Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
αντε ωραια εχω να δω καλη ταινια κανα μηνακατι λεει
αντε ωραια εχω να δω καλη ταινια κανα μηνακατι λεει
Ελεαννα, κοριτσι μου, μονο εμενα θα εμπιστευεσαι εδω μεσα, που ειμαι ενας αγαθος και ακακος γερακος, 85 χρονων. Ολοι οι αλλοι ειναι ρεμαλια μονο ενα πραγμα εχουν στο νου τους, τα κωλο-παιδα.Χαχαχα..
Σου εχουν ψειρισει πολλά?
Χαχαχα μονο σεβασμο για σας..εχω χασει τα λατρεμενα παππουδακια & σας εχω ηδη αδυναμια.θα σας πω ποτε εχω τα γενέθλια μου ωστε να μου δίνεται το κατιτίς μου..οπως μου έδιναν τα παππουδακια μου το χαρτζιλίκι στη ζουλα, σαν να μου έδιναν ναρκωτικά! ?Ελεαννα, κοριτσι μου, μονο εμενα θα εμπιστευεσαι εδω μεσα, που ειμαι ενας αγαθος και ακακος γερακος, 85 χρονων. Ολοι οι αλλοι ειναι ρεμαλια μονο ενα πραγμα εχουν στο νου τους, τα κωλο-παιδα.
Κι εγω αυτο εβαλα..εγω θα δω
Εισαι σιγουρη οτι δεν εισαι κλωνος του Τρουμπακη;Χαχαχα μονο σεβασμο για σας..εχω χασει τα λατρεμενα παππουδακια & σας εχω ηδη αδυναμια.θα σας πω ποτε εχω τα γενέθλια μου ωστε να μου δίνεται το κατιτίς μου..οπως μου έδιναν τα παππουδακια μου το χαρτζιλίκι στη ζουλα, σαν να μου έδιναν ναρκωτικά! ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι εγω αυτο εβαλα..
Με εχουν πει κλωνος πολλων.. ας ειμαι & του τρουμπακη αν το επιθυμείτε! ?Εισαι σιγουρη οτι δεν εισαι κλωνος του Τρουμπακη;
καλα το πας...Χαχαχα μονο σεβασμο για σας..εχω χασει τα λατρεμενα παππουδακια & σας εχω ηδη αδυναμια.θα σας πω ποτε εχω τα γενέθλια μου ωστε να μου δίνεται το κατιτίς μου..οπως μου έδιναν τα παππουδακια μου το χαρτζιλίκι στη ζουλα, σαν να μου έδιναν ναρκωτικά! ?
Κι εγω αυτο εβαλα..
ποια ειναι η εγγυος που παρουσιαζει ρε φιλεναδα?Με εχουν πει κλωνος πολλων.. ας ειμαι & του τρουμπακη αν το επιθυμείτε! ?
Ταιριαζετε εσεις εδω. Αντε με την ευχη μου.καλα το πας...
Η κατερινα στικουδη.. ελα που δεν ξερεις!ποια ειναι η εγγυος που παρουσιαζει ρε φιλεναδα?
Παππουλη μην τα λες αυτα για να γλιτωσεις χαρτζιλίκι.. πεσε!?Ταιριαζετε εσεις εδω. Αντε με την ευχη μου.
Η κατερινα στικουδη.. ελα που δεν ξερεις!
Παππουλη μην τα λες αυτα για να γλιτωσεις χαρτζιλίκι.. πεσε!?
Πενομαι παιδι μου.Η κατερινα στικουδη.. ελα που δεν ξερεις!
Παππουλη μην τα λες αυτα για να γλιτωσεις χαρτζιλίκι.. πεσε!?
παππου δινεις μια 500ρου να παμε για ενα ποτακι με την ελεανα?Ταιριαζετε εσεις εδω. Αντε με την ευχη μου.
τα ματια σου ρεεεεΤυποι ποιος εχει μετα σειρα να βαλει "γυναικα" μεσα στο νημα;Για να μην μπερδευτουμε...
Παρε παιδι μου.παππου δινεις μια 500ρου να παμε για ενα ποτακι με την ελεανα?
Αν ενοχλω να μου το πειτε.. δεν θελω να καταπιεζεστε.εχω διωχθεί ξανα απο νημα & ειμαι οκ με αυτο.Τυποι ποιος εχει μετα σειρα να βαλει "γυναικα" μεσα στο νημα;Για να μην μπερδευτουμε...
Παρε παιδι μου.
Θα μας καταπιεσεις μονο αν αρχισεις να μας παρενοχλεις σεξουαλικα. Μεχρι τοτε μην φοβασαι.Αν ενοχλω να μου το πειτε.. δεν θελω να καταπιεζεστε.εχω διωχθεί ξανα απο νημα & ειμαι οκ με αυτο.
Γιατι να ενοχλεις παιδι μου;Σπιτι μου ηρθες;Αν ενοχλω να μου το πειτε.. δεν θελω να καταπιεζεστε.εχω διωχθεί ξανα απο νημα & ειμαι οκ με αυτο.