barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
Κυκλοφορούν οι ματακηδες που έφυγαν και το νήμα έγινε πιο φτωχό κι από τον λακη;Το νου σασσσσσσσς!
Κυκλοφορούν οι ματακηδες που έφυγαν και το νήμα έγινε πιο φτωχό κι από τον λακη;Το νου σασσσσσσσς!
Κυκλοφορούν οι ματακηδες που έφυγαν και το νήμα έγινε πιο φτωχό κι από τον λακη;
Που να δεις σκουπιδιασμα που τρώω εγώ από τα παιδγια που έχουν πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες και δραστηριότητες στη ζωή τους από το να σκαλίζουν το προφίλ μου και να ψάχνουν μηνύματα που έγραψα πριν 1-2-3-4 χρόνια.Τα πιο καλά πελατάκια.
Όλο δεν ασχολούνται κι όλο κάνουν αναφορές μεταξύ τους για το τι δημοσιεύεται στο "φύλλο μηδέν". Τόσο αφελής που ενώ μαρτυρούν οικειοθελώς ότι παρακολουθούν το τι γίνεται εδώ, νομίζουν ότι σκουπιδιάζουν.
Που να δεις σκουπιδιασμα που τρώω εγώ από τα παιδγια που έχουν πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες και δραστηριότητες στη ζωή τους από το να σκαλίζουν το προφίλ μου και να ψάχνουν μηνύματα που έγραψα πριν 1-2-3-4 χρόνια.
Η κομμωτρια ειναι αλλη κατηγορια, μπαινει, «χτυπαει», ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ και καπνος.Εντάξει... Αυτά είναι σχετικά πρόσφατα. Η κομμώτρια που σε σκουπιδιαζει για προ δεκαετίας ποστ;
Πρέπει να έφαγε μεγάλο στραπ-ατσο στην πραγματική ζωή.
Δικαιολογημένα.Η κομμωτρια ειναι αλλη κατηγορια, μπαινει, «χτυπαει», ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ και καπνος.
Ο γιατρός κοιτάει από κλειδαρότρυπα...Τα πιο καλά πελατάκια.
Όλο δεν ασχολούνται κι όλο κάνουν αναφορές μεταξύ τους για το τι δημοσιεύεται στο "φύλλο μηδέν". Τόσο αφελείς που ενώ μαρτυρούν οικειοθελώς ότι παρακολουθούν το τι γίνεται εδώ, νομίζουν ότι σκουπιδιάζουν.
Ο γιατρός κοιτάει από κλειδαρότρυπα...
Στο καλό και από το πεζοδρόμιο.καλημερες αντε να φευγει ο μπουρδελοχρονος
Χαλαρώστε και απολαύστε
Μη βρίζεις ρε μανΕιστε εδω ρε κουφαλες;; Δεν πιστευω να εχετε τιποτα πραγματικη ζωη εξω απο δω.
Αδελφέ μου σε ψαχνα εγώ και κορόιδευαν τα μουνοπαναmoynopana KALH XRONIA!!!
Μη βριζεις μανΑδελφέ μου σε ψαχνα εγώ και κορόιδευαν τα μουνοπανα