bull11
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
τυπε μονο προσεχε μην σου βγαλει μιλκο :S
τυπε μονο προσεχε μην σου βγαλει μιλκο :S
τυπε στο γαμησανε το θρεντακι :-Ρε σεις μην κοροιδεύετε,είναι σοβαρό το θέμα...Χρειάζομαι εμπεριστατωμένες απαντήσεις από έμπειρους....
μ αρεσει που τον προσεχεις μην παθει και χοληστερινηΡε φιλε το γαλα θα κυλήσει και θα λερωσει τα σεντόνια . Γιατι δεν βαζεις σαντιγύ (λμε χαμηλα λιπαρα !!) που ειναι πιο παχύρευστη ???
Καλησπέρα σας!
Είναι το πρώτο μου post στο site και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Γενικά με την κοπέλα μου κάνουμε διάφορες kinky καταστάσεις και τώρα τελευταία ψηνόμαστε να της βάλω γάλα στον πρωκτό (πολλοί φαντάζομαι θα έχουν δει ανάλογες σκηνές σε ταινίες) και στη συνέχεια η ίδια το πετάει.
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας?Εντυπώσεις?
σωστος εισαιτο θεμα εχει πιασαρικο τιτλο αλλα νομιζω δεν εχει βαθος. Το θεμα πρωταγωνιστης του Σ/Κ δεν μπορει να ειναι αλλο απο αυτο της διαμαχης μεταξυ της κοντης σπυριαρας με τον νοτη
Υπάρχουν και ποιητικές άκρες του θέματος:
- Γαργάλατα, γαργάλατα και ήταν ο κώλος όλος μες στα γάλατα!!!
Εμενα μου aρεσει το nesquick.Καλησπέρα σας!
Είναι το πρώτο μου post στο site και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Γενικά με την κοπέλα μου κάνουμε διάφορες kinky καταστάσεις και τώρα τελευταία ψηνόμαστε να της βάλω γάλα στον πρωκτό (πολλοί φαντάζομαι θα έχουν δει ανάλογες σκηνές σε ταινίες) και στη συνέχεια η ίδια το πετάει.
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας?Εντυπώσεις?
τοσες μαλακιες μαζεμενες καιρο ειχα να διαβασω
Πολυ γελιο, μπραβο στον φιλο που ανοιξε το επικαιρο θρεντ
δλδ φτιάχνεσαι με το γάλα ?
Δε φτιάχνομαι με το γάλα ρε μαν!Απλά γουστάρω την όλη φάση,κι επειδή με τη δικιά μου είμαστε ψαγμένοι γενικά και κάνουμε διάφορες kinky καταστάσεις λέγαμε να δοκιμάσουμε κι αυτό κάποια στιγμή αλλά το σκεφτόμαστε ακόμα απ τη στιγμή που υπάρχει περίπτωση κάποιας μόλυνσης ας πούμε!
Ήμαρτον!!!
Όχι ρε μαν!!!!Μην παρερμηνεύετε τα λεγόμενά μου!
Δεν νομιζω με το απλο το γαλατακι να υπαρχει μολυνση.........αλλα τι να πω ρε.........Αμα σου ζητησει δλδ τζατζικι θα το βαλειs ????
Δε φτιάχνομαι με το γάλα ρε μαν!Απλά γουστάρω την όλη φάση,κι επειδή με τη δικιά μου είμαστε ψαγμένοι γενικά και κάνουμε διάφορες kinky καταστάσεις λέγαμε να δοκιμάσουμε κι αυτό κάποια στιγμή αλλά το σκεφτόμαστε ακόμα απ τη στιγμή που υπάρχει περίπτωση κάποιας μόλυνσης ας πούμε!
Κοιτα με φραουλεs και με ποτο χυμενο πανω τηs νταξει καποια στιγμη το καναμε κι αυτο...........αλλα γαλα πολυ προχωΟχι ρε συ.Απλά εαν έχεις δει γενικά σε πορνό παίζει τέτοια φάση και θεωρώ πως είναι αρκετά καβλωτικό!
Κοιτα με φραουλεs και με ποτο χυμενο πανω τηs νταξει καποια στιγμη το καναμε κι αυτο...........αλλα γαλα πολυ προχω