ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.299
- Πόντοι
- 5.006
πηγα για ενα καφε κοφι μπερυ καθησα καμμια ωρα μονο μεχρι στιγμης ολα οκ...για να δουμε θα χεσω τον κοσμο ολο;
πηγα για ενα καφε κοφι μπερυ καθησα καμμια ωρα μονο μεχρι στιγμης ολα οκ...για να δουμε θα χεσω τον κοσμο ολο;
εχει τελικο πολο γυναικων με την πρωταθλητρια ευρωπης...σιγα μην δουμε μαλακιεςτζιμακο θα δεις τελικο τσου λου αποψε;
athinaios44 με saxo διαδρομη προς το σπιτι για χέσιμο μετα τον καφεπηγα για ενα καφε κοφι μπερυ καθησα καμμια ωρα μονο μεχρι στιγμης ολα οκ...για να δουμε θα χεσω τον κοσμο ολο;
τζιμακο θα δεις τελικο τσου λου αποψε;
Eιδες το νιμου,ηθελε και γκοτζι μπερι για να σπασει το ατομικου του ρεκορathinaios44 με saxo διαδρομη προς το σπιτι για χέσιμο μετα τον καφε
αργησε να ενεργησει αλλα επιασε ο καφες κοφυ μπερι , μαζι με το εμβολιο θα τον πηγαιναν στον αλλο κόσμοEιδες το νιμου,ηθελε και γκοτζι μπερι για να σπασει το ατομικου του ρεκορ
ειμαι κομπλέ και πανετοιμος για τελικο τσου λουαργησε να ενεργησει αλλα επιασε ο καφες κοφυ μπερι , μαζι με το εμβολιο θα τον πηγαιναν στον αλλο κόσμο
Ποιός λέτε ότι θα το σηκώσει;ειμαι κομπλέ και πανετοιμος για τελικο τσου λου
Πηγες σουπερ μαρκετ απο νωρις ε?ειμαι κομπλέ και πανετοιμος για τελικο τσου λου
η λογικη λεει Σιτυ αλλα Τουχελ ειναι γατος θα ελεγα 51-49 υπερ ΣιτυΠοιός λέτε ότι θα το σηκώσει;
Πηγες σουπερ μαρκετ απο νωρις ε?
να βαλω κανα χιλιαρικο σιτυ ?πόσο δίνει ?η λογικη λεει Σιτυ αλλα Τουχελ ειναι γατος θα ελεγα 51-49 υπερ Σιτυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχει στην ερτ 3 επιδείξει τσίρκο προβοσκιδουχα γάμα το ποδόσφαιροBre ksou!!!
δεν ξερω ρε δεν ασχολουμαι καθολου με το στοιχημανα βαλω κανα χιλιαρικο σιτυ ?πόσο δίνει ?
Ο Τζίμης ειδικότητα το σήκωμα και πάντα και μόνο ενεργητικόςΠοιός λέτε ότι θα το σηκώσει;
KalaaaaaaaaΈχει στην ερτ 3 επιδείξει τσίρκο προβοσκιδουχα γάμα το ποδόσφαιρο