Νέα

Γ.A.Π: Ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά μεταναστών!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Στη Γερμανια προσφατα οπως και στη Γαλλια θεσπιζετε υπογραφη συμβο

• Να εφαρμοστη και εδω αμεσα

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να μην εφαρμοστη εδω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αδιαφορω

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ο λογος ππου ψηφιζουμε ειναι για να εκλεξουμε ατομα που θα λυσουν τα προβληματα της χωρας μας.
απο που και ως που, ο επιφανης ελληνοαμερικανος ή ελληνογερμανος ή ελληνοαυστραλος γνωριζει τα προβληματα της χωρας και πως ξερει ποιος ειναι ο καταλληλοτερος να τα λυσει;

Πράγματι...Ο τυπάκος από τα βάθη της ασίας μπορεί να λύσει πολύ πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα της χώρας από κάποιον ελληνοαμερικάνο, άσε που θα αγαπά την ελλάδα πολύ περισσότερο...Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα από την οποία προήλθε, αποτελεί εγγύηση!
Επίσης τί να την κάνουμε την επιρροή του ελληνοαμερικάνου στις ΗΠΑ όταν θα έχουμε άμεση πρόσβαση στην υπερδύναμη του Μπαγκλαντες ή του Πακιστάν;

Για να μην το κουράζουμε: Όσοι πληρούν τα κριτήρια της ιθαγένειας να την πάρουν...Όσα παιδιά μεταναστών μεγάλωσαν στην Ελλάδα και πήγαν σε ελληνικό σχολείο δικούνται να είναι έλληνες πολίτες...Αλλά δικαιούνται εκπροσώπησης στο εθνικό κοινοβούλιο και όλοι αυτοί οι έλληνες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα που τους θυμόμαστε μόνο για κανά έμβασμα ή να κάνουν λόμπυινγκ μπας και καλύψουμε την ανυπαρξία της εξωτερικής μας πολιτικής...
Το να υπάρχει πχ ένας βουλευτής Β. Αμερικής, ένας βουλευτής Καναδά και ένας Αυστραλίας, θα έφερνε πολύ πιο φρέσκο αέρα στο εθνικό κοινοβούλιο απ' ό,τι κάτι χατζηοσμάν...

Συμφωνώ δε με την επιφύλαξη του βολταίρου για το μέτρο- η εκπροσώπηση δεν μπορεί να είναι αναλογική...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Όταν ένα παιδί έχει μεγαλώσει εδώ, έχει πάει σχολείο εδώ, μαθαίνει ό,τι έμαθα κι εγώ και έχει φίλους σαν εμένα, ποια είναι η διαφορά του από μένα? 

Απο σένα δε ξέρω,αλλά απο μένα πολλές. ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!(με τα καλά και τα κακά του).Αρνούμαι να δοθεί υπηκοότητα ελληνική σε ξένους!

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην ΕΛΛΑΔΑ.
γι αυτό και έφυγα....

όσο για την ερώτηση:

ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ.
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  περσονα γυρνα πισω!  εχω μεσον να μας βαλω στο δημοσιο  :2funny: :2funny: :2funny: και μετα θα αραααααααξουμε σαν γνησιοι νεοελληνες, φραπεδακι και ταβλακι και η  :jerking: συννεφο  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  περσονα γυρνα πισω!  εχω μεσον να μας βαλω στο δημοσιο  :2funny: :2funny: :2funny: και μετα θα αραααααααξουμε σαν γνησιοι νεοελληνες, φραπεδακι και ταβλακι και η  :jerking: συννεφο  :2funny:
την μερσεντα να την φερει;τι λες;ή δεν θα φτανει ο μισθος για τα σερβις;

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εύλογα ερωτήματα...
Προσωπικά δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι δεν μπορεί να ψηφίσει κάποιος επιφανής ελληνοαμερικάνος 3ης γενιάς και θα μπορεί το κάθε παιδί που οι γονείς του το ξεγέννησαν σε κάποιο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών...
Και είναι τουλάχιστον περίεργη η σθεναρή άρνηση του πασοκ για την ομογενειακή ψήφο και η τακτική "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" στα πάκια...
Προσωπικά πάντως θα ήμουν υπέρ της χορήγησης ελληνικής υπηκοότητας ακόμη και σε μετανάστες 1ης γενιάς εάν μένουν στην ελλάδα καμια 20 χρόνια, έχουν λευκό ποινικό μητρώο , μόνιμη διαμονή, εργασία, αφμ, μιλούν καλά τα ελληνικά, γνωρίζουν ελληνική ιστορία, δεν σχετίζονται με τίποτα αλκάιντες ή ουτσεκάδες και περάσουν και καμια βόλτα από τα ελληνικά στρατά, ανάλογα με την ηλικία τους...
Και εννοείται ότι παιδί που έχει μεγαλώσει ελλάδα, έχει φοιτήσει σε ελληνικά σχολεία και έχει μόνιμη διαμονή στην ελλάδα, είναι αστείο να του αρνείσαι τουλάχιστον δικαίωμα ψήφου σε δημοτικές εκλογές...

με εξεφρασες απολυτα....οχι μονο δικαιωματα, αλλα και υποχρεωσεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

η ήλιος δεν πετά πλέον...
δεν έχω μέσο......

αααααχχααααχααχαχαχαχαχαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απο σένα δε ξέρω,αλλά απο μένα πολλές. ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!(με τα καλά και τα κακά του).Αρνούμαι να δοθεί υπηκοότητα ελληνική σε ξένους!
ΕΠΟΠ να μπορει να γινει,τι λες;

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο μετεχων ελληνικης παιδειας ειναι ελληνας!!!  ετσι αναλογα γινεται παντου στο κοσμο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όποιος δε γουστάρει, να γίνει Αλβανός και να πάει στην Αλβανία.

ρε μαλάκες άλλη εθνικότητα δε βλέπετε;
μόνο αυτοί σας έχουν κολλήσει;

Υ.Γ.
ξυπνάτε μαλάκες από άλλον θα την βρείτε......

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Το ζήτημα με τους μετανάστες είναι απλούστατο!

Γράφεται ο καθένας με το όνομά του, μια φωτογραφία, και τηλ-διευθυνση και όοοοοολα αυτά σε ένα κουτάκι που παίζουν πασιέντζες οι κάφροι: κομπιούτερ!!!!!

όταν του χρόνου ξαναπάει ο μετανάστης να ανανεώσει την άδεια, ο υπάλληλος θα βλέπει το κομπιούτερ με τα στοιχεία του (που θα έχουν δωθεί εύκολα και στην ασφάλεια,οπότε βλέπει ότι δεν είναι εγκληματίας), του σφραγίζει την άδεια παραμονής και φεύγει ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που του έδωσε η ζωή τη δυνατότητα να ζει σ αυτήν την πολιτισμένη χώρα!!!!!!

Τώρα πώς να μην συχτιρήσει!!!! κι όταν ακούει και τους μαλάκες αριστεριστές να λένε για ρατσισμούς και μαλακίες λογικό είναι ότι θα αισθάνεται "περσόνα νον γκράτα"!!!!

εδώ αισθανόμαστε εμείς!!! αυτοί δεν θα αισθάνονται????

άει σιχτίρ! και να δεις τι ωραία πέφτει και η εγκληματικότητα αλλά και λιγότεροι μισθοί σε χιλιάδες δημ υπάλληλους που δεν θα μπορούν να επικαλούνται φόρτο εργασίας και ότι δεν είναι αρμόδιοι και και και και και.....................!!!!!!!!

Macheath

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ζήτημα με τους μετανάστες είναι απλούστατο!

Γράφεται ο καθένας με το όνομά του, μια φωτογραφία, και τηλ-διευθυνση και όοοοοολα αυτά σε ένα κουτάκι που παίζουν πασιέντζες οι κάφροι: κομπιούτερ!!!!!

όταν του χρόνου ξαναπάει ο μετανάστης να ανανεώσει την άδεια, ο υπάλληλος θα βλέπει το κομπιούτερ με τα στοιχεία του (που θα έχουν δωθεί εύκολα και στην ασφάλεια,οπότε βλέπει ότι δεν είναι εγκληματίας), του σφραγίζει την άδεια παραμονής και φεύγει ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που του έδωσε η ζωή τη δυνατότητα να ζει σ αυτήν την πολιτισμένη χώρα!!!!!!

Τώρα πώς να μην συχτιρήσει!!!! κι όταν ακούει και τους μαλάκες αριστεριστές να λένε για ρατσισμούς και μαλακίες λογικό είναι ότι θα αισθάνεται "περσόνα νον γκράτα"!!!!

εδώ αισθανόμαστε εμείς!!! αυτοί δεν θα αισθάνονται????

άει σιχτίρ! και να δεις τι ωραία πέφτει και η εγκληματικότητα αλλά και λιγότεροι μισθοί σε χιλιάδες δημ υπάλληλους που δεν θα μπορούν να επικαλούνται φόρτο εργασίας και ότι δεν είναι αρμόδιοι και και και και και.....................!!!!!!!!

αν είναι ετσι απλο γιατί δε γίνεται πράξη;;;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
εγώ το διάβασα και είπα να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ.........
πιο σαφής δε μπορώ να είμαι και δε χρειάζεται να γράφω σεντόνια.

το θέμα μας στον τίτλο ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
απλά ως συνήθως ουγκαγκαμπουμπουχιγκαμπαμπουμμπιριλιγκαγκα.

ο κλεισθένης πήρε το όνομα από το Κλ(υ)είσμα;

Δεν αρκεί μόνο να συμφωνούμε, αλλά και να διεκδικούμε την εφαρμογή ενός τέτοιου συστήματος. Υπάρχει κάποιο πολιτικό κόμμα που να προτείνει κάτι τέτοιο ???  :think:

Η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης είτε το θες είτε όχι, είναι μια βασική πτυχή της μεταναστευτικής πολιτικής.

Κλ(υ)είσμα μωρέ ονειρεύεσαι ??  :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αν είναι ετσι απλο γιατί δε γίνεται πράξη;;;
φιλοσοφικό ερώτημα!

το μοναδικό απλό είναι που δεν γίνεται πράξη στο ελλάντα?
ή νομίζεις ότι αυτό το απλό δεν γίνεται έξω και ότι το σκέφτηκα τώρα εγώ ο φωστήρας.....?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom