troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.884
- Πόντοι
- 5.506
τωρα μολις φιλιουνται αγγαλιαζονταιπες τίτλο, τιτλο πες
πλανταξα στο κλαμα ΠΛΑΝΤΑΞΑ
τωρα μολις φιλιουνται αγγαλιαζονταιπες τίτλο, τιτλο πες
μιλας μας για το κλάμα, τι περνάς ?τωρα μολις φιλιουνται αγγαλιαζονται
πλανταξα στο κλαμα ΠΛΑΝΤΑΞΑ
εχω εναν ρομαντισμο....θελω να αγκαλιαζομαστε πιο πολυμιλας μας για το κλάμα, τι περνάς ?
μετά το γαμήσι βουρκώνεις ?εχω εναν ρομαντισμο....θελω να αγκαλιαζομαστε πιο πολυ
οχι με εσας ομως ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΧΙ
οχι γιατρε....μετά το γαμήσι βουρκώνεις ?
ψαχνεις αγκαλιά να κλάψεις ?
Κυριακη βγαινουν τα καλύτερα μουνιά, τα μουνια τα καλυτερα Κυριακηβλεπω δευτερη καπακι κομεντι....βαρεθηκα το σουρβαιβορ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
και δεν παμε μπαρακια σημερα ειναι κυριακη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι γιατρε....
μετα το γαμησι ειμαι περηφανος
παω συνταγμα και κανω τον τσολια ΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ ΚΑΝΩ
κυριακη βγαινουν οι βλαχες για νυφοπαζαρο την κυριακη βγαινουνΚυριακη βγαινουν τα καλύτερα μουνιά, τα μουνια τα καλυτερα Κυριακη
Την Πεμπτη δεν την ειπα γιατι ειναι γνωστό , γνωστο ειναι , αλλα το εμαθαν και οι βλαχες.κυριακη βγαινουν οι βλαχες για νυφοπαζαρο την κυριακη βγαινουν
πεμπτη τα καλυτερα μουνια ΠΕΜΠΤΗ
ο,τι μερα και να πας, μπακουρι θα γυρισεις....κυριακη βγαινουν οι βλαχες για νυφοπαζαρο την κυριακη βγαινουν
πεμπτη τα καλυτερα μουνια ΠΕΜΠΤΗ
Σφαζονται κοριτσια σαν τα γαργαρα νερα στα ποδια μου...ο,τι μερα και να πας, μπακουρι θα γυρισεις....
το τελευταιο ηταν μεγαλη συμβουλη ΠΕΛΩΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!!!!!Την Πεμπτη δεν την ειπα γιατι ειναι γνωστό , γνωστο ειναι , αλλα το εμαθαν και οι βλαχες.
Επισης οταν δεν εισαι για να βγεις, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ
κυριακή = Βέρτης (άλλοτε)Κυριακη βγαινουν τα καλύτερα μουνιά, τα μουνια τα καλυτερα Κυριακη
δεν το χεις με τις γκομενες, ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣΣφαζονται κοριτσια σαν τα γαργαρα νερα στα ποδια μου...
τρεις πηραν κινινα για παρτη μου σημερα ΤΡΕΙΣδεν το χεις με τις γκομενες, ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ
εισαι ιπποτης , ΙΠΠΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙτρεις πηραν κινινα για παρτη μου σημερα ΤΡΕΙΣ
της δυο της εσωσα..
και τη τριτη θα εσωνα αλλα ηταν κοντοχοντρη και την παρατησα....εισαι ιπποτης , ΙΠΠΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ
ποιό είναι το μιλφ?ποσο καιρο θα αντεξει αεροσυνοδος, πόσο καιρό ?
Όμορφη πάντως, όμορφη ..
παρτην να σου κανει τα εξελ ρε ΠΑΡΤΗΝποσο καιρο θα αντεξει αεροσυνοδος, πόσο καιρό ?
Όμορφη πάντως, όμορφη ..