Νέα

Γ' Εθνική το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
την άλλη εβδομάς έχει ενδιαφέροντα παίγνια...
ο άη μήτσος παίζει μαι κατηγορία κάτω και η ηλιούπολη μια πάνω

Ο Φωστήρας παίζει με το Χαιδάρι που είναι και αυτό για μια κατηγορία κάτω......

Με απλά λόγια,
οι 3 παίζουν όλη τη χρονιά και ο Φωστήρας περιμένει προσφορές για τη χρονιά που του έκλεψαν.

Και βέβαια για άλλη μια αγωνιστική θα κριθούν όλα στο χόρτο

:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

ά ρε πουτάνα ζωή πώς τα φέρνεις καμμιά φορά...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
κλαψε μωρη λουγγρα.....κλαψε....και εδω αδικημενη εισαι;;;;;;
η μοιρα σου το εχει σε οποια κατηγορια σε βρισκω να σε περιλαβαινω....
χτες ουτε την σεντρα δεν περασες....ηθελες να παρεις και αποτελεσμα;;;;
ελα στον αη μητσο αλλα μαζι μας γιατι αν πας με τους αλλους θα πρεπει να φορας και αθλητικο παπουτσακι και  να κουβαλας και την σακκουλα με τα παμπερς.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Hristidis να σε ρωτήσω κάτι τελείως καλοπροαίρετα?Πόσα χρόνια παρακολουθείς από κοντά την Γ.Σ.Η ?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ελα στον αη μητσο αλλα μαζι μας γιατι αν πας με τους αλλους θα πρεπει να φορας και αθλητικο παπουτσακι και  να κουβαλας και την σακκουλα με τα παμπερς.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Θα κάνετε μαγκιές στα Μπραχάμια? :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλαψε μωρη λουγγρα.....κλαψε....και εδω αδικημενη εισαι;;;;;;
η μοιρα σου το εχει σε οποια κατηγορια σε βρισκω να σε περιλαβαινω....
χτες ουτε την σεντρα δεν περασες....ηθελες να παρεις και αποτελεσμα;;;;

στο πρώτο παίγνιο δε βγήκατε για δεύτερο ημίχρονο......
ΠΟιός είναι η λούγγρα ρε παλιαδερφή;

Υ.Γ..........

Το γέλιο έχω να ρίξω στο αγιόμητσο ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ......

πρόσεξε πόσοι θα χώσουν πριμ... Ο ίδιος ο πρόεδρος του Αη Μήτσου, η Παναχαική, η Ρόδος και ο Φωστήρας.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Είναι πολλά τα λεφτά παπΑΡΗ..  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στο πρώτο παίγνιο δε βγήκατε για δεύτερο ημίχρονο......
ΠΟιός είναι η λούγγρα ρε παλιαδερφή;

Υ.Γ..........

Το γέλιο έχω να ρίξω στο αγιόμητσο ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ......

πρόσεξε πόσοι θα χώσουν πριμ... Ο ίδιος ο πρόεδρος του Αη Μήτσου, η Παναχαική, η Ρόδος και ο Φωστήρας.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Είναι πολλά τα λεφτά παπΑΡΗ..  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
εμεις δεν βγηκαμε ρε ψευταρε;;;;
ο διαιτητης δεν βγηκε....αφου τον σοπακιασανε...αφου δεν τα ξερεις μην παραπληροφορεις....
και ακου....
το ματς θα παιχτει ισια....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Θα κάνετε μαγκιές στα Μπραχάμια? :2funny:
τι εννοεις;;;
εμεις θα παμε και αυτοι θα μας ''περιμενουν'' για να τρεξουν οπως πριν απο 2 χρονια...
εσυ που γελας θες να ερθεις μαζι ;;;;η εισαι μαγκας πληκτρολογιου;;;
ελα και γραφεις την κυριακη το βραδυ τις εντυπωσεις σου...
αλλοιως μην σπαμαρεις...γατε(βρεγμενε) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τι εννοεις;;;
εμεις θα παμε και αυτοι θα μας ''περιμενουν'' για να τρεξουν οπως πριν απο 2 χρονια...
εσυ που γελας θες να ερθεις μαζι ;;;;η εισαι μαγκας πληκτρολογιου;;;
ελα και γραφεις την κυριακη το βραδυ τις εντυπωσεις σου...
αλλοιως μην σπαμαρεις...γατε(βρεγμενε) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος θα ανέβει ούτε ποιος θα πέσει! :sunglasses:
Απλά επειδή ζω στην ευρύτερη περιοχή ξέρω τι κόσμος  υπάρχει στην κάθε περιοχή και είμαι σίγουρος ότι αν οι Μπραχαμιώτες ασχοληθούν σοβαρά...τα πάμπερς θα τα χρειαστείτε εσείς! ;)
Εσύ  :d-spam: που θεωρείς το πρωτάθλημα και ειδικά την ομάδα σου καθαρή!  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει ούτε ποιος θα ανέβει ούτε ποιος θα πέσει! :sunglasses:
Απλά επειδή ζω στην ευρύτερη περιοχή ξέρω τι κόσμος  υπάρχει στην κάθε περιοχή και είμαι σίγουρος ότι αν οι Μπραχαμιώτες ασχοληθούν σοβαρά...τα πάμπερς θα τα χρειαστείτε εσείς! ;)
Εσύ  :d-spam: που θεωρείς το πρωτάθλημα και ειδικά την ομάδα σου καθαρή!  :2funny:
φιλε αν οι μπραχαμιωτες ασχοληθουν σοβαρα το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να μην πανε γηπεδο....
γιατι θα γινουν ρομπες .....
ακου με....ρωτα και ασε τι γνωριζεις απο δω και εκει...δεν ειναι να λεμε παραπανω.. ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν εχει σημασια αν σε ενδιαφερει η οχι....αφου εχεις αποψη.... εγω σε προσκαλω να ερθεις μαζι μας και μετα να γραψεις την εμπειρια σου εδω...τι προβλημα εχεις;;;;2 η ωρα στην κεντρικη πλατεια της ηλιουπολης εχουμε ραντεβου....στειλε πιμι και συναντιομαστε....μη φοβασαι τιποτα...γαμιοντας θα τους παμε...
ελα και διεψευσε με αμα δεν ειναι ετσι...δεν εχεις να χασεις τιποτα....
θα εχουν και μεγαλυτερη αξια αυτα που γραφεις... ;) ;) ;) ;)
τι λες;;;;;
περιμενω πι μι....
και απο οσο ξερω οι μπραχαμιωτες θα ασχοληθουν σοβαρα.... ;) ;) ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ευχαριστώ για την πρόσκληση αλλά όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο παίγνιο! :sunglasses:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6

Αρα θα πρέπει να θυμάσαι την ομαδάρα με Παπασίκα, Σπαθάρο, Αρβανίτη, Πόγκα, Κοσμά, Γιαννόπουλο και άλλους.Φίλε τότε ήμουν πραγματικά περήφανος γι αυτήν την ομάδα.Και τότα πηγαίναμε για Β' Εθνική αλλά ας όψεται ο Κρεατέμπορος...
Σαφώς και χαίρομαι και τώρα που διεκδικούμε άνοδο,αλλά τότε ήταν ...πως να το κάνουμε.... άλλη εποχή! ισως αυτό να απαντάει και στο πόση ιστορία έχει η ομάδα.Δεν είναι απαγορευτικό για μια ομάδα με 50-40 χρόνια ύπαρξης να πρωταγωνιστεί.
Οσον αφορά τις κάθε είδους κριτικές εγώ τις κατατάσσω σε δύο κατηγορίες.
Πρώτα από αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους απλά φίλαθλο.
οπαδό του ποδοσφαίρου γενικώς.Κατά την γνώμη μου όμως τό ίδιο γενική πρέπει να είναι και η κριτική τουςγια ολόκληρο το ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ που λέγεται ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.Σε όλα τα πρωταθλήματα.Απο τοπικά μέχρι souper league.
Από την άλλη υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν κάποια ομάδα ανταγωνίστρια ή αντίπαλη [όπως θες πέστο] πρός την ομάδα μας.Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω μια κριτική από κάποιον που πιστεύει οτι η ομάδα του παίζει πεντακάθαρα σε όλο αυτό το παιχνίδι,που η ομάδα του ποντάρει απλά και μόνο στην ανταγωνιστικότητά της,που ο πρόεδρος της είναι ένας τίμιος επιχειρηματίας που χώνει τα λεφτά του με αποκλειστικό σκοπό να κάνει την ομάδα του δυνατή και το ποδόσφαιρο καλύτερο.
Θα την άκουγα με πολύ προσοχή.
Και για να προλάβω κάποιους φίλους,να πω ότι πρακτικές τύπου κόψιμο δοκαριών,πυροβολισμοί αυτοκινήτων, και διάφορα άλλα με βρίσκουν κάθετα,οριζόντια και διαγώνια αντίθετο!!!
Και αναρωτιέμαι φωναχτά: Ενας απλός, αγνός και ήσυχος φίλαθλος που έχει δει να αλλάζουν 5-6 πρόεδροι στην αγαπημένη του ομάδα και που δεν μπορεί να συμφωνεί με όλους, γιατί αν το έκανε θα ήταν άρωστος,τι κάνει όταν δεν συμφωνεί με κάποιες επιλογές του εκάστοτε προέδρου?
Γυρνάει την πλάτη στην ομάδα? Παύει να την στηρίζει?
ΟΧΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!
Πάντα κατά την γνώμη μου,
και ζητώ συγνώμη αν κούρασα. 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αρα θα πρέπει να θυμάσαι την ομαδάρα με Παπασίκα, Σπαθάρο, Αρβανίτη, Πόγκα, Κοσμά, Γιαννόπουλο και άλλους.Φίλε τότε ήμουν πραγματικά περήφανος γι αυτήν την ομάδα.Και τότα πηγαίναμε για Β' Εθνική αλλά ας όψεται ο Κρεατέμπορος...
Σαφώς και χαίρομαι και τώρα που διεκδικούμε άνοδο,αλλά τότε ήταν ...πως να το κάνουμε.... άλλη εποχή! ισως αυτό να απαντάει και στο πόση ιστορία έχει η ομάδα.Δεν είναι απαγορευτικό για μια ομάδα με 50-40 χρόνια ύπαρξης να πρωταγωνιστεί.
οπαδό του ποδοσφαίρου γενικώς.Κατά την γνώμη μου όμως τό ίδιο γενική πρέπει να είναι και η κριτική τουςγια ολόκληρο το ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ που λέγεται ποδοσφαιρικό οικοδόμημα.Σε όλα τα πρωταθλήματα.Απο τοπικά μέχρι souper league.
Από την άλλη υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν κάποια ομάδα ανταγωνίστρια ή αντίπαλη [όπως θες πέστο] πρός την ομάδα μας.Ειλικρινά θα ήθελα να ακούσω μια κριτική από κάποιον που πιστεύει οτι η ομάδα του παίζει πεντακάθαρα σε όλο αυτό το παιχνίδι,που η ομάδα του ποντάρει απλά και μόνο στην ανταγωνιστικότητά της,που ο πρόεδρος της είναι ένας τίμιος επιχειρηματίας που χώνει τα λεφτά του με αποκλειστικό σκοπό να κάνει την ομάδα του δυνατή και το ποδόσφαιρο καλύτερο.
Και για να προλάβω κάποιους φίλους,να πω ότι πρακτικές τύπου κόψιμο δοκαριών,πυροβολισμοί αυτοκινήτων, και διάφορα άλλα με βρίσκουν κάθετα,οριζόντια και διαγώνια αντίθετο!!!
Και αναρωτιέμαι φωναχτά: Ενας απλός, αγνός και ήσυχος φίλαθλος που έχει δει να αλλάζουν 5-6 πρόεδροι στην αγαπημένη του ομάδα και που δεν μπορεί να συμφωνεί με όλους, γιατί αν το έκανε θα ήταν άρωστος,τι κάνει όταν δεν συμφωνεί με κάποιες επιλογές του εκάστοτε προέδρου?
ΟΧΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!
καθολου δεν κουρασες......
με τους μισους που αναφερεις ειμαι παρα πολυ καλος φιλος....(σπαθαρο.αρβανιτη,κοσμα)
ο κοσμας ειναι ο πιο ''αδικημενος'' ποδοσφαιριστης ολων των εποχων στην ελλεδα με την εννοια οτι δεν εκανε καθολου την καριερα που θα επρεπε...απιστευτα προσοντα ,οδωστροτηρας.....ηθελε δεκα σαραβακους και 200 κωσταντινου...τεσπα....
τα εχεις μου φαινεται λιγο μπερδεψει γιατι σπαθαρος και γιαννοπουλος δεν ηταν με τον κρεατεμπορα....ηταν λιγο πιο πισω....και ο παπασικας...
ο σπεντζος εδωσε πολλα και δεν μπορω να πω ας οψεται....
απλα ειχε τρελλαθει απο την ''δυναμη'' και ηθελε να τα σιγουρεψει ολα γιαυτο και εκανε την μαλακια σε ενα εντελως αχρειαστο παιχνιδι εντος εδρας....
εν πασει η περιπτωσει το λιγοτερο που μπορω να πω για αυτους που ανακαλυψαν εν ετει 2009 οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι βρωμικο και οτι η ηλιουπολη κανει βρωμιες το λιγοτερο που εχω να πω ειναι οτι ειναι υποκριτες και ανθρωπακια....
γιατι δεν πιστευω οτι θα ελεγαν τα ιδια αν στην θεση του ηλιου ηταν η δικη τους ομαδα....
φιλε ακου...με εχει κανει σκληρο η ζωη...με εχει μαθει να μην δακρυζω ευκολα και να μην λυπαμαι...
γαμησι και ξυλο οταν μπορεις γιατι μπραβο ποτε δεν θα ακουσεις....
οτι και να κανεις χρεωμενο θα σε εχουνε....αρα;;;;
γαμα τους και αστους μετα να σκουζουν... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!
Δεν κούρασες αποδεικνύεις ότι είσαι πραγματικός φίλαθλος που αγαπά τη τοπική ομάδα
πράγμα για μένα πολύ σημαντικό.Αν πας στην Αγγλία π.χ. στο Κόβεντρυ θα σου πουν ότι είναι
Κόβεντρυ και όχι Λίβερπουλ η Γιουνάιντεντ.Ενω εδώ ο άλλος είναι από π.χ. την Κατερίνη και
όταν τον ρωτάς τι ομάδα είναι σου λέει Ολυμπιακός η Παναθηναικός η ΠΑΟΚ κ.λ.π. :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καθολου δεν κουρασες......
με τους μισους που αναφερεις ειμαι παρα πολυ καλος φιλος....(σπαθαρο.αρβανιτη,κοσμα)
ο κοσμας ειναι ο πιο ''αδικημενος'' ποδοσφαιριστης ολων των εποχων στην ελλεδα με την εννοια οτι δεν εκανε καθολου την καριερα που θα επρεπε...απιστευτα προσοντα ,οδωστροτηρας.....ηθελε δεκα σαραβακους και 200 κωσταντινου...τεσπα....
τα εχεις μου φαινεται λιγο μπερδεψει γιατι σπαθαρος και γιαννοπουλος δεν ηταν με τον κρεατεμπορα....ηταν λιγο πιο πισω....και ο παπασικας...
ο σπεντζος εδωσε πολλα και δεν μπορω να πω ας οψεται....
απλα ειχε τρελλαθει απο την ''δυναμη'' και ηθελε να τα σιγουρεψει ολα γιαυτο και εκανε την μαλακια σε ενα εντελως αχρειαστο παιχνιδι εντος εδρας....
εν πασει η περιπτωσει το λιγοτερο που μπορω να πω για αυτους που ανακαλυψαν εν ετει 2009 οτι το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι βρωμικο και οτι η ηλιουπολη κανει βρωμιες το λιγοτερο που εχω να πω ειναι οτι ειναι υποκριτες και ανθρωπακια....
γιατι δεν πιστευω οτι θα ελεγαν τα ιδια αν στην θεση του ηλιου ηταν η δικη τους ομαδα....
φιλε ακου...με εχει κανει σκληρο η ζωη...με εχει μαθει να μην δακρυζω ευκολα και να μην λυπαμαι...
γαμησι και ξυλο οταν μπορεις γιατι μπραβο ποτε δεν θα ακουσεις....
οτι και να κανεις χρεωμενο θα σε εχουνε....αρα;;;;
γαμα τους και αστους μετα να σκουζουν... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

όταν σε γαμάνε εσένα σκούζεις;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όταν σε γαμάνε εσένα σκούζεις;
με εχεις ακουσει ποτε να κλαιω μωρη μαρθα βουρτση;;;;;;

ρε χωρις σαλιο λεμε που θελετε και λυπηση.....
νταηλικι λεμε στη β'εθνικη και τα κολωχωρια σας με τον πολυ λαο στην ξου τοπικη....
ηθικοι....
της τσασπου..... :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με εχεις ακουσει ποτε να κλαιω μωρη μαρθα βουρτση;;;;;;

ρε χωρις σαλιο λεμε που θελετε και λυπηση.....
νταηλικι λεμε στη β'εθνικη και τα κολωχωρια σας με τον πολυ λαο στην ξου τοπικη....
ηθικοι....
της τσασπου..... :jerking: :jerking: :jerking:

και γω σε αγαπάω γιατί είσαι τελείως καμμένος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom