baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.200
- Πόντοι
- 6.035
μωρη νηφιτσα δεν εχεις να συμπληρωσεις κατι?
ξερω θα μου κανεις ενα ξερο like.
μωρη νηφιτσα δεν εχεις να συμπληρωσεις κατι?
αν θελει να ερθει να μου κανει αερα που θα κουραζομαιμωρη καρχια εσυ γιατι δεν εχεις καλεσει το κολληταρι σου τον σεσκουλα αυριο?![]()
δεν μπορω να κάνω κάτι τυπε , στο κεφάλι του ειναι ολαρε συ Νιπλαρε..κανε μια αγαθοεργια σε παρακαλω...κανε ΟΛΑ τα ιατρικα εξοδα στον φιλο μας να γινει καλα..ΜΟΝΟ ΕΣΥ μπορεις να τον σωσεις
αρα λες οτι ειναι ψυχιατρικης υφης το προβλημα του;δεν μπορω να κάνω κάτι τυπε , στο κεφάλι του ειναι ολα
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απο την ζωή , δοθηκε στα οικοκυρικά
ειναι διαθεσιμος για ψηστης.αν θελει να ερθει να μου κανει αερα που θα κουραζομαι
εχω ψηστες ρεειναι διαθεσιμος για ψηστης.
να ρωτησει πρωτα , και αν τον αφησει πάλι δεν θα ερθει γιατι θα αισθάνεται τυψεις που την αφηνει μόνηαν θελει να ερθει να μου κανει αερα που θα κουραζομαι
να σου πω....η κλινικη Γαληνη εδω θα κανει δουλεια στον φιλο μας;να ρωτησει πρωτα , και αν τον αφησει πάλι δεν θα ερθει γιατι θα αισθάνεται τυψεις που την αφηνει μόνη
ναι αλλα ο σεσκουλας ειναι ο πεπερμπεη του ψησιματος.εχω ψηστες ρε
οπου παει η κυρά του θα ειναι και αυτος , δεν μπορει να την αποχωριστει ... καλά δεν τον αφήνει κιολας , αλλα ας πουμε οτι δεν θελει , ετσι για τα μάτια του κοσμου που μας διαβάζει τωρανα σου πω....η κλινικη Γαληνη εδω θα κανει δουλεια στον φιλο μας;
τον εφαγε το βελονακι ρε πουστηδεν μπορω να κάνω κάτι τυπε , στο κεφάλι του ειναι ολα
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απο την ζωή , δοθηκε στα οικοκυρικά
μονο εσυ αν θες να ερθεις φιλε-μπαρεναι αλλα ο σεσκουλας ειναι ο πεπερμπεη του ψησιματος.
εισαι ερωτευμενος Μπαρε ? ΜΠΕΣΑ ΜΙΛΑναι αλλα ο σεσκουλας ειναι ο πεπερμπεη του ψησιματος.
δλδ αυριο θα σε χασουμε?θα εισαι απασχολημενος ολη μερα?μονο εσυ αν θες να ερθεις φιλε-μπαρε
δυστυχωςδλδ αυριο θα σε χασουμε?θα εισαι απασχολημενος ολη μερα?![]()
για κανε μου μια ερμηνεια τι σημαινει ερωτας.εισαι ερωτευμενος Μπαρε ? ΜΠΕΣΑ ΜΙΛΑ
εγω δεν ξερω , εσενα ρωτάω που μα΄΄λλον τον ζεις ΑΠΟ ΜΕΣΑ τον ερωταγια κανε μου μια ερμηνεια τι σημαινει ερωτας.![]()
μισο να ρωτησω.εγω δεν ξερω , εσενα ρωτάω που μα΄΄λλον τον ζεις ΑΠΟ ΜΕΣΑ τον ερωτα
μισο να ρωτησω.