Νέα

Γ ' Σεπτεμβρίου 59,Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 911
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
επισκεψη σημερα στο μαγαζι μετα απο αρκετο καιρο.

Στην υποδοχη η ομορφη Ναντια με ντεκολτε κοντο καλοκαιρινο και αερινο φορεματακι.

Στο ροστερ εχουμε ανανεωση αρκετα μεγαλη:

Λανα. Η ομορφη ψιλη Λευκορωσιδα μιλφαρα επεστρεψε εδω (πρωην Μονης Προδρομου 6)
Μελινα. Ομορφουλα μετριου αναστηματος ξανθια Ρωσοφωνη νεαρη κοπελα. Μαυρισμενη με μμακρυ ξανθο μαλλι. Ομορφο προσωπο . Νομιζω ελειπε για ενα διαστημα και επεστρεψε και αυτη εδω.
Ναταλια. Ομορφη επισης Ρωσοφωνη περιπου 30 ετων. Πολυ καλο αδυνατο κορμι, φορουσε εφαρμοστο φορεμα, μαυρο μαλλι ισιο μακρυ και λευκη επιδερμιδα. Φυσικα στηθη νουμερο 3
Δεν την εχω ξαναδει καπου σε αλλο μαγαζι
Ειρηνη. Ψιλη μιλφ με κοντο μαλλι και καλο σωμα . Και σε αυτην διεκρινα ομορφα μεγαλα στηθη.

Τελικα περασα με Ναταλια στο δωματιο και η εμπειρια ηταν πολυ καλη!
Ο φιλος περασε με Μελινα και αργοτερα νου ειπε οτι εμεινε σουπερ ικανοποιημενος απο το κοριτσι.

Θα ανεβασω κριτικη για Ναταλια αργοτερα

Το μαγαζι θα παραμεινει κλειστο στις 15 Αυγ

afragkos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα από εδώ Τετάρτη απόγευμα μετά την πόρτα που έφαγα στο Μονής Προδρόμου 6. Παρούσες Ειρήνη και Ναταλία. Έχασα το φως μου με την Ναταλία. Δυστυχώς ομως η σερίφισσα Νάντια μου είπε ότι το κορίτσι τελείωνε τη βάρδιά της και είχε μόνο την Ειρήνη διαθέσιμη που δεν μου άρεσε και αποχώρησα.

Ρε συ Ζερό, πως έγινε έτσι η Νάντια.. Έχω να την δω από τότε που δούλευε στην Γ'Σεπτεμβρίου 25. Ρε πως περνάνε τα χρόνια... :(

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
σημερα νωρις το απογευμα  :sunglasses:

Στην πορτα η ευγενικη Ναντια με σεξυ κοντο ομορφο φορεμα, κρατιεται ακομα καλα, ομορφη γυναικα  ;)

Κοπελες 4

-Ειρηνη, ενδιαφερουσα ανατολικα μιλφ με κανονικο σωμα
-Ναταλια. το πιο δυνατο χαρτι του μαγαζιου, Σχετικα νεαρη και ομορφη Ουκρανιδα με ισιο μακρυ μαυρο μαλλι, ματαρες και φυσικα μεγαλα στηθη. Πολυ καλο κορμι. Εχει δοκιμαστει με αριστες εντυπωσεις, Εμπαινε σε δωματιο.... Καθε ημερα η συγκεκριμενη σχολαει στις 6
-Βερα, Νεα αφιξη, Ψιλη ομορφη και σεξυ ανατολικια μιλφ σχετικα αδυνατη με ωραιο σωμα, καστανα ματια.
-Μελινα. Μετριου αναστηματος ξανθια Μολδαβη. Κανονικο σωμα , σκουλαρικι στο χειλος, μακρυ ξανθο μαλλι, Εχει δοοκιμαστει στο παρελθον με κελας εντυπωσεις. Ειναι ακρως φιλοτιμη. Δοκιμαστικε λοιπον εκ νεου, και ηταν επισης αψογη, θα βαλω κριτικη αργοτερα :)

Προγραμματα 2: 30 λεπτα 50 ευρω, 45 λεπτα 60 ευρω
Κυριακη κλειστα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ειχα χρονια να περασω απο εκει και κανα δυο φορες που δοκιμασα , δεν ανοιγαν. Δυσκολεψε η πορτα του?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
νέο αίμα δηλαδή...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
Φίλε ζερο με τον έρωτα τη Βίκη τι γίνεται? Δεν την πετυχαίνω στο μαγαζί με τίποτα..  :hi:

οντως πολυ ωραιο ξανθο μωρο, αλλα και εγω τις 2 τελευταιες φορες που περασα απο το μαγαζι δεν την ειδα στο ροστερ.
δεν ρωτησα γιατι λειπει , δεν γνωριζω

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.183
Πόντοι
4.365
οντως πολυ ωραιο ξανθο μωρο, αλλα και εγω τις 2 τελευταιες φορες που περασα απο το μαγαζι δεν την ειδα στο ροστερ.
δεν ρωτησα γιατι λειπει , δεν γνωριζω

Να'σαι καλά μαν, θα ξαναδοκιμάσω τώρα που άνοιξαν τα σχολεία..  :babycry:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
σαν την Βίκυ καμία!
δοκίμασα Ναταλία και δεν κατόρθωσα να απολάυσω τα περιγραφόμενα από τον Ζήρο...
νοικοκυρούλα της γειτονιάς και πλήρης απουσία δοτικότητας...
γύρνα πίσω Βίκυ!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.030
Πόντοι
42.697
σημερα το μεσημέρι:

στην πορτα η Ναντια με α'ερινο μινι ριχτο φόρεμα.

Πληρης ανανεωση στο ροστερ! Τέσσερις κοπέλες συνολικα.

Αλεξανδρα. Ομορφη νεαρη και ψιλη ξανθια Ουκρανιδα, Μακρυ ξανθο μαλλι, ανοιχτα μάτια, καλλιγραμμη και αδυνατη.

Στέλλα. 30 χρονη κοπελα ανατολικου μπλοκ. καπου την εχω ξαναδει παλαιοτερα αλλα δεν θυμαμαι που. Κοντο σχετικα μαυρο μαλλι, σχετικα γεματο σωμα, κανονικο υψος, ομορφα χαρακτηριστικα προσωπου

Μαρία. 30+ χρονη κοπελα μετριου αναστηματος με μαυρο ισιο μαλλι με αφελειες. Ανοιχτο δερμα, συμπαθητικη παρουσια στο συνολο

Σοφία. Ουκρανίδα πολυ συμπαθητικη 30 ετων περιπου. ΠΟλυ μακρυ ισιο ανοιχτο καστανο μαλλι, στρογγυλοπροσωπη με ωραια ματια και λιγο ανοιχτη περιφερεια. Πολυ ευδιαθετη και ανετη. Φαινεται καλη περιπτωση καθως ειναι και ομορφη και φαινεται προσιτη και ανετη. Ωραια ματια επισης

Το μαγαζι Κυριακες ειναι κλειστο

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.903
Πόντοι
2.846
   Κατηφορισμα   προς   3η  Σεπτεμβριου  πριν απο  καμοια  ωρα  ,  καθοτι   ημουν  Κολωνακι  για  καφεδακι με   φιλο  , κι   ετσι   στην  επιστροφη    ειπα  να  κανω  και  μια  σταση  απο  εδω  να   δω  τι παιζει  με  τις   νεες  αφιξεις  ,  παρκαρισμα  σχετικα   ευκολο   χτυπησα  και  ανεβηκα  να  δω  τα  κοριτσια  ,   για  να  μην  πολυλογω    ειχε  2   κοπελες εκεινη  την  στιγμη   μια  μελαχρινη ( δεν  θυμαμαι  ονομα ) και  την  Αλεξανδρα  που  ηταν  σε  δωματιο με    συναθλητη  :fuck1: :fuck1:
  ...  περιμενα  καρτερικα  κανα  15λεπτο  στο  σαλονακι   και   μολις   βγηκε  η  Αλεξανδρα   και  ηρθε  στο  σαλονακι  που  καθομουν   επαθα  μια   γλυκια   ζαλαδα και  μια  μικρη   σκοτοδινη ... σαν  να  επεσε  ο  γενικος   ενα  πραγμα  ,   σουπερ  καυλετο  η  μικρη  Αλεξανδρα  ...  ψηλη  καπου  στο  1.78  μπορει και  λιγο παραπανω ,  κορμι  λαπμαδα  , ποδι  χιλιομετρο  ,  νεανικο  μουτρακι  γλυκο , παιδικο , ναζιαρικο ... δηλαδη  σοκ  ,  αματουρ   σαλοναρισμα  τελειως  ,  η  προσωποποιηση  της  ιδιας  της  καυλας  η  22χρονη   Ουκρανεζα  πραγματικα   δεν  χρειαστηκε να  το  σκεφτω  καν  απλα  της  ειπα  να  μου δωσει  δωματιο  και  να  την  στειλει  μεσα   τιποτα  αλλο  .
  .... δεν  θα  πω  πολλα πραγματα   η μικρη  ειναι  σουπερ  καυλα  μεσα  στο   δωματιο  ,  κανει  αρκετα   καλη  πιπα ,  γαμιεται  απιστευτα  σε οσες  στροφες  κι αν  την  ανεβασα  , και  οταν  ηταν  απο  πανω  καβαλα  εγινε  μουσκεμα στα   μουνοζουμα  η  μικρη  τα  ακους   Δημητρακη ?? ,  γλωσοφιλο   φουλ  παθιαρικο καυλωμενο  ,  πραγματικα  ειχαμε  απιστευτη  χημεια  με την  μικρη   και  δεν μετανιωσα  που   ενω  ξεκινησα  για  μισαωρο  προγραμμα   την  κρατησα  45λεπτο  ,  ηταν  ενα  απιστευτο   ραντεβου  που  εβγαλε  την καυλα  σαν να  κανω  σεξ με  μια   φιλη  που ειχα  καιρο  να την  δω  , ειδικα  τα  γλωσσοφιλα  που  πηρα και την  καυτη  ανασα  της που ενιωθα  στο  στομα  μου  η τον λαιμο  μου  ηταν  οτι  καλυτερο  και  ειχα  καιρο  να  το  νιωσω αυτο  σε μασσαζερι  ,  ειναι  σουπερ  το  μωρο  και τα αξιζει   μια  χαρα  τα   ευρω  που εδωσα  ,  δεν  ξερω  και  αν   ηταν και  θεμα  χημειας  βεβαια  διοτι  γουσταριστηκαμε  απ  το  πρωτο  λεπτο  με  την  μικρη  οταν  μπηκε και  μιλησαμε στο
  δωματιο  και  εσπασε  ο παγος  ,  μασσαζ   δεν  δοκιμασα  ακομα  αν και  της  εκανα   εγω  λιγο  στην  αρχη  σε πλατη και  στην  υπεροχη   λευκη  της  κωλαρα  ,  αυριο  ειναι  κλειστα  οποτε  απο  Δευτερα   πηγαινετε  μια   βολτα  να  τσεκαρετε  την  ψηλη   μουναρα  Αλεξανδρα   ,  θα  δοκιμαστει   ξανα  σιγουρα  καπου  μεσα  στην  βδομαδα   που μας  ερχετε .... τα   υπολοιπα  στην  κριτικη  που  θα   γραψω    λογικα   αυριο   Κυριακη , φιλια σε   ολους  και   καλο  Σουκου  ευχομαι   :hi: :hi:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Το μαγάρισε το δαμάλι... κάηκε
Σουχω πει ρε Ζήρο... μην τα δίνεις αμέσως
Αντε τώρα να καυλώσει το ουκρανίδι ξανά τώρα που γεύτηκε την ψωλή του τρισμέγιστου γαμήκου...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom