Νέα

Gadgets (κινητα PDA laptop)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Gadgets (κινητα PDA laptop) πειτε τις γνωμες σας

OP
OP
V

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εχει κανεις το Sony Ux1; τι παιζει με αυτο; επιδοσεις ευκολιες κτλ;

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Καλησπερα

ξερει κανεις για το νεο apple Ipod 32GB αν αξιζει? Αυτο εχει και συνδεση για Internet wifi?

Για το playstation εχει κανεις απο εσας γιατι σκεφτομαι και γι αυτό . Εχει καλη απεικονιση ή απατη ειναι?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εχει και το playstation ασυρματο ιντερνετ? Δεν το ηξερα.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Καλησπερα

ξερει κανεις για το νεο apple Ipod 32GB αν αξιζει? Αυτο εχει και συνδεση για Internet wifi?

Για το playstation εχει κανεις απο εσας γιατι σκεφτομαι και γι αυτό . Εχει καλη απεικονιση ή απατη ειναι?
Καλο το ipod touch αλλα με ιδιαιτερως τσουχτερη τιμη. Οποιος ενδιαφερεται καλυτερα να ψαχτει στο ebay και σε αλλα online καταστηματα (εννοειται οχι ελληνικα) οπου μπορεις να το βρεις σε πολυ χαμηλοτερες τιμες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εχω παρει ενα pda MIO 550,εχει και  για ασυρματο ιντερνετ,κατι ακουσα οτι στο συνταγμα υπαρχει καποιο κεντρο να γραφτεις,γνωριζει κανεις κατι,εοισης μπορεις να εχεις καποια συνδεση με καποια καρτα,οπως  στα λαπτοπ?(broadband)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το PDA www.plaisio.gr/product.aspx?product=911925&catalog=21&category=69977961]HTC PDA-GSM-GPS P3600[/url] αλλά από Αμερική μεριά εσείς τι λέτε ? θέλω να μου πήτε άμα δουλεύει το ίδιο και στην Ελλάδα άμα το πάρω από Αμερική . χρειάζεται κάποια επιπλέον επιβάρυνση ? δλδ άμα έχω την σύνδεση του κινητού μου κάνει . πως λειτουργεί δλδ ? ευχαριστώ . περιμένω απαντήσεις .

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το PDA www.plaisio.gr/product.aspx?product=911925&catalog=21&category=69977961]HTC PDA-GSM-GPS P3600[/url] αλλά από Αμερική μεριά εσείς τι λέτε ? θέλω να μου πήτε άμα δουλεύει το ίδιο και στην Ελλάδα άμα το πάρω από Αμερική . χρειάζεται κάποια επιπλέον επιβάρυνση ? δλδ άμα έχω την σύνδεση του κινητού μου κάνει . πως λειτουργεί δλδ ? ευχαριστώ . περιμένω απαντήσεις .

Διάβασε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ εδώ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχει να προτεινει κανεις καποιο καλο mp3 player? το θελω πρωτιστως για γυμναστηριο και τις καθημερινες διαδρομες. αξιζει να παιζει και mp4? κυριως ενδιαφερομαι για καλη και καθαρη μουσική αλλα δε θα με χαλαγε αν επαιζε και mp4 αρκει βεβαια αυτο το επιπλεον χαρακτηριστικό να μην ειναι σε βαρος της μουσικης. τιμή γυρω στα 70 με 100 Ευρω, εχω βρει το παρακατω, το εχει κανεις? αξιζει?

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
[size=13pt]Απίστευτη Λαμπρότητα[/size]

sehikaruconceptfz4.jpg

Πλέον, τα 8Megapixel δεν είναι και τίποτα πρωτότυπο για κινητό (βλέποντας τα πόσα κυκλοφόρησαν και θα κυκλοφορήσουν), αλλά το νέο κινητό της Sony Ericsson νομίζω κάνει την διαφορά. Δεν πρόκειται για φήμη. Η εταιρία ανέφερε ότι σχεδιάζει ένα κινητό με οθόνη αφής, 8 GB ενσωματωμένη μνήμη και φυσικά κάμερα 8Mpixels. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κινητό θα ονομάζεται Hikaru που στα Ιαπωνικά σημαίνει απίστευτη λαμπρότητα!

sonyericssonhikarumockugb7.jpg

Μη γνωρίζοντας ακόμα σε ποια κατηγορία κινητών θα ανήκει (Walkman, Cybershot ή σειρά G) αλλά με μία τεράστια οθόνη αφής και ένα QWERTY πληκτρολόγιο (και κατέχοντας όλες τις high-end λεπτομέρειες (βλέπε screen rotation κτλ.) η Sony Ericsson αποφάσισε να ανταγωνιστεί το iPhone και νομίζω θα το καταφέρει μία χαρά.

Αν και δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες για το κινητό, το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία από τις καλύτερες συσκευές τις αγοράς. Με κωδική ονομασία Hikaru το νέο slider (πιθανότατα) κινητό της Sony Ericsson, έχει όλες τις δυνατότητες για να κερδίσει μία πολύ καλή θέση ως high-end κινητό και όχι μόνο!

Κανείς δεν ξέρει ακόμα πως θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του Hikaru γι’ αυτό και δημοσιεύουμε και τις δύο φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο ίντερνετ.

techblog

tsene

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Έχω το www.htc.com.gr/p3600.html]HTC p3600[/url] εδώ και περίπου 2 χρόνια και είμαι υπέρευχαριστημένος.
η επόμενη συσκευή μου θα είναι με Google android

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
sun spot-spot platfrom της  sun mikrosystems

ξερει κανεις κατι πχ αν το εχει στην κατοχη του αν γνωριζει τους μαγκες φοιτητες απτην πατρα που  ανεπτυξαν video games για την πλατφορμα αυτην?

καλο ξεκινημα ερευνας ειναι αυτο το λινκ.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
http://[URL unfurl="true"]www.pcw.gr/files/Image/google_android_unlocked.jpg[/img[/URL]]

[b]Ξεκλείδωτο Android κινητό για όλους[/b]

Η Google διαθέτει ξεκλείδωτο Android κινητό, το οποίο απευθύνεται στους προχωρημένους προγραμματιστές προκειμένου να αναπτύξουν ακόμα περισσότερες εφαρμογές για το mobile λειτουργικό σύστημα της.

Στο Android Dev Phone 1 όπως ονομάζεται η συσκευή, ο προγραμματιστής είναι ελεύθερος να χρησιμοποιήσει οποια κάρτα SIM επιθυμεί. Φυσικά η συσκευή είναι ανεξάρτητη δικτύου κινητής έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε προγραμματιστή που βρίσκεται σε ζώνη εκτός T-Mobile δικτύου.

Για την αγορά του Android Dev Phone 1 απαιτείται η εγγραφή ως Android developer στο [url=http://market.android.com/publish][u]Android Market site[/u][/url] και η αγορά του κινητού μέσα από αυτό. Η συσκευή κοστίζει 399$ και μπορεί να γίνει μόνο από 18 χώρες του κόσμου. Αυτές δεν περιλαμβάνουν προς το παρόν την Ελλάδα και είναι οι ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ινδία, Ιαπωνία, Καναδάς, Ταϊβάν, Ισπανία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Ουγγαρία, Πολωνία, Φιλανδία, Σουηδία, Αυστρία και Ολλανδία.

Είναι βέβαιο λοιπόν πως σύντομα θα δούμε το άνοιγμα αυτό της Google να εμπλουτίζει σημαντικά το «ρεπερτόριο» του Android, το οποίο σταδιακά θα μεταφέρεται ως υπηρεσίες στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom