ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 5.006
Ε ναι αφού είναι μεγάλη γαμιολα..λες να περναει πατημενος απο τις νερολακουβες κοντα στις στασεις?
Ε ναι αφού είναι μεγάλη γαμιολα..λες να περναει πατημενος απο τις νερολακουβες κοντα στις στασεις?
εργαζομενο αγορι χωρις να περνει τζαμπα επιδοματα και να ξυνει τον κωλο του μεσα σε ενα περιπτεροανον τι είναι ο @athinaios,τίποτα νεόπλουτος που κάθεται στις καφετέριες με το lap top και το κινητό και κάνει ότι δουλεύει?
Αν είναι τέτοιος τύπος δεν πάω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρίχτα!
α τότε μπορεί και να συνεργαστούμε!εργαζομενο αγορι χωρις να περνει τζαμπα επιδοματα και να ξυνει τον κωλο του μεσα σε ενα περιπτερο
αμα ηταν ιδιοκτητης θα το επαιζε νονος της νυχτας..μην κοιτατε που ο γκλομπεαρχης βγηκε νοναα τότε μπορεί και να συνεργαστούμε!
Ιδιοκτήτης η υπαλληλος?
στείλε Pm σε που είσαι να περάσω απο δευτέρα!Εγώ βγάζω τό μεροκάματο στη βροχή και στεγνώνω σε κλιματιστικό τά πόδια μου και ο Γλομπεαρχης αράζει περιπτερι και μεγαλώνει την κωλαρα του
Δευτέρα θά είμαι βόρεια προάστια πρωί τώρα γσμιεμαι κέντροστείλε Pm σε που είσαι να περάσω απο δευτέρα!
πμΔευτέρα θά είμαι βόρεια προάστια πρωί τώρα γσμιεμαι κέντρο
τι θα τον περασεις???στείλε Pm σε που είσαι να περάσω απο δευτέρα!
αστάρι ένα χέρι σίγουρα!τι θα τον περασεις???
αλλαξαν οι πιατσες τελικαΔευτέρα θά είμαι βόρεια προάστια πρωί τώρα γσμιεμαι κέντρο
τι θα τον περασεις???
γκούχου γκούχουΈνα χεράκι αστάρι μετάλλου.
βηχεις κιολας μια χαρα.. εγω δεν φευγω απο διπλα σουγκούχου γκούχου
θα μας περάσουν ότι είσαι ο κλώνος μου με αυτά που γράφουμε!Μετά, ακρυλικό διπλής, φαντάζομαι.
θα μας περάσουν ότι είσαι ο κλώνος μου με αυτά που γράφουμε!