anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.530
- Πόντοι
- 4.636
στην ηλικια που ειναι μονο ενα των σωζει η βολτα με τους 4 μπραβους και την μαυρη λιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στην ηλικια που ειναι μονο ενα των σωζει η βολτα με τους 4 μπραβους και την μαυρη λιμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επιστημονική ομάδα του bou και μαλακίες!Bάλτε ένα έμπλαστρο.
Ναι αλπουλα και εγώ μάρτυρας .επιστημονική ομάδα του bou και μαλακίες!
Θα σας καταγγείλω όλους σας!
παιχτη μην στεναχωριεσαι ολα θα γινουν τελεια η λιμο ειναι euro 6 mpainei στον δακτυλιο οποτε ολα καλαστους ωμους κυριως και τα 2 τι σκατα ειναι? καρκινος?
επιστημονική ομάδα του bou και μαλακίες!
ρε τσογλανια αφηστε τα χερια κατω απο το ιατρικο προσωπικο ...εμενα μου δινουν μεροκαματο τα παιδιαεπιστημονική ομάδα του bou και μαλακίες!
Ναι αλπουλα και εγώ μάρτυρας .
μισο να μαθω νεα και επιστρεφω..ηρθε δεν χρειαζομαι παω για αλλαγη λαστιχα βρεχει εξω και σιγουρα θα εχει δουλιτσαΤάσο ο Αθηναίος τι έγινε με το αλλεργικό σοκ;
μισο να μαθω νεα και επιστρεφω
τύπε είσαι ο μόνος που εμπιστεύομαι!Έχω γίνει μουνι από την βροχή πρώτον.. δεύτερον Αλπουλα έδωσα την ιατρική μου γνωμάτευση για ίλιγγο και πρέπει να το κοιτάξεις τρίτον κανονίστε μέρα ώρα για καφέ με Αντζελαρο κλπ
αιωνια σου η μνημητύπε είσαι ο μόνος που εμπιστεύομαι!
Αλήθεια τώρα!
Μου βγάζεις ότι είσαι εργατικός άνθρωπος,οικογενειάρχης και με χιούμορ!
κονιακ πηρες ...?Έχω γίνει μουνι από την βροχή πρώτον.. δεύτερον Αλπουλα έδωσα την ιατρική μου γνωμάτευση για ίλιγγο και πρέπει να το κοιτάξεις τρίτον κανονίστε μέρα ώρα για καφέ με Αντζελαρο κλπ
Έχω γίνει μουνι από την βροχή πρώτον.. δεύτερον Αλπουλα έδωσα την ιατρική μου γνωμάτευση για ίλιγγο και πρέπει να το κοιτάξεις τρίτον κανονίστε μέρα ώρα για καφέ με Αντζελαρο κλπ
στους ωμους κυριως και τα 2 τι σκατα ειναι? καρκινος?
τύπε είσαι ο μόνος που εμπιστεύομαι!
Αλήθεια τώρα!
Μου βγάζεις ότι είσαι εργατικός άνθρωπος,οικογενειάρχης και με χιούμορ!
και εγώ και εγώ!