colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Βαρουλη τα νέα σουθα κανω την ταχυδιαιτα του μιλκο,επι ενα μηνα θα τρωω τυροπιτα και θα πινω μιλκο καθε πρωι.
Βαρουλη τα νέα σουθα κανω την ταχυδιαιτα του μιλκο,επι ενα μηνα θα τρωω τυροπιτα και θα πινω μιλκο καθε πρωι.
νομιζα πως πεθανεςΒαρουλη τα νέα σου
Τι νέα μαν;νομιζα πως πεθανες
νομιζα πως πεθανες
Εγώ θα σας θαψω και πρωτίστως τον Αντισθένηνομιζα πως πεθανες
φυσικα...Εσυ και ο ρεζ αλλοδαποι ειστε ?
που εισαι μωρη τρελα τπτ το συνταρακτικο ασπριζουν τα μαλλια με το ζορι σηκωνεται χασαμε και τον κοσμα.Βαρουλη τα νέα σου
Εγώ διατηρούμαι άψογα χάρις στην υγιεινή διατροφή με μπέργκερ και πίτσες και φυσικά δεν γαμαωπου εισαι μωρη τρελα τπτ το συνταρακτικο ασπριζουν τα μαλλια με το ζορι σηκωνεται χασαμε και τον κοσμα.
δυστυχως ουτε ο θρυλος γαμαει.Εγώ διατηρούμαι άψογα χάρις στην υγιεινή διατροφή με μπέργκερ και πίτσες και φυσικά δεν γαμαω
Σημασία έχει ότι τους έχουμε όλους από κάτω στα αρχιδια μαςδυστυχως ουτε ο θρυλος γαμαει.
κοσμας μεγαλη απωλεια.Ο Κοσμάς δεν μπαίνει από επιλογή η από ενέργειες του μαλακοκαυλη διαχείριστη αυτού του άθλιου ιστότοπου που δεν είχε ιδέα από μάρκετινγκ;
Και βρωμανεεεεε από κόπρο θα ειναιας κανω ενα βιολογικο καθαρισμο γεμισαμε σκατα
ησυχα θα ελεγα..χαρηκα ομως που ζει ο φιλος μου ο Τσοπανα-ρειβΤι νέα μαν;
ησυχα θα ελεγα..χαρηκα ομως που ζει ο φιλος μου ο Τσοπανα-ρειβ
δεν ειναι διαθεσιμη γραφειLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
δεν ειναι διαθεσιμη γραφει
ναι φιλε-μπαρε να την παρεις..κανε και μια ασφαλεια νιπλης ινσουρανςNA το τσιμπησω να παιζωLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
παρε τηλ και μαθε μοντελο και χιλιομετρα,θα στειλω τον κομη να κανει ελεγχο και εκτιμηση.ναι φιλε-μπαρε να την παρεις..κανε και μια ασφαλεια νιπλης ινσουρανς
Τσέλσι τοτεναμησυχα θα ελεγα..χαρηκα ομως που ζει ο φιλος μου ο Τσοπανα-ρειβ
τιποτα στειλε τον εκτιμητη κατευθειαν ρε δεν χρειαζεται τιποτα αλλοπαρε τηλ και μαθε μοντελο και χιλιομετρα,θα στειλω τον κομη να κανει ελεγχο και εκτιμηση.
στις 7 δεν ειναι;Τσέλσι τοτεναμ