Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Gadgets (κινητα PDA laptop) πειτε τις γνωμες σας
Ξερει κανεις για το νεο apple Ipod 32GB αν αξιζει? Αυτο εχει και συνδεση για Internet wifi?
Για το playstation εχει κανεις απο εσας γιατι σκεφτομαι και γι αυτό . Εχει καλη απεικονιση ή απατη ειναι?
Καλο το ipod touch αλλα με ιδιαιτερως τσουχτερη τιμη. Οποιος ενδιαφερεται καλυτερα να ψαχτει στο ebay και σε αλλα online καταστηματα (εννοειται οχι ελληνικα) οπου μπορεις να το βρεις σε πολυ χαμηλοτερες τιμεςΚαλησπερα
ξερει κανεις για το νεο apple Ipod 32GB αν αξιζει? Αυτο εχει και συνδεση για Internet wifi?
Για το playstation εχει κανεις απο εσας γιατι σκεφτομαι και γι αυτό . Εχει καλη απεικονιση ή απατη ειναι?
Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το PDA www.plaisio.gr/product.aspx?product=911925&catalog=21&category=69977961]HTC PDA-GSM-GPS P3600[/url] αλλά από Αμερική μεριά εσείς τι λέτε ? θέλω να μου πήτε άμα δουλεύει το ίδιο και στην Ελλάδα άμα το πάρω από Αμερική . χρειάζεται κάποια επιπλέον επιβάρυνση ? δλδ άμα έχω την σύνδεση του κινητού μου κάνει . πως λειτουργεί δλδ ? ευχαριστώ . περιμένω απαντήσεις .
ευχαριστώ συναγωνιστή Duracell .Διάβασε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ εδώ...
ευχαριστώ συναγωνιστή Duracell .