πως ξερεις τι είμαι εγώ;
πεινας ???
πως ξερεις τι είμαι εγώ;
βλεπει που γραφεις για τα μασατζιδικα και νομισε οτι αφορουν μασα....πως ξερεις τι είμαι εγώ;
Όταν ένα παιδί έχει μεγαλώσει εδώ, έχει πάει σχολείο εδώ, μαθαίνει ό,τι έμαθα κι εγώ και έχει φίλους σαν εμένα, ποια είναι η διαφορά του από μένα?
ε τα ιδια πρεπει να πουνε και στους ελληνοαμερικανους λοιπον. και σε αυτους που ειναι στη Γερμανια.
τα ιδια και στην Αυστραλια.
ακου ρε την 'λογικη' του ρατσιστη.
να μας απελασουν κι εμας απο παντου..
και να μην εχουμε κανενα δικαιωμα.
εσυ στην μαμα σου να πας μια μαυρη....να σε δω μετα αν θα σαι αντονιονι ή ταρζανιονι....η διαφορα?
οτι εσενα μπορει να σε παρουσιασει ο ελληναρας στη μαμα του και στους φιλους του χωρις κομπλεξ
γιατι φερεις τον τιτλο της "καθαρης" ελληνιδας.
ενω τις αλλες κοπελες οσο μορφωμενες και καλες να ειναι..ειναι "ξενες"..
ειναι "πονηρες" και "κατωτερες¨".
ειπαμε το κομπλεξ του ελληναρα μπροστα στη μαμα και το σοι ξεπερναει καθε λογικη..
ολα για το φαινεσθαι
πεινας ???
εσύ ρε να πας να διαβάσεις κάνα βιβλίο... όχι δημοτικού ή γυμνασίου....
οι Σπαρτιάτες ήταν Ελληνες;
Πότε ρε παμμέγιστε ιστοριογνώστη καθιερώθηκε ο τίτλος Ελληνας;
Οι Αθηναίοι ήταν Ελληνες;
οι Πλαταιείς;
Ας κάνουμε μια άσκηση εργασίας........
Ας υποθέσουμε ότι οι πόλεις κράτη ήταν όλοι Ελληνες.
Στον Πελοποννησιακό Πόλεμο τον τριακονταετή Ελληνες με Ελληνες δε σφάζονταν;
Στον Εμφύλιο το 45 49 Ελληνες δε σκότωναν Ελληνες;
Συμφωνώ μαζί σου. Ο Ελληνας είναι βαριά λέξη.
Αφού ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να τη σηκώσει.
ας αφήσουμε λοιπόν και κάνα βάρβαρο (εσύ που διαβάζεις ιστορία πες μας και πώς αποκαλούσε ο Δημοσθένης τους Μακεδόνες του Φιλίππου ) να φέρει τον Τίτλο Ελληνας μπας και σηκώσουμε κεφάλι.
για ελα πες μας εσυ καταρτισμενο παλικαρι του διεθνισμου και της πανγκοσμιοποιησης...απο ποτε εχουμε τον ορο Ελληνας??? αντε να μαθουμε κι εμεις κατι....
Και τι ήταν ρε οι Σπαρτιάτες Πακιστάνοί?ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι άλλο θ'ακούσω σήμερα?
Και τι ήταν ρε οι Σπαρτιάτες Πακιστάνοί?ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι άλλο θ'ακούσω σήμερα?
εσυ στην μαμα σου να πας μια μαυρη....να σε δω μετα αν θα σαι αντονιονι ή ταρζανιονι....
από κάθε άποψη!!!
παντως ο δημοσθενης τον μεγα αλεξανδρο και τον πατερα του κυριως τους ειχε ξεβαφτισει....βαρβαρους τους ανεβαζε και τους κατεβαζε....Και τι ήταν ρε οι Σπαρτιάτες Πακιστάνοί?ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι άλλο θ'ακούσω σήμερα?
Tην αλήθεια ακούς βούρλο, σκάσε κι άκουγεΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τι άλλο θ'ακούσω σήμερα?
και ο Μ.Αλέξανδρος τα ίδια έλεγε για τους λύριους (βλ. Αλβανοί): "βαρβαρίζον ελληνικό φύλλο"παντως ο δημοσθενης τον μεγα αλεξανδρο και τον πατερα του κυριως τους ειχε ξεβαφτισει....βαρβαρους τους ανεβαζε και τους κατεβαζε....
μπα ;ενα βιβλιο ξενου συγγραφεα ετιτλοφορειτο:αλεξανδρος αυτος ο μεγαλος ιλλυριος....αν το βρω θα το ποσταρω...και η ολυμπιαδα η ηπειρωτισσα....η μαμα...ηταν βαρβαρη οπως την θεωρουσε ο φιλιππος και η μακεδονικη αυλη ;ελληνιδα;και ο Μ.Αλέξανδρος τα ίδια έλεγε για τους λύριους (βλ. Αλβανοί): "βαρβαρίζον ελληνικό φύλλο"
οι Σπαρτιάτες ήταν Σπαρτιάτες μαλέα.
Δεν υπήρχε έθνος Ελλήνων τότε.
άιντε με τον κάθε ανεπαρκή εδώ μέσα.
οι Σπαρτιάτες ήταν Σπαρτιάτες μαλέα.
Δεν υπήρχε έθνος Ελλήνων τότε.
άιντε με τον κάθε ανεπαρκή εδώ μέσα.
πάντως σε πολλές πόλεις υπήρχαν και εβραίοι...
εις εξ αυτών ήτο και ο γνωστός Εφιάλτης...