Νέα

Γ' Εθνική το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ε ρε κακομοιρα παναχαικη πολλες μαγκιες κανεις και βλεπω σε δυο τρια χρονακια να δινεις μαχες στα ντερμπι της ξου τοπικου με τους αστερες τραχανοπλαγιας και τις κρυες βρυσες.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έγινε το διπλό της Ηλιούπολης στο Άργος κύριοι,ηρεμία.Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς.
26/4 η επόμενη αγωνιστική: Hλιούπολη-Φωστήρας:το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Ηλιούπολη;
Θα αφήσει το ματσάκι στη τύχη του 2 αγωνιστικές πριν το τέλος;Η διοίκηση του Φωστήρα
χρωστάει σ'όποιον μιλάει ελληνικά,πράγμα που το γνωρίζουν και οι Ροδίτες παλιές καραβάνες με
λεφτά.Γιατί άραγε ο αδιάφορος Φωστήρας σκίστηκε να κερδίσει τη Σαλαμίνα;(μέχρι και ξύλο έπεσε)
Δηλαδή μαλάκα pink martini 20 τι μας λες ότι το ματς κλειδί της αγωνιστικής έγινε η ότι
είναι το Αίας Σαλαμίνας-Άγιος Δημήτριος;Φίλοι μου με τσάρτερ της Alitalia θα έρθουν οι
παράγοντες της Β΄ Ιταλίας για σεμινάρια.
Υ.Γ. 1 Προσωπικά στα παπάρια μου ποιός θα ανέβει.Ο Κούγιας πάντως που ωρύεται και βγάζει
ανακοινώσεις μου θυμίζει το κόμικ του Ιζνογκούντ,"θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη".
Υ.Γ. 2 Ωραία περιοχή η Κερατέα,θαυμάσιοι άνθρωποι οι κάτοικοι της,γραφικότατο το μοναστήρι της,αλλά αυτό το πράγμα με τον Κεραυνό Κερατέας έχει καταντήσει αηδία. :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έγινε το διπλό της Ηλιούπολης στο Άργος κύριοι,ηρεμία.Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς.
26/4 η επόμενη αγωνιστική: Hλιούπολη-Φωστήρας:το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Ηλιούπολη;
Θα αφήσει το ματσάκι στη τύχη του 2 αγωνιστικές πριν το τέλος;Η διοίκηση του Φωστήρα
χρωστάει σ'όποιον μιλάει ελληνικά,πράγμα που το γνωρίζουν και οι Ροδίτες παλιές καραβάνες με
λεφτά.Γιατί άραγε ο αδιάφορος Φωστήρας σκίστηκε να κερδίσει τη Σαλαμίνα;(μέχρι και ξύλο έπεσε)
Δηλαδή μαλάκα pink martini 20 τι μας λες ότι το ματς κλειδί της αγωνιστικής έγινε η ότι
είναι το Αίας Σαλαμίνας-Άγιος Δημήτριος;Φίλοι μου με τσάρτερ της Alitalia θα έρθουν οι
παράγοντες της Β΄ Ιταλίας για σεμινάρια.
Υ.Γ. 1 Προσωπικά στα παπάρια μου ποιός θα ανέβει.Ο Κούγιας πάντως που ωρύεται και βγάζει
ανακοινώσεις μου θυμίζει το κόμικ του Ιζνογκούντ,"θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη".
Υ.Γ. 2 Ωραία περιοχή η Κερατέα,θαυμάσιοι άνθρωποι οι κάτοικοι της,γραφικότατο το μοναστήρι της,αλλά αυτό το πράγμα με τον Κεραυνό Κερατέας έχει καταντήσει αηδία. :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

ο βασικός λόγος που η καλύτερη ομάδα του Φωστήρα έχασε την κατηγορία είναι οι πουστιές των άμπαλλων.....
δεν ξέρω τι θα κάνουν οι ροδίτες αλλά έχω μια απορία...
εάν εσύ έπαιζες μπάλλα σε μια ομάδα και κάποιοι πουσταράδες με το έτσι θέλω σου έκοβαν την εξέλιξη και τα φράγκα, κοινώς σου έπαιρναν το ψωμί που βγάζεις θα ήσουνα αδιάφορος;

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο βασικός λόγος που η καλύτερη ομάδα του Φωστήρα έχασε την κατηγορία είναι οι πουστιές των άμπαλλων.....
δεν ξέρω τι θα κάνουν οι ροδίτες αλλά έχω μια απορία...
εάν εσύ έπαιζες μπάλλα σε μια ομάδα και κάποιοι πουσταράδες με το έτσι θέλω σου έκοβαν την εξέλιξη και τα φράγκα, κοινώς σου έπαιρναν το ψωμί που βγάζεις θα ήσουνα αδιάφορος;
Eιλικρινά πονάω όταν ο φονέας των γιγάντων βολοδέρνει στη γ΄εθνική.
Πρέπει να βρεθεί επενδυτής να ανεβάσει την ομάδα αυτή,η θέση της είναι τουλάχιστον στη
Β΄ εθνική. :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eιλικρινά πονάω όταν ο φονέας των γιγάντων βολοδέρνει στη γ΄εθνική.
Πρέπει να βρεθεί επενδυτής να ανεβάσει την ομάδα αυτή,η θέση της είναι τουλάχιστον στη
Β΄ εθνική. :dancing:

δεν πρόκειται να γίνει αυτό...
μια χαρά είναι και γάμα...
απλά η ηλιούπολη δεν είναι ούτε για ΕΠΣΑ.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εάν εσύ έπαιζες μπάλλα σε μια ομάδα και κάποιοι πουσταράδες με το έτσι θέλω σου έκοβαν την εξέλιξη και τα φράγκα, 
ρε μαγκα του πληκτρολογιου πως εχω την εντυπωση οτι αυτα τα ''πουσταραδες'' και τα ρεστα που συνεχεια μοστραρεις αμα ησουνα στο τετ α τετ με αυτους που τα απευθυνεις οχι μονο δεν θα τα ελεγες τοσο ανετα αλλα αντιθετα θα χρειαζοσουνα μια μαυρη σακκουλα σκουπιδιων γεματη παμπερς;;;; :think: :think: :think:
πως μου φαινεται;;;;
α ρε γαμημενο ιντερνετ....τους εχεις κανει ολους μαγκες.... :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαγκα του πληκτρολογιου πως εχω την εντυπωση οτι αυτα τα ''πουσταραδες'' και τα ρεστα που συνεχεια μοστραρεις αμα ησουνα στο τετ α τετ με αυτους που τα απευθυνεις οχι μονο δεν θα τα ελεγες τοσο ανετα αλλα αντιθετα θα χρειαζοσουνα μια μαυρη σακκουλα σκουπιδιων γεματη παμπερς;;;; :think: :think: :think:
πως μου φαινεται;;;;
α ρε γαμημενο ιντερνετ....τους εχεις κανει ολους μαγκες.... :headbang: :headbang:

αυτά τα παλλικάρια ευχαρίστως να τα συναντήσω αρκεί να περάσουν πρώτα από έλεγχο αεροδρομίου.......

το κατάλαβες είναι να κάνω και κακάκια;
όσο για τα αντράκια και τους άντρες που λύνουν τις διαφορές τους αντρικά εγώ σε αυτή την κατηγορία δεν εντάσσω πληρωμένα συμβόλαια και λοιπά όμορφα "αντρικά" κατά τη δική σου ορολογία χαρακτηριστικά.........

επίσης εάν είναι να χρειάζομαι πάμπερς έχει καλώς, αρκεί να είναι μέχρι εκεί...
αν και νομίζω ότι τα παλλικάρια που αναφέρεσαι λύνουν τις διαφορές τους με αντρικές τουφεκιές.............
κοινώς ούτε να κλάσεις τα πάμπερς δεν προλαβαίνεις.......

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Χρυση ισοπαλια για την Ζακυνθο!!!
1-1 με Εορδαικο εκτος!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
πως μου φαινεται;;;;
δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο πολυ με εκνευριζεις οταν σε καθε σου ποσταρισμα προσπαθεις να μας δειξεις ποσο μεγιστοι ειναι οι "τυποι" για τους οποιους μας μιλας.... και συν τις αλλοις τους εκθειαζεις και απο πανω!! κοψε σε παρακαλω λιγο....    δεν μπορω αλλο πραγματικα...!!!!
να ξερες κιολας τι παιζει καλα θα ηταν...

Godfather72

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτές τις πουστάρες της Ηλιούπολης να της ανεβάσουν Α εθνική να μας έρθουν και μια επίσκεψη προς τα εδώ για να γελάσουμε λίγο! :knuppel:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Τι μου θυμίσατε ρε μαγκες !! σκηνικο θυμαμε:
Πριν κανα δεκαρια χρονια περιπου! Γ εθνικη Βορειος ομιλος!...
οι γηπεδουχοι πανε για πρωταθλημα  αλλα τα τελευταια 7-8 ματς τα έχουν αγορασει ολα τα παιχνιδια ..μεσα εξω  :rockon: για σιγουρια  :dancing:... έχουν όντως  καλη ομαδιτσα αλλα οι παικτες τους έχουν να παιξουν στα ισα  κανονικο ματς κανα 2 μηνες  :rockon: :rockon:...πρεπει να ηταν δευτεροι στη βαθμολογια..
ειναι προτελευταια αγωνιστικη...και φιλοξενουν τον τελευταιο ή προτελευταιο ΣΤΗ βαθμολογια ...που έχει πεσει...και εχει κατεβει με 11 παικτες!  και προπονητης ειναι ο ταξιτζης κλπ κλπ που ειναι και εφορος και προεδρος και τα παντα ολα  :dancing:
το ματς παει αδιαφορα..0-0 εχει ήλιο πολυ καλοκαιριαζε θυμαμαι...
με τα πολλα έχουμε φτασει καπου στο 70΄και το 0-0 παραμένει...οποτε αρχιζουν οι συνενοησεις κλπ φωναζουν επιγοντως το ταξιτζη  :uglystupid: κι αρχιζει το μπαλαμουτι παρε τοσα οχι θελω τοσα κοψε δωσε τελικα πρεπει να τα βρηκανε!!! :dancing:
ειμαστε καπου στο 80΄το σκορ 0-0  κοσμος λιγος στο γηπεδο...
οπότε σηκώνεται απο τη μια γωνια που ειναι ο ταξιτζης εφορος προεδρος  των φιλοξενουμενων και σφυραει κλεφτικα στο τερματοφυλακα του  : οτι  ΟΚ καθηστε μαλακες αφηστε να βαλουν ενα γκολ ! :headbang:
και ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ !!!
οι μισοι παικτες να μη θελουν να το δωσουν και οι αλλοι μισοι να θελουν !!!  τελικα καποιος εκει που ειχε τη μπαλα στα ποδια του παθαινει μια φοβερη κραμπα  :jerking: :jerking:
παιρνει τη μπαλα ο αντιπαλος..και κανει το 1-0! Νικησαν οι γηπεδουχοι τον πεσμενο τελευταιο ή προτελευταιο και την αλλη κυριακη κατι αναλογο ισως και ανεβηκαν Β΄..
..... :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο πολυ με εκνευριζεις οταν σε καθε σου ποσταρισμα προσπαθεις να μας δειξεις ποσο μεγιστοι ειναι οι "τυποι" για τους οποιους μας μιλας.... και συν τις αλλοις τους εκθειαζεις και απο πανω!! κοψε σε παρακαλω λιγο....    δεν μπορω αλλο πραγματικα...!!!!
φιλε επειδη σε συμπαθω απο τα του γαυρου μην με στεναχωρεις....
ξερω πολυ καλα και τι θελω να γραψω και τι τελικα γραφω....
τωρα αν ειναι να μην γραφει κατι καποιος επειδη σε ''εκνευριζει'' τι να πω.....
την λεξη ''εκθειαζω'' μην την μπερδευεις με την εκφραση ''καταγραφω μια πραγματικοτητα''
επειδη εχω πληρωσει (για τα δεδομενα του ιντερνετ)τις αποψεις μου και την νοοτροπια που υπαρχει οταν κατι δεν μας αρεσει ορμαμε και το λιθοβολουμε ηρεμησε και ξανασκεψου....
αλλος λεει για ''πουσταραδες'' και τα ρεστα και εγω λεω ακριβως αυτο....
πιστευω οτι στο τετ α τετ θα καταπινε τα τσισακια του....
τωρα μπορει και να ξερεις κατι παραπανω ,δεν μπορω να ξερω τι ξερεις εσυ...
οπως επισης δεν μπορεις ουτε και εσυ να ξερεις τι ξερω εγω....
και στην τελικη το να κανουμε διαγωνισμο ποιος ξερει καλυτερα και τι δεν ειναι νομιζω κατι αξιο λογου....
εμενα απο τα πρωτα ποσταρισματα μου εδω αν το εχεις καταλαβει με ενοχλουν οι ''ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΓΚΕΣ''
ΕΙΝΑΙ νομιζω δικαιωμα μου.... και δεν μπορω να απαγορευσω την υπαρξη τους αλλα μπορω τουλαχιστον και πιστευω οτι εχω δικαιωμα να τους στιλιτευσω.....
νομιζω;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε συ έχεις καταλάβει τι γίνεται σ αυτό το μπουρδέλο τη χώρα μας;
έχουν ξεφύγει τόσο τα πράγματα που ο υπόκοσμος απειλεί με παπαγαλάκια κατευθείαν και από το νετ....
μιλάμε απίστευτα πράγματα....
έχει χαθεί η μπάλλα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε επειδη σε συμπαθω απο τα του γαυρου μην με στεναχωρεις....
ξερω πολυ καλα και τι θελω να γραψω και τι τελικα γραφω....
τωρα αν ειναι να μην γραφει κατι καποιος επειδη σε ''εκνευριζει'' τι να πω.....
την λεξη ''εκθειαζω'' μην την μπερδευεις με την εκφραση ''καταγραφω μια πραγματικοτητα''
επειδη εχω πληρωσει (για τα δεδομενα του ιντερνετ)τις αποψεις μου και την νοοτροπια που υπαρχει οταν κατι δεν μας αρεσει ορμαμε και το λιθοβολουμε ηρεμησε και ξανασκεψου....
αλλος λεει για ''πουσταραδες'' και τα ρεστα και εγω λεω ακριβως αυτο....
πιστευω οτι στο τετ α τετ θα καταπινε τα τσισακια του....
τωρα μπορει και να ξερεις κατι παραπανω ,δεν μπορω να ξερω τι ξερεις εσυ...
οπως επισης δεν μπορεις ουτε και εσυ να ξερεις τι ξερω εγω....
και στην τελικη το να κανουμε διαγωνισμο ποιος ξερει καλυτερα και τι δεν ειναι νομιζω κατι αξιο λογου....
εμενα απο τα πρωτα ποσταρισματα μου εδω αν το εχεις καταλαβει με ενοχλουν οι ''ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΓΚΕΣ''
ΕΙΝΑΙ νομιζω δικαιωμα μου.... και δεν μπορω να απαγορευσω την υπαρξη τους αλλα μπορω τουλαχιστον και πιστευω οτι εχω δικαιωμα να τους στιλιτευσω.....
νομιζω;;;;;

ρε μαλάκα έχεις το θράσος και μιλάς για Δωρεάν μάγκες υπερασπιζόμενος την παρανομία, τον υπόκοσμο, το χρηματισμό και την λαμογιά;

και αυτό μου το παρουσιάζεις και ως μαγκιά;
μα πόσα κιλά μαλάκας είσαι τελικά;

και εν πάση περιπτώσει κάνε τις πουστιές σου ανέβα και Α εθνική πούλα όπλα ναρκωτικά ή δεν ξέρω γω τι άλλο, ξέπλενε όσο χρήμα θες στο ποδόσφαιρο (στην τελική τι με νοιάζει) αλλά μην μας το παίζεις και ανώτερος ή τίμιος ή σωστός ή δεν ξέρω γω τι άλλο.....
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλάκα έχεις το θράσος και μιλάς για Δωρεάν μάγκες υπερασπιζόμενος την παρανομία, τον υπόκοσμο, το χρηματισμό και την λαμογιά;

και αυτό μου το παρουσιάζεις και ως μαγκιά;
μα πόσα κιλά μαλάκας είσαι τελικά;

και εν πάση περιπτώσει κάνε τις πουστιές σου ανέβα και Α εθνική πούλα όπλα ναρκωτικά ή δεν ξέρω γω τι άλλο, ξέπλενε όσο χρήμα θες στο ποδόσφαιρο (στην τελική τι με νοιάζει) αλλά μην μας το παίζεις και ανώτερος ή τίμιος ή σωστός ή δεν ξέρω γω τι άλλο.....
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.
εισαι ''δωρεαν μαγκας'' οταν κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια σου κατηγορεις και καταγγελεις χωρις αποδειξεις....
ξερεις καποια αλλη λεξη;;;;;
διαπραττεις το αδικημα της συκωφαντικης δυσφημισης αλλα δεν ειναι δυνατον να το πληρωσεις γιατι απλα δεν ...υπαρχεις....
δεν μιλας εσυ αλλα ενα γαμημενο νικ που με ΜΗΔΕΝ κοστος μπορει να λεει οτι γουσταρει....
τουλαχιστον ο κουγιας μιλαει επωνυμα και με πληρη συνειδηση αυτων που κανει και λεει και μαγκια του....
δεν μπορω να τον πω δωρεαν μαγκα...
εσενα ομως;;;;; :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εισαι ''δωρεαν μαγκας'' οταν κρυμμενος πισω απο την ανωνυμια σου κατηγορεις και καταγγελεις χωρις αποδειξεις....
ξερεις καποια αλλη λεξη;;;;;
διαπραττεις το αδικημα της συκωφαντικης δυσφημισης αλλα δεν ειναι δυνατον να το πληρωσεις γιατι απλα δεν ...υπαρχεις....
δεν μιλας εσυ αλλα ενα γαμημενο νικ που με ΜΗΔΕΝ κοστος μπορει να λεει οτι γουσταρει....
τουλαχιστον ο κουγιας μιλαει επωνυμα και με πληρη συνειδηση αυτων που κανει και λεει και μαγκια του....
δεν μπορω να τον πω δωρεαν μαγκα...
εσενα ομως;;;;; :think: :think: :think:

δε χρειάζομαι καμμιά απόδειξη από αυτά που βλέπω......
ομάδα που δεν έχει παίκτες και από κάπου στη μέση γίνεται φαβορί όχι επειδή κερδίζει στο ρελαντί αλλά επειδή σε κάθε παιχνίδι γελάνε και οι πέτρες με αυτά που γίνονται και έχει βουίξει όλος ο τόπος χρειάζομαι τον Κούγια;

Και εν παση περιπτώσει όταν σε ξενοδοχεία άλλων ομάδω πέφτουν πιστολιές μου μιλάς για δωρεάν μάγκα;

και τι πρέπει να κάνω ρε μαλακοπίτουρα;
να μη μιλάω επειδή με απειλείς εμμέσως ότι "μην πουλάς μαγκιές γιατί έξω αν τους τα λεγες θα σε έβρισκαν σε κανένα χαντάκι οι δικοί οσυ;
και θες εγώ τώρα να σε πάρω στα σοβαρά;
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΟΥ....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
το έγραψα και το ξανα γράφω, αν ανέβει ο ήλιος θα γίνει Αιγάλεω ξύπνα χριστίδη...
Αυτή την κωλοκατηγορία την παρακολουθω απο κοντά 3 χρόνια εναι να μασας και να φτύνεις, μπήκε και μπραβούπολη μέσα γαμησέτα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δε χρειάζομαι καμμιά απόδειξη από αυτά που βλέπω......
ομάδα που δεν έχει παίκτες και από κάπου στη μέση γίνεται φαβορί όχι επειδή κερδίζει στο ρελαντί αλλά επειδή σε κάθε παιχνίδι γελάνε και οι πέτρες με αυτά που γίνονται και έχει βουίξει όλος ο τόπος χρειάζομαι τον Κούγια;

Και εν παση περιπτώσει όταν σε ξενοδοχεία άλλων ομάδω πέφτουν πιστολιές μου μιλάς για δωρεάν μάγκα;

και τι πρέπει να κάνω ρε μαλακοπίτουρα;
να μη μιλάω επειδή με απειλείς εμμέσως ότι "μην πουλάς μαγκιές γιατί έξω αν τους τα λεγες θα σε έβρισκαν σε κανένα χαντάκι οι δικοί οσυ;
και θες εγώ τώρα να σε πάρω στα σοβαρά;
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΟΥ....
καταρχας πιστευω οτι κανεις πλακα γιατι αν οχι εισαι....χαλια....
καταλαβες οτι εγω απειλω εσενα;;;; :headbang: :headbang: :headbang:
και μονο που το γραφεις  :jerking: :jerking: :jerking:
απο εκει και περα....σαφως και ειναι μαλακια τα μπιστολιδια....αυτο εννοειται....
εμενα ομως με πειραζει το οτι ενω παιρνουν δημοσιοτητα (και σωστα)τα πραγματα απο την μια μερια ,δεν παιρνουν καθολου απο την αλλη....
εκτος αν ξερεις τι ειχε γινει στο γηπεδο της ομαδας στης οποιας το ξενοδοχειο πεσανε μπιστολιες(παναιτωλικος)στον πρωτο γυρο.....
και αν ξερεις πες μας γιατι δεν πηραν δημοσιοτητα και δεν συζητηθηκαν;;;;
οσο για το οτι σε απαιλω.....απλα γελαω....
εγω σε προσκαλεσα να δουμε μαζι ενα παιχνιδι και το ξανακανω και τωρα....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
εγώ έχω αποδείξεις τα ματάκια μου `απειλητικά μνμ σε παίχτες' `τρομοκρατεία σε διαιτητές' κάθοδος φουσκωτών στα εκτός έδρας να πιάνουν από το λαιμό ποδοσφαιριστές' να βάζει γκολ η ηλιούπολη να σηκώνει σημαία ο λαισμαν και να τον πηγαίνου καροτσάκι στη σέντρα. κα  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom