Bourdeliaris22
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ο μετεχων ελληνικης παιδειας ειναι ελληνας!!! ετσι αναλογα γινεται παντου στο κοσμο
Ρε φίλε τι να σου πώ?αν ειλκρινά εσύ και πολλοί πιστεύετε ότι το να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ,κάτι το κοινό ή το απλό όπως π.χ. το να είσαι Ούγκρος,Πακιστανός,Ρώσος κ.λ.π.(δεν έχω κάτι με αυτές τις εθνικότητες),τότε κρίμα σ'όσους έπεσαν το 21' και το 40' για να λένε μερικοί "Ελληνάρες" τις παπαρίες τους σε ένα μπουρδελοσαιτ.
Είναι δυνατον να θέλετε να κάνουμε τους ξένους τόσο απλά Έλληνες?Τι κι αν μάθαν Ελληνικά........μέσα τους κυλά ξένο αίμα.Δε θα ξεχάσω ποτέ το παρακάτω περιστατικό.
Πριν μερικά χρόνια,όταν πήγαινα σχολείο στο πατρικό μου σπίτι(επαρχιακή πόλη),δίπλα μας έμεναν κάτι Αλβανοί.Ήταν πράγματι πολύ καλοί άνθρωποι.Οι γονείς μου λοιπόν,ανταλλάσανε κάπου κάπου καμιά καλημέρα. Ένα απόγευμα,μέσα στη συζήτηση(στο πεζοδρόμιο όπως κάνουν στις επαρχιακές πόλεις οι γείτονες), ακούω να λέει η αλβανίδα(μαμά) στη μάνα μου,...ότι νιώθουν ρατσισμό στην Ελλάδα και ο μόνος λόγος που κάθονται είναι για να βγάλουν λεφτά και για να "φτιαχτούν".Έλεγε μάλιστα,μεταξύ αστείου και σοβαρού,πως μας θεωρούν τεμπέληδες(τους Έλληνες) και πως μια μέρα η Ελλάδα θα γίνει Αλβανία,μιας και υπάρχει σχέδιο....Μάλιστα θυμάμαι όποτε ρωτούσα το γίο της(που πηγαίναμε μαζί στο δημοτικό),αν γινόταν πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας,ποιόν θα υποστηρίζανε,μου λεγε φυσικά τους Τούρκους γιατί είναι φίλοι με τους Αλβανούς.Κάποιος μπορεί να πεί ότι τα λεγε έτσι.Όμως εγώ πιστεύω, πως ένα παιδάκι δημοτικού ότι ακούει απο τους μεγάλους(γονείς του) θα πεί.