1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γαλλία?
έχει και French Quarter. τι νόμιζες....
ααααααααααααααααααααχχαααχαχαχαχαχαχαχαχα
Γαλλία?
έχει και French Quarter. τι νόμιζες....
ααααααααααααααααααααχχαααχαχαχαχαχαχαχαχα
Γαλλία?
σε 44 απο τις 48 του ΟΑΣΑέτσι άκουσα! κάποιος το είπε λίγο πρίν αλλά και σε παλιότερο θρεντ!
δεν αληθεύει περσόνα?
(αλήθεια σε ποια χώρα έγινες περσόνα νον γκράτα?)
μειονότητες και μετανάστες κι εσείς ε?
και μετά λένε ότι δεν καταλαβαίνεις το δράμα της ελλάδας...
σε 44 απο τις 48 του ΟΑΣΑ
μπα! τρελοκαπιτάλας είναι και το χρήμα ρέει!!!!σε 44 απο τις 48 του ΟΑΣΑ
στην ΕΛΛΑΔΑ.(αλήθεια σε ποια χώρα έγινες περσόνα νον γκράτα?)
το δράμα της ελλάδας δεν είναι οι μετανάστες.
ο λαός της είναι. οι έλληνες βλέπουν προκοπή μόνο ως μετανάστες.
Οταν μένουν Ελλάδα γίνονται χαραμοφάγια.
πάρα πολλούς και πάρα πολλές.....
απλά δεν κυκλοφορά κανείς με ένα σφουγγάρι και ένα κουβά στα φανάρια.
τεράστια διαφορά.
το δράμα της ελλάδας δεν είναι οι μετανάστες.
ο λαός της είναι. οι έλληνες βλέπουν προκοπή μόνο ως μετανάστες.
Οταν μένουν Ελλάδα γίνονται χαραμοφάγια.
και γιατί ρε ΜΑΛΑΚΑ έλληνα αντί να ζητάς να πάρουν τον πούλο ξυλλήβδην όλοι οι μετανάστες ΔΕ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;
Απορία;
εσύ φαντάζομαι είσαι απευθείας απόγονος του Περικλέως με καμμιά επιμειξία από Ρωμαίους Οθωμανούς Γότθους και λοιπούς.......
Μόνο η Αυστραλία έχει αυτό το προνόμιο.......
πάμε
prosecution κάνει μόνο η πολιτεία, μήνυση μόνο από πολίτη σε πολίτη.....
επόμενο λέβελ:
τι είναι Federal Offence?
τι στοιχειοθετεί ένα felony?
:o :o :o :o :o :o :oστην ΕΛΛΑΔΑ.
τι προτείνετε ακριβώς;
πιτσιρίκια που μεγάλωσαν ως ελληνόπουλα από ξένους γονείς να απελαύνονται;
τι ακριβώς πρεσβεύετε ως Ελληνες Ιθαγενείς;
την καθαρότητα της φυλής;
την καθαρότητα της συνείδησής σας;
εγώ το διάβασα και είπα να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.........ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ το διάβασες καλά το ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ???
Αν εφαρμόζαμε ένα τέτοιο σύστημα χιλιάδες παράνομοι μετανάστες θα έπρεπε να απελαθούν, κάτι που φυσικά δεν θέλουν αρκετοί πχ θα έδιωχνε ποτέ το ΠΑΣΟΚ τους συντρόφους από το Πακιστάν ???
Δεν απάντησες αν συμφωνείς με την μεταναστευτική πολιτική της Αυστραλίας. Να σου θυμίσω ότι οι παράνομοι μετανάστες απελαύνονται χωρίς πολλά πολλά....
Επίσης θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τη τεράστια διαφορά οικονομικής ανάπτυξης και τις δυνατότητες απορρόφησης εργατικού δυναμικού (και τα 15 ξαδέρφια μου στην Αυστραλία ποτέ δεν έμειναν άνεργοι πάνω από 2 μήνες....)
Πιστεύεις ότι σε μια χώρα που δεν λειτουργεί τίποτα, θα λειτουργούσε ορθολογική και αποτελεσματική μεταναστευτική πολιτική ????
Δεν καταλαβαίνεις ότι η χώρα μας ΑΔΥΝΑΤΕΙ να διαχειριστεί αυτό τον τεράστιο όγκο μεταναστών ???
Νομίζω πως ζεις κάπου στο εξωτερικό. Για πες μας εκεί αν υπάρχει κάποια μεταναστευτική πολιτική.
Όσο για την απορία σου για την καταγωγή μου, είμαι απευθείας απόγονος του Κλεισθένη
πως εισαι τοσο σιγουρος οτι μεγαλωσαν ως "ελληνοπουλα" ...εδω τα δικα μας παιδια και δεν μεγαλωνουν ως ελληνοπουλα...
πως εισαι τοσο σιγουρος οτι μεγαλωσαν ως "ελληνοπουλα" ...εδω τα δικα μας παιδια και δεν μεγαλωνουν ως ελληνοπουλα...
Τι ζορι ακριβως τραβας με την "καθαροτητα της φυλης" .....σε χαλαει εεε???
Οσο για τη συνειδηση ....ενα ειναι σιγουρο...οτι εσυ δεν εχεις....
Όταν ένα παιδί έχει μεγαλώσει εδώ, έχει πάει σχολείο εδώ, μαθαίνει ό,τι έμαθα κι εγώ και έχει φίλους σαν εμένα, ποια είναι η διαφορά του από μένα?
η διαφορά του είναι ότι βιώνει το ρατσισμό μας!Όταν ένα παιδί έχει μεγαλώσει εδώ, έχει πάει σχολείο εδώ, μαθαίνει ό,τι έμαθα κι εγώ και έχει φίλους σαν εμένα, ποια είναι η διαφορά του από μένα?