Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.620
- Πόντοι
- 12.756
δεν του σηκωνεται πια μάλλον , γι αυτο παντρευεται και εχει γινει η μοδιστρα του σπιτιουτης κρεμασε της καποτες ο βαρος....παει και αυτος
δεν του σηκωνεται πια μάλλον , γι αυτο παντρευεται και εχει γινει η μοδιστρα του σπιτιουτης κρεμασε της καποτες ο βαρος....παει και αυτος
δεν ηθελα να το πω ετσι....δεν του σηκωνεται πια μάλλον , γι αυτο παντρευεται και εχει γινει η μοδιστρα του σπιτιου
Ντροπή αδελφέ οχι καποτεςτης κρεμασε της καποτες ο βαρος....παει και αυτος
κριμα παντωςδεν ηθελα να το πω ετσι....
επίσης, ότι μεθάει με τις αναθυμιάσεις...τι εγραψε ο φιλος-μπαρος;αν πηγαινα και εγω θα ερχοταν με φιλο-τρουμπ για ποτακια;αφου ολοι ξερουμε οτι η κυρα του τον αφηνει να σεργιαναει μεχρι σουπερ,φουρνο,μαναβη και περιπτερο
οχι ρε ...κριμα παντως
σε λιγο θα της ζηταει και δακτυλο στο κωλο για προστάτη .. μπας και νιωσει κατι
παραλυτο το εργαλείο , θα κρεμεται σαν κρεατοελιά
βαρυ πολυ αυτο...κριμα παντως
σε λιγο θα της ζηταει και δακτυλο στο κωλο για προστάτη .. μπας και νιωσει κατι
παραλυτο το εργαλείο , θα κρεμεται σαν κρεατοελιά
κι ομως .. και εγω λυπαμαι για τον φιλο Μπαρο , τουλαχιστον προλαβε και γαμησε 31+1 γκομενεςοχι ρε ...
δεν θελω να το πιστεψω.....εχω κλονιστει εσωψυχακι ομως .. και εγω λυπαμαι για τον φιλο Μπαρο , τουλαχιστον προλαβε και γαμησε 31+1 γκομενες
κρεμασε παπουτσια , το σωβρακο του ειναι σε κορνιζα ψηλα στον Ασπροπυργο
δεν ειμαι μαλακας να καω.πότε θα κανεις τις κριτικες σου 32 ?
ειναι λυπηρο φίλε μου .. αλλά ετσι είναι ..δεν θελω να το πιστεψω.....εχω κλονιστει εσωψυχα
![]()
κουραγιο φιλε-μπαρε..μολις τωρα πληροφορηθηκα τον Γολγοθα που περνας...σε στηριζωδεν ειμαι μαλακας να καω.![]()
σταματα σε παρακαλω εχει ραγισει η ψυχη μου....ειναι λυπηρο φίλε μου .. αλλά ετσι είναι ..
το τελευταιο πραγμα που θα νιωσει στο πουλι του ειναι οταν του καρφωσουν τον καθετηρα μεσα στην ουρηθρα![]()
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕ-ΜΠΑΡΕ...σε στηριζουμε εδω τα φιλαρακια σουθεε μου δωσε μοιυ δυναμη να αντεξω αλλες 5 ωρες και τους γαμαω μετα.![]()
το εχεις κάψει το χαρτι της ζωής εδω και καιρό Μπάρε ..δεν ειμαι μαλακας να καω.![]()
μωρη καρχια εσυ γιατι δεν εχεις καλεσει το κολληταρι σου τον σεσκουλα αυριο?κουραγιο φιλε-μπαρε..μολις τωρα πληροφορηθηκα τον Γολγοθα που περνας...σε στηριζω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σταματα σε παρακαλω εχει ραγισει η ψυχη μου....![]()
ρε συ Νιπλαρε..κανε μια αγαθοεργια σε παρακαλω...κανε ΟΛΑ τα ιατρικα εξοδα στον φιλο μας να γινει καλα..ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορεις να τον σωσειςτο εχεις κάψει το χαρτι της ζωής εδω και καιρό Μπάρε ..
παρτο απόφαση , μην στρουθοκαμηλιζεις
δεξου σαν αντρας που εισαι για ακόμα λιγο την μοιρα που διέγραψες μονος σου