boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μήπως ότι δεν είχε μαλάκες γονείς;
μαλάκες μπορεί να είχε, κοπρόσκυλα δεν είχε
μήπως ότι δεν είχε μαλάκες γονείς;
ο λογος ππου ψηφιζουμε ειναι για να εκλεξουμε ατομα που θα λυσουν τα προβληματα της χωρας μας.
απο που και ως που, ο επιφανης ελληνοαμερικανος ή ελληνογερμανος ή ελληνοαυστραλος γνωριζει τα προβληματα της χωρας και πως ξερει ποιος ειναι ο καταλληλοτερος να τα λυσει;
Όταν ένα παιδί έχει μεγαλώσει εδώ, έχει πάει σχολείο εδώ, μαθαίνει ό,τι έμαθα κι εγώ και έχει φίλους σαν εμένα, ποια είναι η διαφορά του από μένα?
περσονα γυρνα πισω! εχω μεσον να μας βαλω στο δημοσιο και μετα θα αραααααααξουμε σαν γνησιοι νεοελληνες, φραπεδακι και ταβλακι και η συννεφοστην ΕΛΛΑΔΑ.
γι αυτό και έφυγα....
όσο για την ερώτηση:
ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ.
ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!
την μερσεντα να την φερει;τι λες;ή δεν θα φτανει ο μισθος για τα σερβις;περσονα γυρνα πισω! εχω μεσον να μας βαλω στο δημοσιο και μετα θα αραααααααξουμε σαν γνησιοι νεοελληνες, φραπεδακι και ταβλακι και η συννεφο
Εύλογα ερωτήματα...
Προσωπικά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι δεν μπορεί να ψηφίσει κάποιος επιφανής ελληνοαμερικάνος 3ης γενιάς και θα μπορεί το κάθε παιδί που οι γονείς του το ξεγέννησαν σε κάποιο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών...
Και είναι τουλάχιστον περίεργη η σθεναρή άρνηση του πασοκ για την ομογενειακή ψήφο και η τακτική "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" στα πάκια...
Προσωπικά πάντως θα ήμουν υπέρ της χορήγησης ελληνικής υπηκοότητας ακόμη και σε μετανάστες 1ης γενιάς εάν μένουν στην ελλάδα καμια 20 χρόνια, έχουν λευκό ποινικό μητρώο , μόνιμη διαμονή, εργασία, αφμ, μιλούν καλά τα ελληνικά, γνωρίζουν ελληνική ιστορία, δεν σχετίζονται με τίποτα αλκάιντες ή ουτσεκάδες και περάσουν και καμια βόλτα από τα ελληνικά στρατά, ανάλογα με την ηλικία τους...
Και εννοείται ότι παιδί που έχει μεγαλώσει ελλάδα, έχει φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία και έχει μόνιμη διαμονή στην ελλάδα, είναι αστείο να του αρνείσαι τουλάχιστον δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές εκλογές...
περσονα γυρνα πισω! εχω μεσον να μας βαλω στο δημοσιο και μετα θα αραααααααξουμε σαν γνησιοι νεοελληνες, φραπεδακι και ταβλακι και η συννεφο
ΕΠΟΠ να μπορει να γινει,τι λες;Απο σένα δε ξέρω,αλλά απο μένα πολλές. ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!(με τα καλά και τα κακά του).Αρνούμαι να δοθεί υπηκοότητα ελληνική σε ξένους!
με εξεφρασες απολυτα....οχι μονο δικαιωματα, αλλα και υποχρεωσεις
ευτυχώς εγώ λέω......
κρίμα να χαραμιστεί το παλλικάρι/κοπέλα......
ο μετεχων ελληνικης παιδειας ειναι ελληνας!!! ετσι αναλογα γινεται παντου στο κοσμοΑπο σένα δε ξέρω,αλλά απο μένα πολλές. ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!(με τα καλά και τα κακά του).Αρνούμαι να δοθεί υπηκοότητα ελληνική σε ξένους!
ΕΠΟΠ να μπορει να γινει,τι λες;
όποιος δε γουστάρει, να γίνει Αλβανός και να πάει στην Αλβανία.
μη μιλάς ξένες γλώσσες δεν καταλαβαίνουν οι ελληνάρες από αυτά.....ο μετεχων ελληνικης παιδειας ειναι ελληνας!!! ετσι αναλογα γινεται παντου στο κοσμο
Το ζήτημα με τους μετανάστες είναι απλούστατο!
Γράφεται ο καθένας με το όνομά του, μια φωτογραφία, και τηλ-διευθυνση και όοοοοολα αυτά σε ένα κουτάκι που παίζουν πασιέντζες οι κάφροι: κομπιούτερ!!!!!
όταν του χρόνου ξαναπάει ο μετανάστης να ανανεώσει την άδεια, ο υπάλληλος θα βλέπει το κομπιούτερ με τα στοιχεία του (που θα έχουν δωθεί εύκολα και στην ασφάλεια,οπότε βλέπει ότι δεν είναι εγκληματίας), του σφραγίζει την άδεια παραμονής και φεύγει ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που του έδωσε η ζωή τη δυνατότητα να ζει σ αυτήν την πολιτισμένη χώρα!!!!!!
Τώρα πώς να μην συχτιρήσει!!!! κι όταν ακούει και τους μαλάκες αριστεριστές να λένε για ρατσισμούς και μαλακίες λογικό είναι ότι θα αισθάνεται "περσόνα νον γκράτα"!!!!
εδώ αισθανόμαστε εμείς!!! αυτοί δεν θα αισθάνονται????
άει σιχτίρ! και να δεις τι ωραία πέφτει και η εγκληματικότητα αλλά και λιγότεροι μισθοί σε χιλιάδες δημ υπάλληλους που δεν θα μπορούν να επικαλούνται φόρτο εργασίας και ότι δεν είναι αρμόδιοι και και και και και.....................!!!!!!!!
εγώ το διάβασα και είπα να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.........
πιο σαφής δε μπορώ να είμαι και δε χρειάζεται να γράφω σεντόνια.
το θέμα μας στον τίτλο ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
απλά ως συνήθως ουγκαγκαμπουμπουχιγκαμπαμπουμμπιριλιγκαγκα.
ο κλεισθένης πήρε το όνομα από το Κλ(υ)είσμα;
φιλοσοφικό ερώτημα!αν είναι ετσι απλο γιατί δε γίνεται πράξη;;;
φιλοσοφικό ερώτημα!