You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γ' Εθνική το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ελλάδας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 439
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε φιλε τι σχεση εχουν αυτα που γινονται (σχεδον)παντου με τις κατηγοριες που λεει ο περσονας για ναρκωτικα,ξεπλυμα χρηματος και ''συμβολαια θανατου''....εγώ έχω αποδείξεις τα ματάκια μου `απειλητικά μνμ σε παίχτες' `τρομοκρατεία σε διαιτητές' κάθοδος φουσκωτών στα εκτός έδρας να πιάνουν από το λαιμό ποδοσφαιριστές' να βάζει γκολ η ηλιούπολη να σηκώνει σημαία ο λαισμαν και να τον πηγαίνου καροτσάκι στη σέντρα. κα
για αυτα εχεις αποδειξεις;;;;;
τα υπολοιπα δηλαδη που δεν γινονται;;;;;
κοιτα περσι και προπερσι αλλα και φετος πως ξηγιοντουσαν στα περισσοτερα παιχνιδια τις ηλιουπολης οι γηπεδουχοι.....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ε φιλε με δουλευεις;;;;;το ξανα βάζω να το δει και ο χριστίδης
ΜΑΡΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ειναι....και;;;;;;;
μηπως εχεις και τα δυο οφσαιτ της παναχαικης μεσα στο μπραχαμι;;;;;
και σου ξαναλεω....αλλο τα της μπαλλας και αλλο αυτα που λεει ο περσονας....
γιατι δεν το καταλαβαινεις;;;;;
εχεις μπερδευτει,ξεκολλα....
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 506
δεν ξέρω πόσο ετών είσαι, αλλά εγώ πάω 23 χρόνια σε γήπεδα σε όλες τις κατηγορίες από γ επσ ως σουπερ λιγκ, αυτά ΔΕΝ γίνονται (σχεδον)παντου...ρε φιλε τι σχεση εχουν αυτα που γινονται (σχεδον)παντου
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εγω παω 30 χρονια και αυτα γινονται σε ολα και παντα.....δεν ξέρω πόσο ετών είσαι, αλλά εγώ πάω 23 χρόνια σε γήπεδα σε όλες τις κατηγορίες από γ επσ ως σουπερ λιγκ, αυτά ΔΕΝ γίνονται (σχεδον)παντου...
ειδικα στις μικροτερες κατηγοριες ισχυει ο νομος του ισχυρου....
αλλα ειναι σιγουρο οτι οσο θα σας στριμωχνω τοσο θα παρουσιαζετε εικονικη πραγματικοτητα....
στο τελος θα μας πειτε οτι μεχρι πριν απο 2 χρονια ο κοσμος του ποδοσφαιρου ηταν ''αγγελικα πλασμενος''
δες και την φιλοξενια του παναιτωλικου...ο παναγιωτοπουλος ο τερματοφυλακας της ηλιουπολης το πιο πολυ ξυλο το εφαγε στο ασθενοφορο...αντε γιατι θα μας τρελλανετε
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τι να απαντησω....το εχω ακουσει αλλα φυσικα δεν το πιστευω...Σε αυτό περι `Αιγάλεω' δεν απάντησες, γιατί έχει βρωμίσει η πιάτσα...
απο εκει και υστερα τι να πω;;;;;
φημες ειναι,θα δουμε...εγω απο οσο ξερω παντως δεν ισχυει....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγω παω 30 χρονια και αυτα γινονται σε ολα και παντα.....
ειδικα στις μικροτερες κατηγοριες ισχυει ο νομος του ισχυρου....
αλλα ειναι σιγουρο οτι οσο θα σας στριμωχνω τοσο θα παρουσιαζετε εικονικη πραγματικοτητα....
στο τελος θα μας πειτε οτι μεχρι πριν απο 2 χρονια ο κοσμος του ποδοσφαιρου ηταν ''αγγελικα πλασμενος''
δες και την φιλοξενια του παναιτωλικου...ο παναγιωτοπουλος ο τερματοφυλακας της ηλιουπολης το πιο πολυ ξυλο το εφαγε στο ασθενοφορο...αντε γιατι θα μας τρελλανετε
δλδ επειδή γίνεται της πουτάνας στο ελληνικο ποδόσφαιρο πρέπει να ανεβαίνουν κατηγορία διαρκώς τα λαμόγια και τα πλυντήρια μαύρου χρήματος....
Οκ άμα το θέτεις έτσι πάω πάσο.....
Ολοι βρωμάνε οπότε μην κοιτάτε που εγώ είμαι τίγκα στο σκατό.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τώρα πλακα κάνουμε;Αγαπητε hristidis7 πιστευεις οτι η ηλιουπολη εχει ομαδα και δυναμικη -εννοω κοσμο-να κρατηθει στην β'εθνικη;
το αυτό με Χαλκηδόνα και αλλες πολλές......
Αν είναι δυνατόν να παίζουν Ηλιούπολες και Αγίες Παρασκευές και Δασούπολες και Αγιοι Ανάρφυροι με Κέρκυρα, Καστοριά και λοιπές επαρχιακές ομάδες....
ΗΜΑΡΤΟΝ.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.754
- Πόντοι
- 22.785
εδω παιζω τα ευρωπουλα περσον............δλδ επειδή γίνεται της πουτάνας στο ελληνικο ποδόσφαιρο πρέπει να ανεβαίνουν κατηγορία διαρκώς τα λαμόγια και τα πλυντήρια μαύρου χρήματος....
Οκ άμα το θέτεις έτσι πάω πάσο.....
Ολοι βρωμάνε οπότε μην κοιτάτε που εγώ είμαι τίγκα στο σκατό.......
αυτα ειναι στοιχηματα για αντερα. ;) ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε μανια με τον ηλιο....απο εκει που δεν την θελαμε γιατι ειναι ''βρωμικη'' ομαδα σε ενα καθαρο χωρο τωρα δεν την θελουμε γιατι δεν μπορει να σταθει,δεν εχει κοσμο κλπ.κλπ....
καλα ,κατσε να ανεβει και θα δουμε και αν μπορει να σταθει και αν εχει κοσμο και ολα.....
να δουμε στην β εθνικη ποσοι θα περασουν απο ηλιο....
εδω θα ειμαστε......
στα αρχιδια μου εμενα οι ομαδες σας απο τις επαρχιες με τον πολυ κοσμο και τα γιαννενα και τα αγρινια και οι παναχαικες κλπ,κλπ....
ας παιξουν μπαλλα και ας ανεβουν...στα αρχιδια μου αν εχουν κοσμο στα αρχιδια μου και αν δεν εχουν....
ΜΙΑ ΖΩΗ....................................
[size=90pt]Γ . Σ. Η .[/size]
καλα ,κατσε να ανεβει και θα δουμε και αν μπορει να σταθει και αν εχει κοσμο και ολα.....
εδω θα ειμαστε......
στα αρχιδια μου εμενα οι ομαδες σας απο τις επαρχιες με τον πολυ κοσμο και τα γιαννενα και τα αγρινια και οι παναχαικες κλπ,κλπ....
ας παιξουν μπαλλα και ας ανεβουν...στα αρχιδια μου αν εχουν κοσμο στα αρχιδια μου και αν δεν εχουν....
ΜΙΑ ΖΩΗ....................................
[size=90pt]Γ . Σ. Η .[/size]
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε μανια με τον ηλιο....απο εκει που δεν την θελαμε γιατι ειναι ''βρωμικη'' ομαδα σε ενα καθαρο χωρο τωρα δεν την θελουμε γιατι δεν μπορει να σταθει,δεν εχει κοσμο κλπ.κλπ....
εδω θα ειμαστε......
ρε μαλάκα τα πράγματα είναι απλά...
ούτε κόσμο έχεις, ούτε παίκτες έχεις, ούτε ιστορία έχεις, ούτε γήπεδο έχεις.
γιατομπούτσο ομάδα είσαι που η μόνη διασημότητά της είναι ότι πρόκειται γιοα συνοικία της Αθήνας με πολλούς μπράβους και διακίνηση κόκα κόλας....
άει γαμήσου τώρα.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
θα με φας στη μαπα για πολλα χρονια ακομα....ρε μαλάκα τα πράγματα είναι απλά...
ούτε κόσμο έχεις, ούτε παίκτες έχεις, ούτε ιστορία έχεις, ούτε γήπεδο έχεις.
γιατομπούτσο ομάδα είσαι που η μόνη διασημότητά της είναι ότι πρόκειται γιοα συνοικία της Αθήνας με πολλούς μπράβους και διακίνηση κόκα κόλας....
άει γαμήσου τώρα.
ετοιμασου να ζησεις με αυτο...παρτο αποφαση και απολαυσε το....
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
welcome back gayrakoθα με φας στη μαπα για πολλα χρονια ακομα....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
γεια σου ρε φιλε...welcome back gayrako
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θα με φας στη μαπα για πολλα χρονια ακομα....
γιατί ρε αρχίδι σου είχα δώσει ποτέ την εντύπωση ότι δε μ αρέσει;
όποιος αγαπάει παιδεύει ρε νούμερο........
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
welcome back gayrako
δεν είχε φύγει ποτε
απλά τον είχα μπουκωμένο και δεν μπορούσε να μιλήσει....
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
ελπιζω αυτη τη φορα καποιοι να μην 'παρεξηγησουν' τα λεγομενα σου και σε προκαλεσουν ωστε να ναι η αιτια για μπανακι... ;)γεια σου ρε φιλε...
δεν είχε φύγει ποτε
απλά τον είχα μπουκωμένο και δεν μπορούσε να μιλήσει....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Σκληρή ανακοίνωση από Ηλιούπολη
21/04/2009, 19:39 |
Ανακοίνωση, στην οποία "φωτογραφίζει" τον Αλέξη Κούγια εξέδωσε την Τρίτη ο «ισχυρός» άνδρας της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, απαντώντας, μεταξύ άλλων, σε πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας είχε υποστηρίξει ότι οι δύο άνδρες συνταξίδευσαν πρόσφατα με το ίδιο πλοίο και εκείνες τις ώρες, παρουσία της οικογένειάς του, δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Με μεγάλη έκπληξη, διάβασα τις καταγγελίες του γελοίου υποκειμένου: «Ρε περίγελε του κόσμου που με είδες στο καράβι; Η ψευτιά σου δεν έχει όρια. Τολμάς και βάζεις ακόμη και την οικογένειά σου στο σενάριο. Έχεις καταστρατηγήσει κάθε ηθικό φραγμό προκειμένου να κάνεις την λεζάντα σου. Παραπλανάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο προκειμένου να καλύψεις την ανικανότητά σου. Κοντεύεις τα 60 και είσαι αδικαιολόγητος, μάλλον θέλει οφθαλμίατρο ή έχεις παραισθήσεις, αλλιώς σε πειράζουν τα ληγμένα της εκλεκτής πελατείας σου. Ακούσαμε τις ψευτιές σου. Άκου μερικές αλήθειες που λέγονται για σένα.
1) Έχεις κόμπλεξ και κακία μέσα σου. Εξαπάτησες τον συνεργάτη του με μεταγραφές που τις χρέωσες πολύ παραπάνω από όσα συμφώνησες στην πραγματικότητα για να φαίνεται ότι έβαλες παραπάνω χρήματα στην ομάδα. Μην τους βάλεις καν στη διαδικασία της διάψευσης διότι και οι πέτρες γνωρίζουν τον συντάκτη της, άλλωστε όλο το πανελλήνιο ξέρει ότι τους κρατάς ομήρους με μακροχρόνια συμβόλαια σέρνοντάς τους από πόλη σε πόλη.
2) Σηκώνεις χέρι ακόμη και σε δύσμοιρους υπαλλήλους σου στα εκδοτήρια μόλις περάσει τζαμπατζής. Αλήθεια γιατί έφυγες από το γήπεδο; Οικονομικές εκκρεμότητες;
3) Κατασκευάζεις στημένες συνεντεύξεις χωρίς να δέχεσαι τον αντίλογο, καθώς εσύ υπαγορεύεις τις ερωτήσεις και απαντήσεις ενώ μιλάς μονάχα σε δημοσιογράφους που σε γλείφουν, Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.
4) Είσαι τσιγκούναρος και στο λογαριασμό κάνεις τον κινέζο αφήνοντας εκτεθειμένου ακόμα και υπαλλήλους σου που πληρώνουν στο τέλος τη λυπητερή.
5) Δήλωσες παύση πληρωμών και με ύφος καρδιναλίου απειλείς τους πάντες με μηνύσεις, ενώ αναζητάς εξιλαστήρια θύματα για τις αποτυχίες σου. Γνωστή άλλωστε η πάγια τακτική σου όπου σε παίρνει να σηκώνεις χέρι και όπου φοβάσαι την αντίδραση να απειλείς με μηνύσεις. Δυστυχώς για σένα οι πάντες εκεί κατάλαβαν τον ρόλο σου και είναι θυμήσου το, θέμα το πολύ 15 ημερών να σε διώξουν με τις κλωτσιές. Άλλωστε έχει ήδη έτοιμο το λογαριασμό – κουστούμι και ο συνεργάτης σου θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει (βλέπε προηγούμενες δηλώσεις: Δώστε τα λεφτά μου για να φύγω). Πάντως εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ που έπραξες έτσι και η ομάδα μου διατηρεί βάσιμες ελπίδες για άνοδο, έστω και αν έπραξες από ηλιθιότητά σου. Αν όλα πάνε καλά είσαι καλεσμένος στη φιέστα και μην ανησυχείς όλα θα είναι κερασμένα.
ΥΓ1 Γιατί από όπου φεύγει κάνουν Ανάσταση; Πως το καταφέρνεις αυτό;
ΥΓ2 Τελικά θέλεις να μεγαλώνεις κάθε την εκάστοτε ομάδα ή την τσέπη σου;
ΥΓ3 Μακριά από τα ληγμένα προκαλούν παραισθήσεις
Γιώργος Τσακογιάννης».
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K