TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
προτιμαει τα ληγμενα κρουασαν του τζιμυ τα εχει προσφορα ενα + 2 δωροκονιακ πηρες ...?
προτιμαει τα ληγμενα κρουασαν του τζιμυ τα εχει προσφορα ενα + 2 δωροκονιακ πηρες ...?
Τάσο ο Αθηναίος τι έγινε με το αλλεργικό σοκ;
τι ?
Κανε οτι ειναι να κανεις τωρα που προλαβαινειςεπιστημονική όμαδα γράφουν!
Ομαδικό ban δεν έχω κάνει ποτέ!
Ήρθε ή ώρα κουφάλες!!!!!
3 πλανητες μακρυα εισαι ...τι ?
έπεσα έξω?
Κανε οτι ειναι να κανεις τωρα που προλαβαινεις
και που ξέρεις εσύ ρε απο την Θεσ/νικη?3 πλανητες μακρυα εισαι ...
Εσύ θά έρθεις η θά σε γαμησω;Μην ανησυχείτε. Δεν υπάρχει λόγος. Ωρίμανση καλείται. Τίποτα το σοβαρό.
Και το κυριότερο, δεν χρίζει θεραπείας. Μόλις ωριμάσουν οι ώμοι, τα χέρια σας θα πέσουν από μόνα τους.
μην φυγεις πηρα μετροταινια λειζερ θα σου κανω μια κασα αλφαδι
μαζί μου θα σας πάρω!
νταξει εγω την γλιστρησα
μονο ωριμανση εχω
μην φυγεις πηρα μετροταινια λειζερ θα σου κανω μια κασα αλφαδι
Ο άλλος ο μπρουκλης κάνει πάλι βόλτες με τη τζιπαρα,και βλέπει το κόσμο στη βροχή να τρέχει από εδώ και από εκεί..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω γίνει μουνι από την βροχή πρώτον.. δεύτερον Αλπουλα έδωσα την ιατρική μου γνωμάτευση για ίλιγγο και πρέπει να το κοιτάξεις τρίτον κανονίστε μέρα ώρα για καφέ με Αντζελαρο
Εσύ θά έρθεις η θά σε γαμησω;
Ε μα το καργιολη..
σε οσα σου ειπα μεσα ειμαι ...και που ξέρεις εσύ ρε απο την Θεσ/νικη?
ο επικεφαλης ριχταδικου?? μιλαμε για μαφιοζοΟ άλλος ο μπρουκλης κάνει πάλι βόλτες με τη τζιπαρα,και βλέπει το κόσμο στη βροχή να τρέχει από εδώ και από εκεί..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ σχεδον 10.000 μυνηματα μου κανειςνταξει εγω την γλιστρησα
μονο ωριμανση εχω
ανον τι είναι ο @athinaios,τίποτα νεόπλουτος που κάθεται στις καφετέριες με το lap top και το κινητό και κάνει ότι δουλεύει?3 πλανητες μακρυα εισαι ...
ρίχτα!σε οσα σου ειπα μεσα ειμαι ...
θελεις να μαθεις και αλλα ...?
λες να περναει πατημενος απο τις νερολακουβες κοντα στις στασεις?Ο άλλος ο μπρουκλης κάνει πάλι βόλτες με τη τζιπαρα,και βλέπει το κόσμο στη βροχή να τρέχει από εδώ και από εκεί..