παρτίδα τη φάτσα σου στο πανελλήνιο για να τις ψαρέψεις. Μια βλακεία και μισή.
Δεν έχω καταλάβει τι νόημα έχει αυτό το φέησμπουκ. Τα παιχνίδια είναι βαρετά. Να επικοινωνήσω με παλιούς φίλους δε βλέπω το νόημα, κάποιος λόγος υπάρχει που δεν είναι τωρινοί φίλοι. Να κάθομαι να κάνω like και σχόλια στις καθημερινές δραστηριότητες κάποιου αγνώστου το θεωρώ γελοίο. Οι γκόμενες αν ψάχνονται από τέτοια κυκλώματα, που δε νομίζω, πρέπει να βγάλεις φόρα παρτίδα τη φάτσα σου στο πανελλήνιο για να τις ψαρέψεις. Μια βλακεία και μισή.
Να επικοινωνήσω με παλιούς φίλους δε βλέπω το νόημα, κάποιος λόγος υπάρχει που δεν είναι τωρινοί φίλοι.
εδω και πολλα χρονια γαμαμε με το φεησμποκ πριν βγει το ιντερνετ !!