Επισκέπτης
περασμα σημερα το απογευμα απο το καταστημα.ηταν εκει η Νικολ, η Χριστινα, η Αγγελικη και η Ελενη.περασα με Χριστινα το μιλφονι απο Βουλγαρια εξπερ στο μασαζ.τα παντα ολα
περασμα σημερα το απογευμα απο το καταστημα.ηταν εκει η Νικολ, η Χριστινα, η Αγγελικη και η Ελενη.περασα με Χριστινα το μιλφονι απο Βουλγαρια εξπερ στο μασαζ.τα παντα ολα
Εκεί ήταν σήμερα που πέρασα.Δεν ξέρω ρε γαμώτο.Αυτή η γυναίκα μου βγάζει κάτι αρνητικό.Ηταν εκεί και η Χριστίνα και η Αγγελική, φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη...
την έχεις δοκιμάσει?
Ποιά από τις δύο?
ποιά Αγγελική λες την γνωστή μελαχρινή που ήταν παλιά Ίμβρου και έκανε μόνο φραπεδιά?Οχι.Δεν είναι καθόλου του γούστου μου.Αλωστε όταν είναι εκεί η Αγγελική ή η Ελένη, δεν θα έπαιρνα ποτέ την Ερρικα...
ελα,ελα...ακομα να γνωρισεις την φιλη σου?....εδω και καιρο ειναι στο καταστημα και δεν εχεις παει να της πεις ενα γεια?....απαραδεκτος!!!!ποιά Αγγελική λες την γνωστή μελαχρινή που ήταν παλιά Ίμβρου και έκανε μόνο φραπεδιά?
ποιά Αγγελική λες την γνωστή μελαχρινή που ήταν παλιά Ίμβρου και έκανε μόνο φραπεδιά?
μην ακουσεις για κρεας.. αμεσως να λυσαξειςτώρα προσφέρει και μπριζολίτσα
μην ακουσεις για κρεας.. αμεσως να λυσαξεις
....η βυζαρου που ηταν στην ζανα?....σήμερα που πέρασα το ρόστερ ήταν σε πλήρη σύνθεση...Αγγελική,Χριστίνα, Ελένη, Έρρικα και Νικόλ!
....η βυζαρου που ηταν στην ζανα?....
....η βυζαρου που ηταν στην ζανα?....
ΔΟΚΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ. Αρκετα καλη αν και σφιγμενη. μετριο μασαζ , μετριο γαμησι. αλλα πολυ ωραιο κορμι , και κατα την αποψη μου τα πιο ωραια φυσικα βυζια που χω δει τελευταια. Βοηθαει η ηλικια βλεπεις