Αρα θα πρέπει να θυμάσαι την ομαδάρα με Παπασίκα, Σπαθάρο, Αρβανίτη, Πόγκα, Κοσμά, Γιαννόπουλο και άλλους.Φίλε τότε ήμουν πραγματικά περήφανος γι αυτήν την ομάδα.Και τότα πηγαίναμε για Β' Εθνική αλλά ας όψεται ο Κρεατέμπορος...
Σαφώς και χαίρομαι και τώρα που διεκδικούμε άνοδο,αλλά τότε ήταν ...πως να το κάνουμε.... άλλη εποχή! ισως αυτό να απαντάει και στο πόση ιστορία έχει η ομάδα.Δεν είναι απαγορευτικό για μια ομάδα με 50-40 χρόνια ύπαρξης να πρωταγωνιστεί.
Οσον αφορά τις κάθε είδους κριτικές εγώ τις κατατάσσω σε δύο κατηγορίες.
Πρώτα από αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους απλά φίλαθλο.
οπαδό του ποδοσφαίρου γενικώς.Κατά την γνώμη μου όμως τό ίδιο γενική πρέπει να είναι και η κριτική τουςγια ολόκληρο το ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ που λέγεται ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.Σε όλα τα πρωταθλήματα.Απο τοπικά μέχρι souper league.
Από την άλλη υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν κάποια ομάδα ανταγωνίστρια ή αντίπαλη [όπως θες πέστο] πρός την ομάδα μας.Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω μια κριτική από κάποιον που πιστεύει οτι η ομάδα του παίζει πεντακάθαρα σε όλο αυτό το παιχνίδι,που η ομάδα του ποντάρει απλά και μόνο στην ανταγωνιστικότητά της,που ο πρόεδρος της είναι ένας τίμιος επιχειρηματίας που χώνει τα λεφτά του με αποκλειστικό σκοπό να κάνει την ομάδα του δυνατή και το ποδόσφαιρο καλύτερο.
Θα την άκουγα με πολύ προσοχή.
Και για να προλάβω κάποιους φίλους,να πω ότι πρακτικές τύπου κόψιμο δοκαριών,πυροβολισμοί αυτοκινήτων, και διάφορα άλλα με βρίσκουν κάθετα,οριζόντια και διαγώνια αντίθετο!!!
Και αναρωτιέμαι φωναχτά: Ενας απλός, αγνός και ήσυχος φίλαθλος που έχει δει να αλλάζουν 5-6 πρόεδροι στην αγαπημένη του ομάδα και που δεν μπορεί να συμφωνεί με όλους, γιατί αν το έκανε θα ήταν άρωστος,τι κάνει όταν δεν συμφωνεί με κάποιες επιλογές του εκάστοτε προέδρου?
Γυρνάει την πλάτη στην ομάδα? Παύει να την στηρίζει?
ΟΧΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!
Πάντα κατά την γνώμη μου,
και ζητώ συγνώμη αν κούρασα.