- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.069
- Πόντοι
- 42.697
Η Κάτια λείπει διακοπές απο τον Αυγουστο στο πατριδα και επιστρεφει στα τελη του μηνα
αν προτιμησεις την ναντια θα περασεις καλα...αξιζει τα λεφτα της....Εκανα μια απογευματινη αναγνωριστικη βολτα απο εδω για να δω τι παιζει.
Στην πορτα η μιλφ ρουσιδα Ναντια (διατιθεται και αυτη για πασα χρηση) και παρελασαν αλλα 2 ωριμα μιλφ, μετρια φατσικοσωματικως αλλα με πολυ καβλε - υποσχομενο βλεμμα... Εκανα λιγο σοσιαλαιζ με ναντια, της χαιδεψα το σφιχτο κολαρακι και αποχωρησα
Παντως παροτι ομολογησα οτι δεν εχω ξαναπαει, ειμαι βεβαιος οτι θα σερβιριζομουν κανονικως... Ισως παω για τεστ της γλυκιας μιλφ πορτιερισσας :-*
ωραιο αυτο που ειπε οτι γαμιεται στην δουλεια. ταιριαζει γαντι και πραγματικα κυριολεκτουσε. τωρα για το αλλο που αρνηθηκε , ισωs φταιει το οτι την εχειs καταπηδηξει. και αυτεs καποια στιγμη μαs βαριουνται.ασε φίλε πήγα προχθές είμαι δυνατός πελάτης στο μαγαζί μπαίνω και λέω την Νάντια πάμε (την εχω καταΠΗΔΉΞΕΙ) και μου λέει όχι πάρε ένα από τα τρία κορίτσια (Αλίνα, Κάτια Ειρήνη).
Λέω δεν θέλω ρε Κάτια και μου λέει δεν γίνεται να γαμιέμαι εγώ και τα κορίτσια να καθονται.
Δεν υπάρχει δουλειά και είπα να της πω ότι δεν είμαι σπόνσορας.
Α
Εμας ρε?????!!!!!!!!!kαι αυτεs καποια στιγμη μαs βαριουνται.
Προχθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί. Νάντια όπως πάντα στην πόρτα. Έχω κλείσει τον κύκλο μου με αυτήν από τότε που δούλευε στο Γ. Σεπτεμβρίου 25. Μετά από κάποιο αριθμό "συναλλαγών" συνήθως κλείνω. Πάντως για όσους δεν την ξέρουν είναι μιλφ όμορφο στο πρόσωπο με πολύ μεγάλη εμπειρία και σίγουρα VFM. Επίσης Αλίνα και Κάτια. Δεν είναι του γούστου μου. Πήγα λοιπόν και φυσικά πήρα την Ειρήνη. Ήταν η τέταρτη φορά που την πήρα το τελευταίο δίμηνο. Είναι κλασσικό Ρώσικο μιλφ μάλλον κοντούλα με μαλλιά προς το κόκινο στήθος μάλλον 3άρι (καλό για την ηλικία της) γεματούλα, ωραία περιφέρεια. Στην κοιλιά χαλαρή με ένα σημάδι (ίσως από γέννα) που δεν με χαλάει καθόλου. Λίγο αισθησιακό μασάζ για 7λεπτο περίπου και μετά στο πρόγραμμα. Όλες τις φορές που έχω πάει φιλί τέλειο. Νομίζω το καλλίτερο που έχω δοκιμάσει στο χώρο των μασάζ. Περιποίηση ότι της ζητήσεις και σεξ σε όποια στάση θέλεις, όπως και το τελείωμα. Βέβαια την περιποιούμε και εγώ και νομίζω ότι συμετέχει. Αν όχι, τότε είναι για ΟΣΚΑΡ πρώτου ρόλου οργασμού. Θα έλεγα και χωρίς να το θεωρήσεται ότι προμοτάρω ότι όταν τελείωσα έψαχνα να σκεφτώ πόσες φορές έχω περάσει καλλίτερα σε αυτού του είδους τα μαγαζιά. Ελληνικά ελάχιστα βέβαια από το μιλφ. Τώρα μαθαίνει. Η απορία μου είναι αν αυτή η περιποίηση ή καλλίτερα η χημεία που έχει αναπτυχθεί έχει σχέση με την αφεντιά μου ή είναι στάνταρ. Αν υπάρξουν άλλες κριτικές στο μέλλον από άλλους συναγωνιστές θα μου λυθεί η απορία γιατί όταν τη ρώτησα ούτε κατάλαβε τι της είπα. Εντύπωση μου έχει κάνει επίσης ότι ποτέ δεν μου ζήτησε περισσότερα χρήματα δεδομένου ότι οι υπηρεσίες της (όχι το μασάζ της να εξηγούμαστε) είναι σαφώς άνω του μέσου όρου. Τις τρεις τελευταίες φορές με πολή δυσκολία και επμονή μου πήρε τα ρέστα που μου έφερε. Μην με κακοχαρακτηρίζεται όμως. Σκέφτομαι τι κάνει μια μάννα που έχει δύο 20αχρονα παιδιά να μεγαλώσει στην πατρίδα της.
Προχθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί. Νάντια όπως πάντα στην πόρτα. Έχω κλείσει τον κύκλο μου με αυτήν από τότε που δούλευε στο Γ. Σεπτεμβρίου 25. Μετά από κάποιο αριθμό "συναλλαγών" συνήθως κλείνω. Πάντως για όσους δεν την ξέρουν είναι μιλφ όμορφο στο πρόσωπο με πολύ μεγάλη εμπειρία και σίγουρα VFM. Επίσης Αλίνα και Κάτια. Δεν είναι του γούστου μου. Πήγα λοιπόν και φυσικά πήρα την Ειρήνη. Ήταν η τέταρτη φορά που την πήρα το τελευταίο δίμηνο. Είναι κλασσικό Ρώσικο μιλφ μάλλον κοντούλα με μαλλιά προς το κόκινο στήθος μάλλον 3άρι (καλό για την ηλικία της) γεματούλα, ωραία περιφέρεια. Στην κοιλιά χαλαρή με ένα σημάδι (ίσως από γέννα) που δεν με χαλάει καθόλου. Λίγο αισθησιακό μασάζ για 7λεπτο περίπου και μετά στο πρόγραμμα. Όλες τις φορές που έχω πάει φιλί τέλειο. Νομίζω το καλλίτερο που έχω δοκιμάσει στο χώρο των μασάζ. Περιποίηση ότι της ζητήσεις και σεξ σε όποια στάση θέλεις, όπως και το τελείωμα. Βέβαια την περιποιούμε και εγώ και νομίζω ότι συμετέχει. Αν όχι, τότε είναι για ΟΣΚΑΡ πρώτου ρόλου οργασμού. Θα έλεγα και χωρίς να το θεωρήσεται ότι προμοτάρω ότι όταν τελείωσα έψαχνα να σκεφτώ πόσες φορές έχω περάσει καλλίτερα σε αυτού του είδους τα μαγαζιά. Ελληνικά ελάχιστα βέβαια από το μιλφ. Τώρα μαθαίνει. Η απορία μου είναι αν αυτή η περιποίηση ή καλλίτερα η χημεία που έχει αναπτυχθεί έχει σχέση με την αφεντιά μου ή είναι στάνταρ. Αν υπάρξουν άλλες κριτικές στο μέλλον από άλλους συναγωνιστές θα μου λυθεί η απορία γιατί όταν τη ρώτησα ούτε κατάλαβε τι της είπα. Εντύπωση μου έχει κάνει επίσης ότι ποτέ δεν μου ζήτησε περισσότερα χρήματα δεδομένου ότι οι υπηρεσίες της (όχι το μασάζ της να εξηγούμαστε) είναι σαφώς άνω του μέσου όρου. Τις τρεις τελευταίες φορές με πολή δυσκολία και επμονή μου πήρε τα ρέστα που μου έφερε. Μην με κακοχαρακτηρίζεται όμως. Σκέφτομαι τι κάνει μια μάννα που έχει δύο 20αχρονα παιδιά να μεγαλώσει στην πατρίδα της.
Κείμενο που κατά πάσα πιθανότητα θα ενδιέφερε κοινωνιολόγους (χωρίς να αποκλείεται να είναι κοινωνιολόγος ο συγγραφεύς)...
Πέρασα πρώτη φορά προχθές απο το ρωσσομιλφομάγαζο, στην υποδοχή η Κάτια. Απο αυτά που διάβασα, ήμουν αποφασισμένος να περάσω με την Νάντια, ήταν όμως απασχολημένη. Η Κάτια, ντυμένη στην τρίχα, μου προσφέρθηκε και ήμουν στο τσακ... Με χάλασε όμως η μπυροκοιλιά, και προτίμησα τη σίγουρη αγκαλιά της Ζάνας στο Σ29. Κάποια στιγμή θα ξαναπεράσω για Νάντια, αν και φαίνεται ενδιαφέρουσα και η περίπτωση της Ειρήνης.
αυτη η Κατια ωραια γυναικα αλλα η μπυροκοιλια της πλεον εχει ξεφυγει.....πριν 2 χρονια ηταν πολυ καλυτερη
Προχθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί. ...
... Μην με κακοχαρακτηρίζεται όμως. Σκέφτομαι τι κάνει μια μάννα που έχει δύο 20αχρονα παιδιά να μεγαλώσει στην πατρίδα της.
Κείμενο που κατά πάσα πιθανότητα θα ενδιέφερε κοινωνιολόγους (χωρίς να αποκλείεται να είναι κοινωνιολόγος ο συγγραφεύς)...
Δεν είναι το μόνο, φίλε μου, εδώ μέσα...
Στο σάιτ υπάρχει υλικό για σοβαρή κοινωνιολογική έρευνα.
Σόρυ για το
....αυτο το ονομα κατι μου θυμιζει,δεν ειναι και πολυ αναφερομενο...μηπως αυτη δουλευε στην ιμβρου??....καινούρια αφιξη μία αλεξάνδρα στο εν λόγω μαγαζί
Γνωρίζει κανείς τίποτα για την κυρία
Αξίζει;