ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 5.006
Ο μπουχος στα αρχίδια του στα υπόγεια είναι και τον ψάχνουν για το εμβόλιο της άστραβαζουμε καλο χτικιο μεσα μας εμεις μεταλλαγμενο
Ο μπουχος στα αρχίδια του στα υπόγεια είναι και τον ψάχνουν για το εμβόλιο της άστραβαζουμε καλο χτικιο μεσα μας εμεις μεταλλαγμενο
δεν εχει φοβο αυτος ρε θα παει με μπεργκερ,μαλαματινα ,μπλουζα και καπελακι παοκΟ μπουχος στα αρχίδια του στα υπόγεια είναι και τον ψάχνουν για το εμβόλιο της άστρα
Έχει να φάει γαμησι το Σάββατο..θα εμφανιστεί μετά από κανένα χρόνο.δεν εχει φοβο αυτος ρε θα παει με μπεργκερ,μαλαματινα ,μπλουζα και καπελακι παοκ
πρεπει να πεσει καλεσμα να ειναι εδω...εγω θα τον στηριζω αφου ειμαι για τα κατραμπαλα και μαζεψα τεσσαραΈχει να φάει γαμησι το Σάββατο..θα εμφανιστεί μετά από κανένα χρόνο.
Καλά σας έχουμε πάει όλους φετος κολοφεραντζα πριόνο κορδέλα.πρεπει να πεσει καλεσμα να ειναι εδω...εγω θα τον στηριζω αφου ειμαι για τα κατραμπαλα και μαζεψα τεσσαρα
isxyei...εχετε πολυ καλυτερη ομαδα χαλαρα..αν δεν πεσει χρημα και απο τους υπολοιπους 3 δεν βλεπω προκοπη γαμω τον Φραγκαφουζο γαμωΚαλά σας έχουμε πάει όλους φετος κολοφεραντζα πριόνο κορδέλα.
Η γκομενα που εκανε το αστρα?τα μισα μας λες,ΤΑ ΜΙΣΑΕπειδη ειμαι βεβαιος οτι ανησυχειτε, να ενημερωσω την ομηγυρη
1) Η συζυγος ειναι πολυ καλυτερα σημερα
2) Η Κολομβιανη εφτιαξε το μηχανακι
Το εκανε πριν μερες, εχει ηδη ανακαμψειΗ γκομενα που εκανε το αστρα?τα μισα μας λες,ΤΑ ΜΙΣΑ
χεσμενη την εχεις,με την κολομπα τωρα στον οριζοντα την βλεπω να τρωει σουτιΤο εκανε πριν μερες, εχει ηδη ανακαμψει
Πιστεψε με ειναι η τελευταια που θα φαει σούτιχεσμενη την εχεις,με την κολομπα τωρα στον οριζοντα την βλεπω να τρωει σουτι
θα την περασει λεπιδι η λατινα οταν ερθει,δεν παιζουν αυτες,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΠιστεψε με ειναι η τελευταια που θα φαει σούτι
Πιστεψε με, η γκομενα ειναι ικανη να την δεσει την λατινα χειροποδαρα και να την σερνει πισω απο το αυτοκινητο της οπως ο Αχιλλεας τον Εκτορα στο αρμα.θα την περασει λεπιδι η λατινα οταν ερθει,δεν παιζουν αυτες,ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ
Πιστεψε με, η γκομενα ειναι ικανη να την δεσει την λατινα χειροποδαρα και να την σερνει πισω απο το αυτοκινητο της οπως ο Αχιλλεας τον Εκτορα στο αρμα.
Σκληρο καρυδι, δεν μασαει
Πιστεψε με, η γκομενα ειναι ικανη να την δεσει την λατινα χειροποδαρα και να την σερνει πισω απο το αυτοκινητο της οπως ο Αχιλλεας τον Εκτορα στο αρμα.
Σκληρο καρυδι, δεν μασαει