athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
τι να κανω αλκοολα φιλε μου η αναγκη με κανει,ο επαγγελματισμος μου και το ξανθο μουνιo μισθωτος θελει γαμησι για παραδειγματισμο δουλευει και χαλαει την πιατσα
τι να κανω αλκοολα φιλε μου η αναγκη με κανει,ο επαγγελματισμος μου και το ξανθο μουνιo μισθωτος θελει γαμησι για παραδειγματισμο δουλευει και χαλαει την πιατσα
θα σου κοστισει η εξαρτηση σου παραπανω απο ενα κατεστραμενο συκωτιτι να κανω αλκοολα φιλε μου η αναγκη με κανει,ο επαγγελματισμος μου και το ξανθο μουνι
o μισθωτος θελει γαμησι για παραδειγματισμο δουλευει και χαλαει την πιατσα
Παπαφίλιπας κιθαρίστας σκουπίδιασε κάργα αλλά εσένα όχι....τι να κανω αλκοολα φιλε μου η αναγκη με κανει,ο επαγγελματισμος μου και το ξανθο μουνι
χρονια πολλα δεν μου ειπατε ρε μουνια
Χρόνια πολλά Νικόλαε.χρονια πολλα δεν μου ειπατε ρε μουνια
Παπαφίλιπας κιθαρίστας σκουπίδιασε κάργα αλλά εσένα όχι....
Σε ξέχασε μάλλον.....
ε δεν ειχαμε πολυ-ημερο τσακωμο ρε ειμασταν λιγο λαιτΠαπαφίλιπας κιθαρίστας σκουπίδιασε κάργα αλλά εσένα όχι....
Σε ξέχασε μάλλον.....
δεν με λενε νικο τυπε απλα εψαχνα μια αφορμη για να πιω σημερα το βραδυΧρόνια πολλά Νικόλαε.
δεν με λενε νικο τυπε απλα εψαχνα μια αφορμη για να πιω σημερα το βραδυ
δεν με λενε νικο τυπε απλα εψαχνα μια αφορμη για να πιω σημερα το βραδυ
Γενικά έχεις γίνει λάιτ.ε δεν ειχαμε πολυ-ημερο τσακωμο ρε ειμασταν λιγο λαιτ
οι λιμενικοι κανουν αλκοτεστ γερο η μονο σε περιπτωση ατυχηματος? γιατι δεν εχω υπαρξει πλοιοκτητηςΜπείτε σε μια φουσκωτή βάρκα από τα τζάμπο, και κάντε το ναυτικό. Γιορτάζουν κι αυτοί σήμερα.
τι να κανω...προσπαθω να δινω μια νοτα ποιοτητας και ηρεμιας στο σαι μαςΓενικά έχεις γίνει λάιτ.
οι λιμενικοι κανουν αλκοτεστ γερο η μονο σε περιπτωση ατυχηματος? γιατι δεν εχω υπαρξει πλοιοκτητης
του χει κοψει τα αρχιδια η δικια του τον εχει κανει σκυλακι πεκινουα σε λιγο θα του τριβει και τα μανικια τα τατουαζ με χλωρινη και συρμα για τις κατσαρολες να φυγουν να μην θυμιζει τιποτα οτι εχει ποτε υπαρξει γραμμενος στο μητρωο αρρενωνΓενικά έχεις γίνει λάιτ.
του χει κοψει τα αρχιδια η δικια του τον εχει κανει σκυλακι πεκινουα σε λιγο θα του τριβει και τα μανικια τα τατουαζ με χλωρινη και συρμα για τις κατσαρολες να φυγουν να μην θυμιζει τιποτα οτι εχει ποτε υπαρξει γραμμενος στο μητρωο αρρενων
του χει κοψει τα αρχιδια η δικια του τον εχει κανει σκυλακι πεκινουα σε λιγο θα του τριβει και τα μανικια τα τατουαζ με χλωρινη και συρμα για τις κατσαρολες να φυγουν να μην θυμιζει τιποτα οτι εχει ποτε υπαρξει γραμμενος στο μητρωο αρρενων