jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
ο μουνης δεν εμβολιαζεται..πρεπει να απαγορευθει το ταξιδι για τετοια μιασματα να λιωσει στο περιπτερι
Βρε ξου!!
ο μουνης δεν εμβολιαζεται..πρεπει να απαγορευθει το ταξιδι για τετοια μιασματα να λιωσει στο περιπτερι
περιμενει νεα παρτιδα κρεατοβελλωνωνο μουνης δεν εμβολιαζεται..πρεπει να απαγορευθει το ταξιδι για τετοια μιασματα να λιωσει στο περιπτερι
θα εμβολιαστεις με το καλο η το κακοΒρε ξου!!
περιμενει να των τρυπησεις εσυ πρωτα και μετα θα βαλει υγρα απο το εμβολιο στο πωπουδακι τουθα εμβολιαστεις με το καλο η το κακο
θα τον γκαστρωσωπεριμενει να των τρυπησεις εσυ πρωτα και μετα θα βαλει υγρα απο το εμβολιο στο πωπουδακι του
A πουλάκι μου, εσύ είσαι δηλαδή αυτός που σκάβει τους δρόμους και μας έχεις γαμήσει!!!!γραφειατος ποτε...δουλεια εις το πεδιον
ειμαι ντελικατος εγω δεν μπορω τετοιες δουλειες??A πουλάκι μου, εσύ είσαι δηλαδή αυτός που σκάβει τους δρόμους και μας έχεις γαμήσει!!!!
ωραια θα του φαμε και το εκκατομυριο μεταθα τον γκαστρωσω
θα εμβολιαστεις με το καλο η το κακο
ωραια θα του φαμε και το εκκατομυριο μετα
εσενα το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το ποτε θα πιουμε της τζαμπα καιζερ του τζιμμυειμαι ντελικατος εγω δεν μπορω τετοιες δουλειες??
λογω του κωλοπαιδου που θα κανειΕκκατομύριο!
Ποιο εκκατομύριο;
αν γκαστρωσω τζιμακο δεν θα παρουμε λεφτα;Εκκατομύριο!
Ποιο εκκατομύριο;
λες να τον εφαγε το κακο χτικιο;που χαθηκε ο πουσυ γαμωτ?
θα τα κανουμε σουβλακια και μπυρες ολααααααααααααααααν γκαστρωσω τζιμακο δεν θα παρουμε λεφτα;
ολα ειναι πιθανα εκτος αν ειναι στην αλεξανδρας στα φιλαρακια του στο υπογειολες να τον εφαγε το κακο χτικιο;
η αυτο η κανενα μπαν θα εφαγε παλιλες να τον εφαγε το κακο χτικιο;
δεν νομιζω να τον μπαναρανε ...ποιος αντεχει την κλαψα του μεταη αυτο η κανενα μπαν θα εφαγε παλι
ε που ειναι ο σκυλος και μας κραταει μουτρα?δεν νομιζω να τον μπαναρανε ...ποιος αντεχει την κλαψα του μετα
θα εμφανισθει ..εκτος αν σχεδιαζει την επομενη λαικη επανασταση στο πλαι του κουτσουμπαε που ειναι ο σκυλος και μας κραταει μουτρα?
ε που ειναι ο σκυλος και μας κραταει μουτρα?