ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.319
- Πόντοι
- 5.006
το επομενο καλαθι θα εχει υδωρ απο την οικια μου απιονισμενο μεσω αφυγραντηρα.
3ον, όχι δεν άνοιξετο επομενο καλαθι θα εχει υδωρ απο την οικια μου απιονισμενο μεσω αφυγραντηρα.
Ψαράκι τσιπούρα ,1ον Τι ψήφισες για τα καλύτερα ζευγάρια; 2ον τι έφαγες; 3ον σου άνοιξε ο φίλος Βάρος για τά κάλαντα;
καλησπερα φιλε-μπαρεtea time.
Ντροπη μαν,κράτα λιγο τα προσχήματαΜια χαρά ησυχία είχαμε, τώρα θα μας βγάλουν την Παναγία με τον Καρρά
Έχω διαβάσει για την ζωή του κλπ,ήταν και καλός σαν άνθρωπος.Δεν είχα κάτι μαζί του,απλά έχω απέχθεια για αυτού του είδους την μουσική/τραγουδιστές.Ντροπη μαν,κράτα λιγο τα προσχήματα
Ε ναι τι πάει να πει αυτό,στο είδος του ήταν κορυφαίος και προφανώς θα γινει χαμόςΈχω διαβάσει για την ζωή του κλπ,ήταν και καλός σαν άνθρωπος.Δεν είχα κάτι μαζί του,απλά έχω απέχθεια για αυτού του είδους την μουσική/τραγουδιστές.
Και τώρα θα μας αλλάξουν τα φώτα λόγω του χαμού του
Ήδη ο raopau έχει ανοίξει 4 νήματα για πάρτη τουπροφανώς θα γινει χαμός
από το 2009 το είχαν προβλέψει ότι θα πεθάνει...Ήδη ο raopau έχει ανοίξει 4 νήματα για πάρτη του
Θα υπήρχε νήμα και θα το μετονόμασε το bossαπό το 2009 το είχαν προβλέψει ότι θα πεθάνει...
ελα ενταξει πηγαινε να φας τον αμπακο πιες μια σεβεν -απ και παλευεις του χρονουθα το παλεψω σημερα το μπουκαλι.
τι εκλεκτο θα πιεις αποψε?ελα ενταξει πηγαινε να φας τον αμπακο πιες μια σεβεν -απ και παλευεις του χρονου
κανα βυσσινο μαλλοντι εκλεκτο θα πιεις αποψε?
μεχρι και αυτο θα σου κοψει ο υδραυλικος.κανα βυσσινο μαλλον
ice tea με πάγο έχει απόψε φίλε βάρο?θα το παλεψω σημερα το μπουκαλι.