celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.098
- Πόντοι
- 6.056
Το δα,αλλα καθενας στο στοιχειο του 5 και τερμαΥπάρχει και με μπύρα
Το δα,αλλα καθενας στο στοιχειο του 5 και τερμαΥπάρχει και με μπύρα
τυπε ειπαμε μαθε ορθογραφια δημοτικου και μιλαμε παλιΕσύ γαμιέσαι έτσι κι αλλιώς, και φτωχός και πούστης....
σου εχω καλυτερο τροπο του κοβεις τα ακροδαχτυλα με φαλτσετα,για να μπαινει στον πειρασμο να γραψει και να υποφερει.
Καλύτερα ανορθόγραφος πάρα με κώλό φινιστρίνι σα και σένα....τυπε ειπαμε μαθε ορθογραφια δημοτικου και μιλαμε παλι
πληρωσα μια , πληρωσα 2 , πληρωσα 3 , ετσι οπως παει θα δω και εγω τι μπορω να κανωτο σωστο ειναι εσυ ο Τροβα και καποιοι αλλοι λιγοι εχετε..η μεγαλη πλειοψηφια ΟΧΙ
ετσι..εχουν γραφτει και απο στοκαδουρα και απο μενα...μιλαμε για αυτιστικους στην κυβερνηση εκτος τοπου και χρονουΠάντως είχαν τη δυνατότητα τα τσουτσέκια να δουλέψουν τα λιγνιτικά αντί να εισάγουν χρυσό αέριο, όπως κάνουν και οι... οικολόγοι γερμανοί τόσο καιρό και δεν το έκαναν, ενώ ανακοίνωσαν αυτιστικά ότι δεν αλλάζει το χρονοδιάγραμμα απόσυρσης λιγνιτικών μονάδων. Ποιος ξέρει τι μίζες έχουν υποσχεθεί για εγκαταστάσεις ΑΠΕ και τους κρατάνε από τα αρχίδια.
νιπλη κανα πανελακι με μπαταριες κλπ εχεις σκεφτει?πληρωσα μια , πληρωσα 2 , πληρωσα 3 , ετσι οπως παει θα δω και εγω τι μπορω να κανω
θα παραγγειλω άλλη μια γενητρια μαζι με αυτη που εχω και 3 τονους πετρελαιο και στ αρχιδια μου , θα το γυρισω ολο γεννήτρια, μαζι με λιγο κλεψιμο απο το δημοτικό ρευμα , και θα κανω την Γλυφαδα Χονγκ Κονγκ απο το καυσαεριο
Να σου πω εγω μετα πρασινη αναπτυξη
Μπορεί να θέλει και κανένα ντόπιο ΑΠΕ-λαμόγιο να πουλήσει τα σαπάκια του χρυσά στη ΔΕΗ, ποιος ξέρει τι κρύβει ο αυτισμός.ετσι..εχουν γραφτει και απο στοκαδουρα και απο μενα...μιλαμε για αυτιστικους στην κυβερνηση εκτος τοπου και χρονου
κανε υπομονη ενα μηνα απο ΜΑΡΤΗ στρωνουν ολαπληρωσα μια , πληρωσα 2 , πληρωσα 3 , ετσι οπως παει θα δω και εγω τι μπορω να κανω
θα παραγγειλω άλλη μια γενητρια μαζι με αυτη που εχω και 3 τονους πετρελαιο και στ αρχιδια μου , θα το γυρισω ολο γεννήτρια, μαζι με λιγο κλεψιμο απο το δημοτικό ρευμα , και θα κανω την Γλυφαδα Χονγκ Κονγκ απο το καυσαεριο
Να σου πω εγω μετα πρασινη αναπτυξη
και εκει επομενες δυο βδομαδες ειναι κρισιμες?κανε υπομονη ενα μηνα απο ΜΑΡΤΗ στρωνουν ολα
θυμηθηκα ρε μαλακα εποχες πουστΑνδρεα
επι δραχμων που εκανα διακανονισμους στην δεη..
εντωμεταξυ διαβασα οτι τα φεσια στους ιδιωτες παροχους εχουν φτασει ταβανι και καποιες εξ αυτων κινδυνευουν απο ελλειψη ρευστοτητας..
καταλαβαινεις που εχει φτασει ο κοσμος;
κατι διαβασα οτι ψελλισαν οι υπουργαρες οτι μπορει να τραβηξει πολυ..και για αυτο θα συνεχιζουν να δινουν την επιδοτηση των 45-55 ευρω...και εκει επομενες δυο βδομαδες ειναι κρισιμες?
εχω μιλησει με τον ηλεκτρολόγο, μηχανολόγο τα παντα , θα γινει οτι ειναι να γινει , πουτσα μου τα εξοδα , κοροιδο δεν θελω να με πιανουννιπλη κανα πανελακι με μπαταριες κλπ εχεις σκεφτει?
Καλα,εσυ εισαι και γνωστης του αντικειμενου.ετσι..εχουν γραφτει και απο στοκαδουρα και απο μενα...μιλαμε για αυτιστικους στην κυβερνηση εκτος τοπου και χρονου
κυριε νιπλη μηπως εχουν αυξηθει τα δημοτικα τελη και φταει ο δημος? το δικο σας προβλημα με τις ρυθμιζομενες μου ακουγεται περιεργο.εχω μιλησει με τον ηλεκτρολόγο, μηχανολόγο τα παντα , θα γινει οτι ειναι να γινει , πουτσα μου τα εξοδα , κοροιδο δεν θελω να με πιανουν
τωρα αν αυτο ειναι μπαταρίες , ειναι πανελ , ειναι το μουνι της μανας του Μητσοτακη της Μαρεβας και της Ντορας μαζι δεν με νοιαζει
οχι δεν ειμαι γνωστης αλλα αυτα που διαβασα τα λενε και αυτοι που ξερουν...για καποιο λογο ομως ενω τα εγραψε το πρωτο θεμα,το καπιταλ και καποια αλλα ξαφνικα σταματησανΚαλα,εσυ εισαι και γνωστης του αντικειμενου.
με ισοθερμικό και north face μουφανάκι είσαι κομπλέ. Κόστος 300 ευρω. Δεν καταλαβαίνω αυτές τις υπερβολές.εχω μιλησει με τον ηλεκτρολόγο, μηχανολόγο τα παντα , θα γινει οτι ειναι να γινει , πουτσα μου τα εξοδα , κοροιδο δεν θελω να με πιανουν
τωρα αν αυτο ειναι μπαταρίες , ειναι πανελ , ειναι το μουνι της μανας του Μητσοτακη της Μαρεβας και της Ντορας μαζι δεν με νοιαζει
Είναι σαν τον πάτο σου ένα πράγμα η κατάσταση με το ρεύμα...αχόρταγη....κυριε νιπλη μηπως εχουν αυξηθει τα δημοτικα τελη και φταει ο δημος? το δικο σας προβλημα με τις ρυθμιζομενες μου ακουγεται περιεργο.