You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γ' Εθνική το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ελλάδας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 439
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Η ΠΑΕ Αίας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει ότι απειλήθηκαν ποδοσφαιριστές της ομάδας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αγιο Δημήτριο. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Φυντάνης υποσχέθηκε πριμ-μαμούθ σε περίπτωση νίκης που θα σημάνει την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ:
"Μετά τις προκλητικές δηλώσεις των παραγόντων της ΠΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, την προσπάθεια τους να βγάλουν ακατάλληλο το γήπεδο Περάματος, μέχρι και το γήπεδο του Ιωνικού πρότειναν για την διεξαγωγή του αγώνα αλλά τελικά δεν το κατόρθωσαν, εχθές βράδυ "ενοχλήθηκαν" δύο (2) ποδοσφαιριστές μας!
Μάλιστα ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστής μας απειλήθηκε για την σωματική ακεραιότητα του ιδίου αλλά και της οικογένειας του. Η ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ γνωρίζει τους ανθρώπους που "ενόχλησαν" τους δύο (2) ποδοσφαιριστές μας μάλιστα έχουν και την ιδιότητα του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, και μετά τον αγώνα θα κινηθεί νομικά εναντίον τους αφού έχει στην διάθεση της όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
καλα παμε
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ:
"Μετά τις προκλητικές δηλώσεις των παραγόντων της ΠΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, την προσπάθεια τους να βγάλουν ακατάλληλο το γήπεδο Περάματος, μέχρι και το γήπεδο του Ιωνικού πρότειναν για την διεξαγωγή του αγώνα αλλά τελικά δεν το κατόρθωσαν, εχθές βράδυ "ενοχλήθηκαν" δύο (2) ποδοσφαιριστές μας!
Μάλιστα ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστής μας απειλήθηκε για την σωματική ακεραιότητα του ιδίου αλλά και της οικογένειας του. Η ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ γνωρίζει τους ανθρώπους που "ενόχλησαν" τους δύο (2) ποδοσφαιριστές μας μάλιστα έχουν και την ιδιότητα του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, και μετά τον αγώνα θα κινηθεί νομικά εναντίον τους αφού έχει στην διάθεση της όλα τα απαραίτητα στοιχεία.
καλα παμε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλα παμε
σιγά ρε παλιαδερφές.....
τους είπαν 2 φωνήεντα και κάτι έγινε....
Θα ρθει τώρα ο Χρηστίδης να σας βάλει όλους στη θέση σας.......
Πέρυσι ήταν ο αγώνας Ηλιούπολης-Διαγόρα, φέτος αυτός του Χαϊδαρίου με τον Παναργειακό! Τα δοκάρια της εστίας του γηπέδου «Τάκης Χαραλαμπίδης» βρέθηκαν πριονισμένα πριν την αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (16:00). Οι υπεύθυνοι του γηπέδου, που έμειναν έκπληκτοι από το θέαμα, έσπευσαν να αντικαταστήσουν την εστία που βρίσκεται απέναντι από την Ιερά Οδό και ο αγώνας αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά και στην ώρα του
τα παντα ολα
στο 80 κερδιζει και ηλιουπολη και φωστηρας και ροδος
τα παντα ολα
στο 80 κερδιζει και ηλιουπολη και φωστηρας και ροδος
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
παλι κλαμα ρε;;;;;;ελεος....σιγά ρε παλιαδερφές.....
Θα ρθει τώρα ο Χρηστίδης να σας βάλει όλους στη θέση σας.......
και με θρυλο και με ηλιο πουτσαααααααααααααααααααααααααα..............
που ησουνα κοπελλα μου σημερα;;;;;δεν ειχαμε πει οτι θα ερχοσουνα στο γηπεδο να τα πεις με τους πουσταραδες;;;;;;και ηταν ολοι παροντες σημερα....απαρτια....
ευκαιρια σου ητανε....
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
Κύριε Χρίστιδη συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδα σας στην πιο πάνω κατηγορία, ήταν πανάξια, όπως άξιοι και παίκτες σας που μάτωναν την φανέλα σε κάθε ματς για να πάρουν την νίκη, έχουν να λένε όλοι για την ποιότητα της ομάδας που δίδαξε το ήθος και το ευ αγωνίζεστε.
Ελπίζω του χρόνου να πανηγυρίζεται και την ανοδό σας στην σούπερ λίγδα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μαγκα.....Κύριε Χρίστιδη συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδα σας στην πιο πάνω κατηγορία, ήταν πανάξια, όπως άξιοι και παίκτες σας που μάτωναν την φανέλα σε κάθε ματς για να πάρουν την νίκη, έχουν να λένε όλοι για την ποιότητα της ομάδας που δίδαξε το ήθος και το ευ αγωνίζεστε.
πρωτον ακομα δεν ανεβηκε η ομαδα μου και δευτερον σε αυτην την χωρα μπραβο και αναγνωριση αξιων δεν προκειτε να ακουσεις....
χιλιοειπωμενα αυτα...δεν υπαρχει κανεις που κατακρινει κατι επειδη ειναι ανηθικο αλλα απλα επειδη δεν ειναιυπερ των δικων του συφεροντων....
τα εχουμε φαει στη μαπα αυτα....οτι γινεται με τον θρυλο στο ποδοσφαιρο....
εσυ πετας τωρα λασπη και λες για αξιους παιχτες και για ποιοτητα ομαδας(ειρωνικα) και τα ρεστα ....
και βεβαια ολοι οι πικραμενοι θα συμφωνουν μαζι σου....εγω καλυτερη ομαδα απο την ηλιουπολη δεν ειδα φετος...αντικειμενικα....
πιστευεις οτι περιμενα απο εναν πικραμενο να πει μπραβο και να αναγνωρισει την ανωτεροτητα;;;;;;;;;;;
οι λαικες παροιμιες ειναι σοφες...ακου μια....
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.....
σου λεει κατι;;;;;;
περαστικα..... ;) ;) ;) ;)
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
gyrnaΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.....
σου λεει κατι;;;;;;
περαστικα..... ;) ;) ;) ;)
γύρισε μια σελ. πισω να δεις κατι φωτο να δεις ποια είναι η αλεπού και ποια τα κρεμασταρια, τράβα να φωνάξεις την κυριακή στον αη μητσο για να ανέβει το... Αιγάλεω και τα περαστικά δικά σου.
εγώ είμαι όλο υγεία. :-* :-* :-*
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ποσο χρονων εισαι ρε φιλε;;;;;gyrna
γύρισε μια σελ. πισω να δεις κατι φωτο να δεις ποια είναι η αλεπού και ποια τα κρεμασταρια, τράβα να φωνάξεις την κυριακή στον αη μητσο για να ανέβει το... Αιγάλεω και τα περαστικά δικά σου.
εγώ είμαι όλο υγεία. :-* :-* :-*
καταλαβαινεις τι γραφεις;;;;;τα κρεμασταρια ειναι φυσικα η επιτυχια μιας ομαδας και στην συγκεκριμενη περιπτωση η πρωτοπορια και η (ενδεχομενη))ανοδος του ηλιου....
τι να γυρισω να δω;;;;
τωρα θες να αρχισουμε ιντερνετικες μαγκιες;;;;;
μου μοστραρεις κατι πιτσιρικια του γυμνασιου που οντως σε ενα ολοκληρο νομο υπαρχουν πολλα να μου δειξεις τι;;;;;οτι εχετε λαο;;;το ξερω ,το αμφισβητησα μηπως;;;;;
φυσικο ειναι οταν σε ενα ολοκληρο νομο περιμενου ολη τη βδομαδα μια κυριακη να πανε στο γηπεδο....τι συγκρινεις;;;;με μια γειτονια της αθηνας που οι περισσοτεροι υποστηριζουν τις μεγαλες ομαδες;;;;;
αυτο ομως τι λεει;;;απο ηλιο ξερεις;;;;αν δεν ξερεις μην πετας παπαριες....
αμα χρειαστει ολοι αυτοι που εχεις μοστραρει γινονται λαγοι στο φτερο και απο πολυ λιγοτερους τους...
αυτο θες να ακουσεις;;;;ξερεις για τι πραγμα μιλας;;;;ελα στον αη μητσο να κανεις ματι την κυριακη.....
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
δεν σου μωστράρω τίποτα, απλως θέλω να σου πω ότι είστε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ δεν υπάρχεται δεν το καταλαβαίνεις, το λές και μόνο σου `ομαδα γειτονιας', τωρα για λαγούς και τέτοια, με του ομοίου σου, τη Θ7 Θ13 Θ4 και όπου σκατά ανείκεις.αμα χρειαστει ολοι αυτοι που εχεις μοστραρει γινονται λαγοι στο φτερο και απο πολυ λιγοτερους τους...
αυτο θες να ακουσεις;;;;ξερεις για τι πραγμα μιλας;;;;ελα στον αη μητσο να κανεις ματι την κυριακη.....
- Από Ηλιούπολη ξέρω πολύ καλά.
- Στον αη μητσο θα είμαι
- αλλή ομάδα καλήτερη από τον ιλιο φετος δεν είδες?
με την Παναχαίκή που είσουν? έπεζε ο θρύλος την ίδια ώρα?
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αφου ειμαστε πουθεναδες γιατι τσουζει ο κωλος σου;;;δεν σου μωστράρω τίποτα, απλως θέλω να σου πω ότι είστε ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ δεν υπάρχεται δεν το καταλαβαίνεις, το λές και μόνο σου `ομαδα γειτονιας', τωρα για λαγούς και τέτοια, με του ομοίου σου, τη Θ7 Θ13 Θ4 και όπου σκατά ανείκεις.
- Από Ηλιούπολη ξέρω πολύ καλά.
- Στον αη μητσο θα είμαι
- αλλή ομάδα καλήτερη από τον ιλιο φετος δεν είδες?
με την Παναχαίκή που είσουν? έπεζε ο θρύλος την ίδια ώρα?
να τα πουμε με πιμι να βρεθουμε στον αη μητσο να συζητησουμε απο κοντα;;;;;
stathis2008
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
PSILE BALTO KALA STO MIALO MIA AGINISTIKI MENEI KAI I ILIOUPOLARA ANEBENI KAI ASTAσιγά ρε παλιαδερφές.....
Θα ρθει τώρα ο Χρηστίδης να σας βάλειόλους στη θέση σας.......
STIMENA KAI TIS BLAKIES APLA GIA NA LEME KATI PREPI KAI NA TO APODIKNIOUME
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
ναι, φέρε μου και κανένα φουσκωτο με κουμπούρη, αντε σαλτα και ...αφου ειμαστε πουθεναδες γιατι τσουζει ο κωλος σου;;;
να τα πουμε με πιμι να βρεθουμε στον αη μητσο να συζητησουμε απο κοντα;;;;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν εννοω τιποτα περιεργο....ναι, φέρε μου και κανένα φουσκωτο με κουμπούρη, αντε σαλτα και ...
μην τρελλαινεσαι...για να τα πουμε απο κοντα να μην μαλακιζομαστε στο σαιτ εννοω...
λες να σου στηνω παγιδα για να σε κοπανησω;;;;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
παλι κλαμα ρε;;;;;;ελεος....
και με θρυλο και με ηλιο πουτσαααααααααααααααααααααααααα..............
που ησουνα κοπελλα μου σημερα;;;;;δεν ειχαμε πει οτι θα ερχοσουνα στο γηπεδο να τα πεις με τους πουσταραδες;;;;;;και ηταν ολοι παροντες σημερα....απαρτια....
ευκαιρια σου ητανε....
θα έρθω στον αη μήτσο την Κυριακή .....
άναψε καντηλάκι στην εκκλησιά........
Σας τα χει έτοιμα ο αη μήτσος.......
νούμερο, ε νούμερο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Κάτι... έχουν τα δοκάρια των γηπέδων του Νότιου Ομίλου της Γ' Εθνικής.
Διαφορετικά δεν εξηγείται πως ένα χρόνο μετά το συμβάν με τις κομμένες εστίες στο γήπεδο της Ηλιούπολης, πριν από το ματς με το Διαγόρα, παρουσιάστηκε ανάλογο πρόβλημα στο γήπεδο του Χαϊδαρίου!
Όταν το πρωί της Κυριακής οι υπεύθυνοι έφτασαν στο χώρο για τις προετοιμασίες πριν από τον αγώνα με τον Παναργειακό έμειναν έκπληκτοι μπροστά στο θέαμα των τροχισμένων δοκαριών. Ενήργησαν πάντως άμεσα, καθώς κάλεσαν συνεργείο αποκατάστασης των ζημιών και πιθανότητα η προγραμματισμένη για τις 16:00 αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά.
Διαφορετικά δεν εξηγείται πως ένα χρόνο μετά το συμβάν με τις κομμένες εστίες στο γήπεδο της Ηλιούπολης, πριν από το ματς με το Διαγόρα, παρουσιάστηκε ανάλογο πρόβλημα στο γήπεδο του Χαϊδαρίου!
Όταν το πρωί της Κυριακής οι υπεύθυνοι έφτασαν στο χώρο για τις προετοιμασίες πριν από τον αγώνα με τον Παναργειακό έμειναν έκπληκτοι μπροστά στο θέαμα των τροχισμένων δοκαριών. Ενήργησαν πάντως άμεσα, καθώς κάλεσαν συνεργείο αποκατάστασης των ζημιών και πιθανότητα η προγραμματισμένη για τις 16:00 αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά.
PSILE BALTO KALA STO MIALO MIA AGINISTIKI MENEI KAI I ILIOUPOLARA ANEBENI KAI ASTA
STIMENA KAI TIS BLAKIES APLA GIA NA LEME KATI PREPI KAI NA TO APODIKNIOUME
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
την άλλη εβδομάς έχει ενδιαφέροντα παίγνια...
ο άη μήτσος παίζει μαι κατηγορία κάτω και η ηλιούπολη μια πάνω
Ο Φωστήρας παίζει με το Χαιδάρι που είναι και αυτό για μια κατηγορία κάτω......
Με απλά λόγια,
οι 3 παίζουν όλη τη χρονιά και ο Φωστήρας περιμένει προσφορές για τη χρονιά που του έκλεψαν.
Και βέβαια για άλλη μια αγωνιστική θα κριθούν όλα στο χόρτο
ά ρε πουτάνα ζωή πώς τα φέρνεις καμμιά φορά...
ο άη μήτσος παίζει μαι κατηγορία κάτω και η ηλιούπολη μια πάνω
Ο Φωστήρας παίζει με το Χαιδάρι που είναι και αυτό για μια κατηγορία κάτω......
Με απλά λόγια,
οι 3 παίζουν όλη τη χρονιά και ο Φωστήρας περιμένει προσφορές για τη χρονιά που του έκλεψαν.
Και βέβαια για άλλη μια αγωνιστική θα κριθούν όλα στο χόρτο
ά ρε πουτάνα ζωή πώς τα φέρνεις καμμιά φορά...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K