stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
απα πα πα!! οχι ρε...Υ.Γ. Χρηστίδη ο Γ.Σ.Η. είναι η μετενσάρκωση του Χαραυγιακού???ή καμμιά σχέση???
απα πα πα!! οχι ρε...Υ.Γ. Χρηστίδη ο Γ.Σ.Η. είναι η μετενσάρκωση του Χαραυγιακού???ή καμμιά σχέση???
απα πα πα!! οχι ρε...
τρελλος εισαι;;;;;Υ.Γ. Χρηστίδη ο Γ.Σ.Η. είναι η μετενσάρκωση του Χαραυγιακού???ή καμμιά σχέση???
εσύ αναφέρθηκες στην Παναχαϊκή για αυτό σου απάντησα, και πολύ ασχολήθηκα μαζί σας, τεσπα η συζήτηση αυτή δεν βγάζει ακρη, εσείς άλλωστε είστε στη Β' εθνική είστε μάγκες δεν μασάτε πουθενα και 1000 Ηλιουπολίτες κάνετε για 15000 παναχαϊκιώτες.ειναι λαθος μου που σου απανταω γιατι εισαι ανεγκεφαλος και εκτος των
Υ.Γ.2. ποιος ειναι προεδρος στη παε ηλιουπολη μηπως ξερεις;;;;
Δεν ξέρεις από Μακρή... 4 χρόνια μας γάμησε... ας δοκιμάσουμε και τον Αλέξη δεν χάνουμε τίποτα, πάντως ξέρει από μπάλα πρέπει να το παραδεχθείς.Γιώργο,πάρε διαρκείας φίλε,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στην Πάτρα με τον ψυχάκια που μπλέξατε...
ποιος αχυρανθρωπος ξερεις;;;;;και με τι ασχολειται;;;;εισαι σιγουρος οτι ειναι αχυρανθρωπος;;;;εσύ αναφέρθηκες στην Παναχαϊκή για αυτό σου απάντησα, και πολύ ασχολήθηκα μαζί σας, τεσπα η συζήτηση αυτή δεν βγάζει ακρη, εσείς άλλωστε είστε στη Β' εθνική είστε μάγκες δεν μασάτε πουθενα και 1000 Ηλιουπολίτες κάνετε για 15000 παναχαϊκιώτες.
- Ξέρω ποιος είναι πρόεδρος ένας αχυράνθρωπος, και τι με αυτό...
- Οτι το θέμα λέγεται Γ' Εθνική το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ελλάδας
και όλοι ανεφέρονται για εσάς δεν σου λέει τίποτα, μην μου απαντήσεις. γεια.
Αγόρι μου μεγαλύτερος ψυχάκιας από τον μάντρα δεν υπάρχει...δεν αντέχει την ηρεμία,κάθε μέρα θα πρέπει να πλακώνεται με κάποιον έστω κι αν αυτός θα είναι ο εαυτός του...και τον Κακά με τον Μέσι να φέρει πουτάνα θα την κάνει την ομάδα...Δεν ξέρεις από Μακρή... 4 χρόνια μας γάμησε... ας δοκιμάσουμε και τον Αλέξη δεν χάνουμε τίποτα, πάντως ξέρει από μπάλα πρέπει να το παραδεχθείς.
σε πιστεύω, αλλά ας του δοκιμάσουμε και αυτόν, πάντως έχει μούρλια με το ποδόσφαιρο και εδώ έξι μήνες έχει ρίξει πολλά λεφτά..Αγόρι μου μεγαλύτερος ψυχάκιας από τον μάντρα δεν υπάρχει...δεν αντέχει την ηρεμία,κάθε μέρα θα πρέπει να πλακώνεται με κάποιον έστω κι αν αυτός θα είναι ο εαυτός του...και τον Κακά με τον Μέσι να φέρει πουτάνα θα την κάνει την ομάδα...
Θα με θυμηθείς πολύ σύντομα...
Τι έριξε????σε πιστεύω, αλλά ας του δοκιμάσουμε και αυτόν, πάντως έχει μούρλια με το ποδόσφαιρο και εδώ έξι μήνες έχει ρίξει πολλά λεφτά..
είμαι στη δουλεια τώρα δεν μπορώ...Τι έριξε????
Ρε μην τρώτε κουτόχορτο...ακους εκεί έριξε λεφτά ο Αλέξης...
Αχ μου θυμίζεις κάτι φιλαράκια μου εδώ στα Γιάννενα τα ίδια λέγανε πριν 4 χρόνια κι αυτοί...
Για εξηγησέ μου λίγο που τα έριξε τα πολλά λεφτά ο Κούγιας??? :o
στον πλαστικο για να κανει ραμματα για την ''τακουνια''Τι έριξε????
Για εξηγησέ μου λίγο που τα έριξε τα πολλά λεφτά ο Κούγιας??? :o
οπα ρε φιλε ποιος χαραυιακος δεν υπαρχει.ουτε υπηρχε για μασ τους ηλιουπολητεςΜόνος στην «κεφαλή» της Παναχαϊκής είναι από σήμερα (4/5) ο Αλέξης Κούγιας, αφού όπως ανακοίνωσαν από κοινού με τον Κωνσταντίνο Μακρή, ο τελευταίος μεταβίβασε στον μέχρι πρότινος αναπληρωτή πρόεδρο της πατρινής ομάδας το 45% των μετοχών που κατείχε. Μάλιστα, όπως ξεκαθαρίζουν μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες, έχει λυθεί κάθε παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά τη συνέντευξη του κ. Μακρή στη «Sportday», ενώ ο κ. Κούγιας αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία.
Η ανακοίνωση:
«Οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μακρής και Αλέξης Κούγιας, ανακοινώνουν πως σήμερα (4/5) συμφώνησαν την μεταβίβαση του υπολοίπου 45% εκ του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναχαϊκή, που εβρίσκετο στην κυριότητα του κ. Κωνσταντίνου Μακρή, στον κ. Αλέξη Κούγια.
Οι κ.κ, Κωνσταντίνος Μακρής και Αλέξης Κούγιας ανακοινώνουν ότι κατόπιν αυτού καταργείτε κάθε αντιδικία μεταξύ τους και αποσύρονται τα ασφαλιστικά μέτρα τα οποία έχει καταθέσει, στο Πρωτοδικείο Πατρών ο κ. Αλέξης Κούγιας.
Ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον κ. Κωνσταντίνο Μακρή, για την διαλλακτικότητα την οποία αντιμετώπισε το γεγονός της πωλήσεως του υπολοίπου ως άνω ποσοστού και να δηλώσει πως οποιοδήποτε δηλώσεις και χαρακτηρισμοί αναφορικά με το πρόσωπο του κ. Μακρή, το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά την συνέντευξη του τελευταίου στην εφημερίδα "Sportday" δεν απηχούν τις αληθείς απόψεις του κ. Αλέξη Κούγια, για τον κ. Κωνσταντίνο Μακρή και έγιναν υπό καθεστώς στιγμιαίας αγανακτήσεως.
Ο κ. Κωνσταντίνος Μακρής, επίσης δηλώνει ότι όλα όσα ανέφερε για τον κ. Αλέξη Κούγια, δεν απηχούν την πραγματικότητα και ευχαριστεί τον κ. Αλέξη Κούγια, για την συνεργασία που αυτοί είχαν τους πέντε αυτούς μήνες, που ήταν απολύτως επιτυχής ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.
Aθήνα 4/5
οι δηλούντες
Αλέξης Κούγιας - Κωνσταντίνος Μακρής»
Αχ κατακαημένοι Πατρινοί ακόμα δεν έχετε δει τίποτα...
Γιώργο,πάρε διαρκείας φίλε,θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι στην Πάτρα με τον ψυχάκια που μπλέξατε...
Υ.Γ. Χρηστίδη ο Γ.Σ.Η. είναι η μετενσάρκωση του Χαραυγιακού???ή καμμιά σχέση???
παιχταρα...ειναι φιλος ο σταυρος και φολα γαυρος....Πάντως το ότι η ΓΣΗ πέρασε από μια έδρα που ο αντίπαλος προερχόμενος από τη Β' Εθνική και έπαιζε την παραμονή του στην Γ' , και με τον τρόπο που πέρασε, δείχνει οτι η ομάδα το ...κατέχει το τόπι.
Οσο για τον φίλο που αναρωτιέται για τα ονόματα που ανέφερα και που είναι άγνωστοι όπως λέει,έχω να πω αυτό: Ή είναι πολύ νέος οπότε δεν τον βοηθάει η ηλικία του, ή δεν παρακολουθούσε τότε ομάδες όπως ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ οπου παίζανε μπαλάρα κάποιοι από αυτούς [Παπασίκας,Σπαθάρος-Κοσμάς].
Φίλε Χρηστίδη μπορεί και να γνωριζόμαστε.Με τον Κωστάκη τον Αρβανίτη γνωριζόμαστε και μιλάγαμε σε διάφορα μαγαζιά στην Ηλιούπολη και στον Δήμο. Εγώ είμαι της γενιάς του Σταματή, και συμμαθητής του.Και θυμάμαι είχαμε ...θεματάκια που διάλεξε να παίξει στους άλλους και όχι σε εμάς.
Μεγάλος παίχτης πάντως!
o αρβανιτης??ο κωστας ειναι αρχηγος αλλα καμμια φορα τρελλαινεται και μιλαει λιγο παραπανω....
τα κόκκαλά σας θα αφήσετε στο αγρίνιο.