jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καθε σκ.φουλ δουλειατζιμυ στο περιπτερο?
πηγες θαλασσα?
Ακουω τωρα greg alman-i ll be holding on
Καθε σκ.φουλ δουλειατζιμυ στο περιπτερο?
πηγες θαλασσα?
Τι 120 ευρώ; Felix από practiker με 25 ευρώ, απλά πρέπει να έχεις το νου σου να μην ξεπερνάς το 20 στο volume γιατί θα ξεχαρβαλώσουν120 ευρω + εργατικα μες τη βδομαδα για νεα ηχεια μπροστινα στ αμαξι!!!!
σου εχω προταση...δωσε μου 30000 ευρω και σε μια πενταετια θα εχεις 32000 ευρω με εγγυση Νιπλη και δικη μουΚαθε σκ.φουλ δουλεια
Ακουω τωρα greg alman-i ll be holding on
Οχι γυφτιες ρε φιλεΤι 120 ευρώ; Felix από practiker με 25 ευρώ, απλά πρέπει να έχεις το νου σου να μην ξεπερνάς το 20 στο volume γιατί θα ξεχαρβαλώσουν
Τότε μην κάνεις μισές δουλειές, αν θες να πιάσουν τόπο τα ηχεία που θα βάλεις, δώσε λίγα παραπάνω από τα 120 και βάλε καμία σοβαρή μάρκα (focal, hertz κλπ) με ενίσχυση. Αλλιώς τσάμπα πάνε τα εξτρά λεφτά που δίνεις.Οχι γυφτιες ρε φιλε
Με 120 παιρνω πολυ καλο ζευγος για μπροστα.Τότε μην κάνεις μισές δουλειές, αν θες να πιάσουν τόπο τα ηχεία που θα βάλεις, δώσε λίγα παραπάνω από τα 120 και βάλε καμία σοβαρή μάρκα (focal, hertz κλπ) με ενίσχυση. Αλλιώς τσάμπα πάνε τα εξτρά λεφτά που δίνεις.
Με 120 παιρνω πολυ καλο ζευγος για μπροστα.
Τωρα ενισχυτες κτλ ποτε δεν μσ ενοιαζαν
Ειχα βαλει κομπλε ηχοσυστηματαρα στο προηγουμενο αμαξι
Τωρα δεν με νοιαζει
Ακουω τη μουσικη απ την ολοσωμη εξατμιση!!!!
ερχομαι περιπτερι...πλυσου με μεταλικο νεροΜε 120 παιρνω πολυ καλο ζευγος για μπροστα.
Τωρα ενισχυτες κτλ ποτε δεν μσ ενοιαζαν
Ειχα βαλει κομπλε ηχοσυστηματαρα στο προηγουμενο αμαξι
Τωρα δεν με νοιαζει
Ακουω τη μουσικη απ την ολοσωμη εξατμιση!!!!
ερχομαι περιπτερι...πλυσου με μεταλικο νερο
ξεκινησες ντελιβερυ;
Ρεπο σημεραξεκινησες ντελιβερυ;
η ποιο μετα;
μονο περιπτερι σημερα δηλαδη;Ρεπο σημερα
Μετα απο καιρο
βίκο μόνο, ΒΙΚΟpinete tipota re moynakia?η την βγαζετε σαν τον μπαρο ;
θα λιαζεται παραλια με το σκυλι και θα βλεπει κωλαρακιαO Καρυπίδης που τον χώνει πάλι.
Με το Καρελακι αναβησσο;θα λιαζεται παραλια με το σκυλι και θα βλεπει κωλαρακια
εκει θα ειναι και θα αγναντευειΜε το Καρελακι ανναβησο;
Είχα κατέβει στο πατρικό μου σήμερα όλη μέρα Δραπετσώνα..χτες πήγαμε και ρίξαμε μια βουτιά νωρίς σε πισίνα .εκει θα ειναι και θα αγναντευει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αντζελαρα δεν πηγες για κανα μπανακι ,καμμια βολτα με την κυρα;
οντως δεν αξιζει ΣΚΕίχα κατέβει στο πατρικό μου σήμερα όλη μέρα Δραπετσώνα..χτες πήγαμε και ρίξαμε μια βουτιά νωρίς σε πισίνα .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκ είναι βρώμα η κατάσταση για μπάνιο αν δε φύγεις.