athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
το αστρα ειναι γαμημενο δυστυχωςΤι το καλο, ολες οι γυναικες μου διαλυονται απο τα εμβολια
Η γκομενα εκανε αστραζενεκα και ηταν ημιθανης με 39 πυρετο μια εβδομαδα
το αστρα ειναι γαμημενο δυστυχωςΤι το καλο, ολες οι γυναικες μου διαλυονται απο τα εμβολια
Η γκομενα εκανε αστραζενεκα και ηταν ημιθανης με 39 πυρετο μια εβδομαδα
Και τι εγινε? Αποτελεσματικο να ειναι. Οι παρενεργειες περνανε.το αστρα ειναι γαμημενο δυστυχως
Έχω την υποψία ότι οι γάλλοι δώσαν στο Astra ευκολότερη πρόσβαση (εφόσον μπορείς να το κάνεις ακόμα και σε φαρμακείο) για να ρεγουλάρουν το στοκ, γιατί όλοι θα κάναν πφίζερ αν είχαν όλα τα εμβόλια την ίδια πρόσβαση και δεν θα μπορούσαν να το ξεφορτωθούν.το αστρα ειναι γαμημενο δυστυχως
διολου απιθανοΈχω την υποψία ότι οι γάλλοι δώσαν στο Astra ευκολότερη πρόσβαση (εφόσον μπορείς να το κάνεις ακόμα και σε φαρμακείο) για να ρεγουλάρουν το στοκ, γιατί όλοι θα κάναν πφίζερ αν είχαν όλα τα εμβόλια την ίδια πρόσβαση και δεν θα μπορούσαν να το ξεφορτωθούν.
διολου απιθανο
Πες την αλήθεια χασοδίκη, τι άλλο έβαλε ο χαρτζηλικομένος εμβολιαστής μέσα για να τινάξει τα πέταλα η κυρά;Λες απλως να χαιδευεται?
Όλο αγκαλιές είσαι εσύ, μήπως του πιάνεις τον κώλο;
ειναι αδερφοςΌλο αγκαλιές είσαι εσύ, μήπως του πιάνεις τον κώλο;
Ποιος ρε, ο πρωτευουσιάνος; Ο υπάλληλος σώγαμπρος της Ανω Γλυφάδας;ειναι αδερφος
ειναι παλικαράκι, ντομπρος , και φρεσκο εμβολιασμενοςΠοιος ρε, ο πρωτευουσιάνος; Ο υπάλληλος σώγαμπρος της Ανω Γλυφάδας;
Αγαπάμε πρωτευουσιάνο ρεεεεεεεεεειναι παλικαράκι, ντομπρος , και φρεσκο εμβολιασμενος
το αστρα ειναι γαμημενο δυστυχως
Χαιρετώ τον τιτάνα των εμβολιασμένων, τον αθάνατο athinaio του bou
και η γυναικα ψοφια σχεδον ενα 24ωρο..πφαιζερια μονο τελικα...Επιθετικό εμβόλιο.
Για 10 ώρες περίπου δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Προσωπικά δεν έκανα υψηλό πυρετό. Κάτι "δεκατάκια". Ούτε πονοκέφαλο είχα, ούτε μυαλγίες, ούτε αρθραλγίες. Το αίσθημα κόπωσης όμως ήταν αφόρητο.
αρχοντα Νιπλαρε καλημεραειναι παλικαράκι, ντομπρος , και φρεσκο εμβολιασμενος
καλημεριζω απαντες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και η γυναικα ψοφια σχεδον ενα 24ωρο..πφαιζερια μονο τελικα...
καλημερες Αντζελο αλανι
den to syνεχισες πια γυναικα θα σε παρει να ευχαριστηθει παπαρικαλημερες Αντζελο αλανι
τι κανεις Τασουλη;den to syνεχισες πια γυναικα θα σε παρει να ευχαριστηθει παπαρι