athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ε αφου εισαι αμαθος...ενω ζεστες αμστελιες πινεις ευκολα ενα καφασιπω μαλακες με το ροζε βλεπω τζαμπο λαμπιονια.
ε αφου εισαι αμαθος...ενω ζεστες αμστελιες πινεις ευκολα ενα καφασιπω μαλακες με το ροζε βλεπω τζαμπο λαμπιονια.
Δε ξέρω αλλά μιλιουνιΕίναι η μοναδική του λύση για να παραμείνει κάτω από κεραμίδι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι ώρα κλείνει?
απο το μεσημερι ρε 6=7 ατομα ουρα...σημερα βεβαια εκλεισε νωρις λογω πορειαςΔε ξέρω αλλά μιλιουνι
Θα έρθεις καριόλη.θα παρετε με ενασ μπαρο δυο τριγωνια.
Να πιει ροζέ και μετά να επιλέξει πάροχο ρεύματος και τιμολόγιοε αφου εισαι αμαθος...ενω ζεστες αμστελιες πινεις ευκολα ενα καφασι
Έχει και μπάρα τωρααπο το μεσημερι ρε 6=7 ατομα ουρα...σημερα βεβαια εκλεισε νωρις λογω πορειας
συναγωνιζομαι τον ασυκωτο.ε αφου εισαι αμαθος...ενω ζεστες αμστελιες πινεις ευκολα ενα καφασι
ναι ρε μια τρυπα ειναι γαμησε τα....δεν εχω παρει ακομα βεβαια αλλα πρεπει να παρωΈχει και μπάρα τωρα
γυρο να παρεις.ναι ρε μια τρυπα ειναι γαμησε τα....δεν εχω παρει ακομα βεβαια αλλα πρεπει να παρω
κοτοπουλο εχει;γυρο να παρεις.
κοτοπουλο εχει;
Αλλοτινό πάρτε.σκεφτομουνα κουρτακη.
δν μου αρεσει το χοιρινο ρε μαλακα
γαμαει πινω συχνα το ημιγλυκο.Αλλοτινό πάρτε.
να πας σε πακια να φας τοτενες.δν μου αρεσει το χοιρινο ρε μαλακα
Έπρεπε να μείνετε στο τσάι με φρούτα του δάσους που βλέπατε αρκούδεςπω μαλακες με το ροζε βλεπω τζαμπο λαμπιονια.
Στα εξαπτέρυγα μας.δν μου αρεσει το χοιρινο ρε μαλακα
εγω θελω κοτοπουλο γυρο και καλαμακιΛοιπόν μαλακες ακούστε οποίος θέλει να φάει κεμπαπ σε πακοαρμενοαιγυπτιοσυριους αλλα,με αραβική πίτα με κλειστά μάτια πηγαίνετε αλί μερακλη και Ελ σαχρ λιοσιων απέχουν μεταξύ τους 10 μέτρα εφαγα πριν καιρό και εκει κοντά στο Γκριν κεμπαπ στην Ιουλιανού καλοσ κι αυτός αλλά όχι σαν αυτούς
Αυτό το "μερακλή" στον Αλί με προβληματίζει.Λοιπόν μαλακες ακούστε οποίος θέλει να φάει κεμπαπ σε πακοαρμενοαιγυπτιοσυριους αλλα,με αραβική πίτα με κλειστά μάτια πηγαίνετε αλί μερακλη και Ελ σαχρ λιοσιων απέχουν μεταξύ τους 10 μέτρα εφαγα πριν καιρό και εκει κοντά στο Γκριν κεμπαπ στην Ιουλιανού καλοσ κι αυτός αλλά όχι σαν αυτούς
Αυτοί έχουν κοτόπουλο μαριναρισμενο με μπαχαρια είναι πολύ καλοί και οι δύο όχι γύρο ομωσ ούτε πίτεςεγω θελω κοτοπουλο γυρο και καλαμακι
Ρε μλκ δεν έχει τέτοια κωλομπαρα μλκκοτοπουλο εχει;
Και μετά αίμαΛοιπόν μαλακες ακούστε οποίος θέλει να φάει κεμπαπ σε πακοαρμενοαιγυπτιοσυριους αλλα,με αραβική πίτα με κλειστά μάτια πηγαίνετε αλί μερακλη και Ελ σαχρ λιοσιων απέχουν μεταξύ τους 10 μέτρα εφαγα πριν καιρό και εκει κοντά στο Γκριν κεμπαπ στην Ιουλιανού καλοσ κι αυτός αλλά όχι σαν αυτούς