Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.107
- Πόντοι
- 2.606
Είσαι σοβαρός?τι να κανω αλκοολα φιλε μου η αναγκη με κανει,ο επαγγελματισμος μου και το ξανθο μουνι
Δουλεύεις???
Είσαι σοβαρός?τι να κανω αλκοολα φιλε μου η αναγκη με κανει,ο επαγγελματισμος μου και το ξανθο μουνι
ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ
οταν θα σηκωσεις το χερι να πιασεις το λακαβουλιν τα χριστουγεννα θα το δεις απο τον καρπο και κατω να αναπαυεται στο νεροχυτη μαζι με το κουζινομαχαιρο κανονισε να μην ειναι το χερι που τον παιζειςΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ
Μετά την κούπα που θα σηκώσει τον Μάη φέτος θα του ανέβει η λίμπιντο και θα κάνει σκληρό come back.του χει κοψει τα αρχιδια η δικια του τον εχει κανει σκυλακι πεκινουα σε λιγο θα του τριβει και τα μανικια τα τατουαζ με χλωρινη και συρμα για τις κατσαρολες να φυγουν να μην θυμιζει τιποτα οτι εχει ποτε υπαρξει γραμμενος στο μητρωο αρρενων
Παρεμπιπτόντως ρίξτε μια ματιά στον γκλάμουρα.Μην σας αγχώνει το λιμενικό. Έτσι κι αλλιώς θα βουλιάξετε από τη ντίρλα.
NΙκολέτα σε λένε τότε;δεν με λενε νικο τυπε απλα εψαχνα μια αφορμη για να πιω σημερα το βραδυ
Στη θάλασσα είχαμε βοηθόΜπείτε σε μια φουσκωτή βάρκα από τα τζάμπο, και κάντε το ναυτικό. Γιορτάζουν κι αυτοί σήμερα.
ειναι για κλωτσομπουνιδια η μεταξια.Από το κρασί,στο lipton με φρουτάκια?
Δεν υπάρχει σωτηρία
Τι είναι η μεταξιά?ειναι για κλωτσομπουνιδια η μεταξια.
αλογο.Τι είναι η μεταξιά?
καλησπερα φιλε-μπαρεειναι για κλωτσομπουνιδια η μεταξια.
Αραβικό?αλογο.
που ειναι ι συκωτακιας?καλησπερα φιλε-μπαρε
καπου θα πινει κανα εβιανπου ειναι ι συκωτακιας?
Θα γίνει τιμωρός η τσουλάραειναι για κλωτσομπουνιδια η μεταξια.
με 60% οινοπνευμα.καπου θα πινει κανα εβιαν
Θυμάσαι κάτι χρήματα που είχες δανείσει?με 60% οινοπνευμα.
πινω ανθρακουχο ροζε.Τι νέα παιδιά?
Τιποτα αρχιδιαΤι νέα παιδιά?
εχω χασει κατι 200αρια αλλα καλα να παθω καλος μαλακας ημουν.Θυμάσαι κάτι χρήματα που είχες δανείσει?
να παραγγειλω φινο για παραμονη?Τιποτα αρχιδια