Νέα

Γ' Εθνική το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τώρα ρε μαλάκα να σου πω κάτι που σκεφτόμουνα;
όλα τα συνοικιακά μαγαζά μόλις ανεβαίνουν κατηγορία συγχωνεύνονται με άλλους.
Ποτέ δεν το κατάλαβα..........
Πάντα ήθελα να δώ παίγνια Α Εθνική Ολυμπιακός Κερατέα ΠΑΟ Ηλιούπολη και ΑΕΚ Μπραχάμι........
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
θελω μαγκες αν εχει καποιος να πει καμια ιστορια απο το άλλο τρελό γέλιο το Βόρειο ομιλο της Γ εθνικής...να γελάσουμε λιγο..

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
καλησπερα δωστε και κανενα ματσακι να παρουμε κανενα φραγκο....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ναι τους ξέσκισε η Ηλιούπολη.
Συγχαρητήρια!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
που ειναι παλι ολοι οι ηθικοι να μαες πουνε για παναχαικες και ρεστα;;;;;
στα ισα το ματς (το μπραχαμι επεφτε)και απο το πρωτο λεπτο μονοτερμα...
ειναι και μπαναρισμενος ο δικος μου και δεν μπορω να πω και τιποτα....
αλλα διαβαζει σιγουρα....
τι εγινε ρε περσονα;;;;δεν εχει ομαδα ο ηλιος;;;;;σε γηπεδο που η παναχαικη κερδισε με διαιτησια ο ηλιος περιπατο...
η μηπως το αγορασε και αυτο;;;;;;
μιλατε ρε κοττες οι αλλοι ....που ανοιγετε μαλακοθρεντ και λετε του κοσμου τις μαλακιες και τις συκοφαντιες......

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ποιός σε πείραξε βρε χριστίδη?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Γ’ Εθνική: Στη δεύτερη Εθνική η Ηλιούπολη, σε μπαράζ Ρόδος-Παναιτωλικός

Δεν άλλαξε κάτι στους αγώνες της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της τρίτης Εθνικής κατηγορίας και στους δύο ομίλους. Η Ηλιούπολη πήρε τη νίκη που ήθελε και ανέβηκε απευθείας στη δεύτερη Εθνική, με έναν χρόνο καθυστέρηση, παίρνοντας την πρώτη θέση τον Νότιο όμιλο. Οι πρωταθλητές νίκησαν με 6-2 τον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι και πήραν το «εισιτήριο» για την παραπάνω κατηγορία, για πρώτη φόρα στην ιστορία τους, ρίχνοντας, παράλληλα την «Μπάρτσα» στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Έτσι, οι νίκες της Ρόδου και της Παναχαϊκης πήγαν στράφι, ιδιαίτερα για τους Πατρινούς. Τα «ελάφια» δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με 3-1 του Αίαντα Σαλαμίνας στο «σμαραγδένιο νησί» και θα διεκδικήσουν την τρίτη προνομιούχο θέση σε μπαράζ με τον Παναιτωλικό. Από την πλευρά τους, οι «ροσονέρι» κέρδισαν με 2-1 τον Ατσαλένιο στην αχαϊκή πρωτεύουσα και πήραν την τρίτη θέση. Υποβιβάστηκαν Άγιος Δημήτριος, Κορωπί, Αστέρας Ρεθύμνου, Αιγάλεω και Αιολικός.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
στην Ηλιούπολη έγινε και κυκλοφοριακο στη κεντρική πλατεία.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
που ειναι παλι ολοι οι ηθικοι να μαες πουνε για παναχαικες και ρεστα;;;;;
όπα μάγκα χαλάρωσε... έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε το κόσμο όλο λέει μια παροιμία, για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μιλάς, όχι για τα Σούρμενα, όταν εγώ ήμουν στην Α' Εθνική και έριχνα 3άρες  σε ΠΑΟ και ΑΕΚ, και διπλό στο Καραϊσκάκι εσύ έπαιζες με τους Παπασίκα, Σπαθάρο, Αρβανίτη, Πόγκα, Κοσμά, Γιαννόπουλο και άλλους, ποιοι είναι αυτοί οι πανελληνίως άγνωστοι?, να γράφω εγώ ονόματα να γεμίσει 2 σελίδες, και που ανεβήκατε τι καταλάβετε, έχει να πουλήσει και φτιάξει παιχνίδια του χρόνου ο δικό σου - δεν γράφω όνομα φοβάμαι- αν και χθες έμαθα ότι θα την πουλήσει σε άλλο γνωστό επ/τια της περιοχής με πολλά καφέ και παράλληλες ασχολίες με τον δικό σου, και παίζει σοβαρά η περίπτωση της συγχώνευσης, τεσπα χαρείτε την άνοδό σας όπως και αν ήρθε αυτή και μην ασχολείστε με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ είστε πολύ μικροί για να μιλάτε για αυτή, η ομάδα μου δεν έχει ανάγκη και κόσμο έχει και ιστορία και γήπεδο - όχι μαντρί που έχετε εσείς- και πρόεδρο με χρήματα και όρεξη, αν δεν ανέβηκε φέτος θα ανέβει του χρόνου που εσείς... θα πέφτετε.
- 800 άτομα στο Μπραχάμι? θεέ μου τι κόσμος? με λεωφορεία και τάπερ με κεφτεδάκια πήγατε?
- Συγχαρητήρια για το κύπελλο ελλάδας  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όπα μάγκα χαλάρωσε... έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε το κόσμο όλο λέει μια παροιμία, για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μιλάς, όχι για τα Σούρμενα, όταν εγώ ήμουν στην Α' Εθνική και έριχνα 3άρες  σε ΠΑΟ και ΑΕΚ, και διπλό στο Καραϊσκάκι εσύ έπαιζες με τους Παπασίκα, Σπαθάρο, Αρβανίτη, Πόγκα, Κοσμά, Γιαννόπουλο και άλλους, ποιοι είναι αυτοί οι πανελληνίως άγνωστοι?, να γράφω εγώ ονόματα να γεμίσει 2 σελίδες, και που ανεβήκατε τι καταλάβετε, έχει να πουλήσει και φτιάξει παιχνίδια του χρόνου ο δικό σου - δεν γράφω όνομα φοβάμαι- αν και χθες έμαθα ότι θα την πουλήσει σε άλλο γνωστό επ/τια της περιοχής με πολλά καφέ και παράλληλες ασχολίες με τον δικό σου, και παίζει σοβαρά η περίπτωση της συγχώνευσης, τεσπα χαρείτε την άνοδό σας όπως και αν ήρθε αυτή και μην ασχολείστε με την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ είστε πολύ μικροί για να μιλάτε για αυτή, η ομάδα μου δεν έχει ανάγκη και κόσμο έχει και ιστορία και γήπεδο - όχι μαντρί που έχετε εσείς- και πρόεδρο με χρήματα και όρεξη, αν δεν ανέβηκε φέτος θα ανέβει του χρόνου που εσείς... θα πέφτετε.
- 800 άτομα στο Μπραχάμι? θεέ μου τι κόσμος? με λεωφορεία και τάπερ με κεφτεδάκια πήγατε?
- Συγχαρητήρια για το κύπελλο ελλάδας  ;)
ειναι λαθος μου που σου απανταω γιατι εισαι ανεγκεφαλος και εκτος των αλλων σαν κλασσικος ιντερνετακιας πετας μαλακιες λασπη και συκοφαντιες...καταρχας ποτε δεν συγκρινα ''ιστοριες'' δυο ομαδων αν ειναι δυνατον!!!!!!!
σου φαινομαι για τοσο ηλιθιος;;;;;
αλλα σαν κλασσικος ιντερνετακιας οταν καποιος σας λεει κατι το μονο επιχειρημα σας ειναι να λετε κατι που ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΩΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ αλλα ΤΕΛΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ και να το υπερασπιζεστε με μανια και ''θυμο'' λες και ο αλλος στον οποιο απαντατε εχει πει το αντιθετο... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
οσο για τα κοζα στην ηλιουπολη ΔΕΝ τα ξερεις και καλυτερα (στο λεω καθαρα απο ηθικης πλευρας και ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ σαν απειλη)να μην αναφερεσαι καθολου και σιγουρα οχι με μορφη φημων και ''φωτογραφιζοντας'' προσωπα και καταστασεις και σχεσεις μεταξυ ανθρωπων που ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ.....
και αφηνεις και υπονοουμενα για ''παρεμφερεις δραστηριοτητες΄΄ κλπ....
αυτα ,και σαφως ειναι στο χερι σου πως θα συμπεριφερεσαι στο νετ απλα συμβουλη σου δινω αν εχω το δικαιωμα....
Υ.Γ.1. δεν ειπαμε ποτε οτι εχουμε τον πολυ το κοσμο αλλα σε διαβεβαιωνω οτι τα 1000 ατομα που ηταν στο μπραχαμι θελουν καμποσους παραπανω απο τα παιδακια που ποσταρεις στις εξεδρες της πατρας... ;) ;) ;) ;)
Υ.Γ.2. ποιος ειναι προεδρος στη παε ηλιουπολη μηπως ξερεις;;;;

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
παντως οχι αυτος που νομιζουν πολλοι...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μόνος στην «κεφαλή» της Παναχαϊκής είναι από σήμερα (4/5) ο Αλέξης Κούγιας, αφού όπως ανακοίνωσαν από κοινού με τον Κωνσταντίνο Μακρή, ο τελευταίος μεταβίβασε στον μέχρι πρότινος αναπληρωτή πρόεδρο της πατρινής ομάδας το 45% των μετοχών που κατείχε. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζουν μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες, έχει λυθεί κάθε παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά τη συνέντευξη του κ. Μακρή στη «Sportday», ενώ ο κ. Κούγιας αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.

Η ανακοίνωση:

«Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μακρής και Αλέξης Κούγιας, ανακοινώνουν πως σήμερα (4/5) συμφώνησαν την μεταβίβαση του υπολοίπου 45% εκ του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, που εβρίσκετο στην κυριότητα του κ. Κωνσταντίνου Μακρή, στον κ. Αλέξη Κούγια.

Οι κ.κ, Κωνσταντίνος Μακρής και Αλέξης Κούγιας ανακοινώνουν ότι κατόπιν αυτού καταργείτε κάθε αντιδικία μεταξύ τους και αποσύρονται τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία έχει καταθέσει, στο Πρωτοδικείο Πατρών ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον κ. Κωνσταντίνο Μακρή, για την διαλλακτικότητα την οποία αντιμετώπισε το γεγονός της πωλήσεως του υπολοίπου ως άνω ποσοστού και να δηλώσει πως οποιοδήποτε δηλώσεις και χαρακτηρισμοί αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Μακρή, το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά την συνέντευξη του τελευταίου στην εφημερίδα "Sportday" δεν απηχούν τις αληθείς απόψεις του κ. Αλέξη Κούγια, για τον κ. Κωνσταντίνο Μακρή και έγιναν υπό καθεστώς στιγμιαίας αγανακτήσεως.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μακρής, επίσης δηλώνει ότι όλα όσα ανέφερε για τον κ. Αλέξη Κούγια, δεν απηχούν την πραγματικότητα και ευχαριστεί τον κ. Αλέξη Κούγια, για την συνεργασία που αυτοί είχαν τους πέντε αυτούς μήνες, που ήταν απολύτως επιτυχής ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

Aθήνα 4/5

οι δηλούντες

Αλέξης Κούγιας - Κωνσταντίνος Μακρής»

Αχ κατακαημένοι Πατρινοί ακόμα δεν έχετε δει τίποτα... :sunglasses:

Γιώργο,πάρε διαρκείας φίλε,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στην Πάτρα με τον ψυχάκια που μπλέξατε... :uglystupid: :2funny:

Υ.Γ. Χρηστίδη ο Γ.Σ.Η. είναι η μετενσάρκωση του Χαραυγιακού???ή καμμιά σχέση??? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom