celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.918
- Πόντοι
- 6.256
Kριμα.Ζε σουι ντεζολεκι' εγώ για αύριο λέω...
δε μπορώ να ψήσω ακόμη λόγω πένθους,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Kριμα.Ζε σουι ντεζολεκι' εγώ για αύριο λέω...
δε μπορώ να ψήσω ακόμη λόγω πένθους,
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Νιπλης ειναι καλεσμένος , θα παει 10 λεπτα πριν γινουν ολα , θα φαει θα πιει και θα γυρισει να ξαπλωσειστου νιπλη.
γερασες....Νιπλης ειναι καλεσμένος , θα παει 10 λεπτα πριν γινουν ολα , θα φαει θα πιει και θα γυρισει να ξαπλωσει
σε καλεσε ο αθηναιος και αφησε εξω τον σεσκουλα?Νιπλης ειναι καλεσμένος , θα παει 10 λεπτα πριν γινουν ολα , θα φαει θα πιει και θα γυρισει να ξαπλωσει
σεξ πριν τον υπνο?Νιπλης ειναι καλεσμένος , θα παει 10 λεπτα πριν γινουν ολα , θα φαει θα πιει και θα γυρισει να ξαπλωσει
δεν μπορω τα πολυ κοινωνικά ..γερασες....
αθηναιος εχει καλεσει ολο το μπου εκτος απο σενα.σεξ πριν τον υπνο?
δεν ειμαι ετοιμος για τόσο εξτριμ πραγματα , να μπλεξω με τον λαόσε καλεσε ο αθηναιος και αφησε εξω τον σεσκουλα?![]()
![]()
![]()
γιατι ρε μαν εμεις τι λεμε σαχλαμαρες?δεν μπορω τα πολυ κοινωνικά ..
αν και η παρέα ειναι καλή θα πουμε και 2 σοβαρες κουβεντες ..
ειναι ολοι ζευγαρια ομως , αν ειχε κανα πουτανι ξεμπαρκο θα καθομουν
εσυ εχεις να πεις κατι σοβαρο απο το 2014γιατι ρε μαν εμεις τι λεμε σαχλαμαρες?![]()
με καλυψες 100%δεν μπορω τα πολυ κοινωνικά ..
αν και η παρέα ειναι καλή θα πουμε και 2 σοβαρες κουβεντες ..
ειναι ολοι ζευγαρια ομως , αν ειχε κανα πουτανι ξεμπαρκο θα καθομουν
θα βαλω το ντρόουν με την υπερυθρη καμερα να τον παρακολουθείαθηναιος εχει καλεσει ολο το μπου εκτος απο σενα.
τι ειχα πει τοτε?εσυ εχεις να πεις κατι σοβαρο απο το 2014
οχι βαρο....τα λογια σου εχουν βαρυτηταγιατι ρε μαν εμεις τι λεμε σαχλαμαρες?![]()
που θα τα πιεις αποψε?οχι βαρο....τα λογια σου εχουν βαρυτητα
λιμανι θα γυρναω...που θα τα πιεις αποψε?
κριμα και αν ερχοταν ο αθηναιος θα ερχομουν να γινουμε λιωμα.το μπαρ που δουλευει η μουναρα θα ειναι κλειστο σημερα....μου γαμηθηκε το πασχα
πότε θα κανεις τις κριτικες σου 32 ?κριμα και αν ερχοταν ο αθηναιος θα ερχομουν να γινουμε λιωμα.![]()
της κρεμασε της καποτες ο βαρος....παει και αυτοςπότε θα κανεις τις κριτικες σου 32 ?