iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Πω ρε φίλε θα χάσει και τη χορήγηση της άδειας τη Δευτέρα.Γαματα την τρίτη θα ξυπνήσεις
Πω ρε φίλε θα χάσει και τη χορήγηση της άδειας τη Δευτέρα.Γαματα την τρίτη θα ξυπνήσεις
απο Δευτερα αντι για δεκα και μιση απο τις εννιαμιση θα λιωνειΆλλαξε το ωράριο λόγω covid 21:00 έχει κλείσει τα μάτια
7 φορές; Μία κάθε μέρα της εβδομάδας;τσακω διακοπες διαρκειας
Καταρχήν ξυπνά 05:00 το πρωί πάει να ποτίσει τα προβοσκιδουχααπο Δευτερα αντι για δεκα και μιση απο τις εννιαμιση θα λιωνει
Να βάλει αυτόματο πότισμα.Καταρχήν ξυπνά 05:00 το πρωί πάει να ποτίσει τα προβοσκιδουχα
Μπα βάζει της προβοσκιδες στην σειρά και τα βγάζει βόλτα στο ΟΑΚΑΝα βάλει αυτόματο πότισμα.
Με ποιον είμαστε; Εγώ στηρίζω Αγγλίαωρα αγωνα αλανια
Εφιάλτης στο δρόμο με τις προβοσκίδες...Μπα βάζει της προβοσκιδες στην σειρά και τα βγάζει βόλτα στο ΟΑΚΑ
Καλησπέρα έβγαλαν στην τηλεόραση Σίλβερ αλλερτ για ένα που την κοπανησε από το Δαφνί ολόιδιος ο Τζίμης
καλησπερα Τασουλη...ειναι σ εελεγχομενο περιβαλλον προβοσκιδουχοΚαλησπέρα έβγαλαν στην τηλεόραση Σίλβερ αλλερτ για ένα που την κοπανησε από το Δαφνί ολόιδιος ο Τζίμης
Ρε που είναι όλοι σήμερα μόνο εσύ και εγώ γράψαμε μην. Γαμησω τον προβοσκιδολαγνο
Ρε που είναι όλοι σήμερα μόνο εσύ και εγώ γράψαμε μην. Γαμησω τον προβοσκιδολαγνο
Gamiese kyriakatika!!!Ρε που είναι όλοι σήμερα μόνο εσύ και εγώ γράψαμε μην. Γαμησω τον προβοσκιδολαγνο
Gamiese kyriakatika!!!
Γκλομπεαρχη μόνο εσύ ασχολείσαι με προβοσκιδουχα??? Τι έκανες τελικά τον ιοθετησες τον Τάμπο?Gamiese kyriakatika!!!