Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Κ σε φαρμακειο παιζει???
Στη Γαλλία μένω. Λέει ότι γίνεται σε φαρμακείο (en pharmacie). Ακόμα και στο σπίτι λέει ότι γίνεται (a domicile). Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πώς τα εμβόλια θέλουν συντήρηση κάποιων προδιαγραφών. Πόσο είναι αυτό εξασφαλισμένο από απλούς επαγγελματίες; Μάλλον θα πάω σε κέντρο εμβολιασμού.

vaccin_55plus.png

Κυβερνητικό site

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Στη Γαλλία μένω. Λέει ότι γίνεται σε φαρμακείο (en pharmacie). Ακόμα και στο σπίτι λέει ότι γίνεται (a domicile). Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πώς τα εμβόλια θέλουν συντήρηση κάποιων προδιαγραφών. Πόσο είναι αυτό εξασφαλισμένο από απλούς επαγγελματίες; Μάλλον θα πάω σε κέντρο εμβολιασμού.

vaccin_55plus.png

Κυβερνητικό site

κοίτα τον μπαγάσα τι σκέφτηκε πάλι για να μας τρίψει στην μούρη ότι μένει Γαλλία, και εμείς τρέχουμε σε ένα πουσουκού να ποζάρουμε μπροστά στον πύργο του Άιφελ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
κοίτα τον μπαγάσα τι σκέφτηκε πάλι για να μας τρίψει στην μούρη ότι μένει Γαλλία, και εμείς τρέχουμε σε ένα πουσουκού να ποζάρουμε μπροστά στον πύργο του Άιφελ
Δεν έχω feedback για τα εμβόλια. Δεν συμμετέχω σε κανένα άλλο site αυτή τη στιγμή. Λέω μήπως έχουμε εμπειρία από πρώτο χέρι, γιατί κάποιοι φαίνεται ότι έκαναν. Κάτι για ζαλάδες διαβάζω.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.224
Πόντοι
12.756
Δεν έχω feedback για τα εμβόλια. Δεν συμμετέχω σε κανένα άλλο site αυτή τη στιγμή. Λέω μήπως έχουμε εμπειρία από πρώτο χέρι, γιατί κάποιοι φαίνεται ότι έκαναν. Κάτι για ζαλάδες διαβάζω.
αστρα πυρετο,ριγη,κομαρες,διαρροια,ταση για εμετο...πφαιζερ οσοι γνωστοι και φιλοι μου το εκαναν σχεδον τιποτα περα απο ενα πονο στο χερι που εγινε η ενεση αντε και λιγο πονοκεφαλο,εγω σημερα το εκανα μεχρι στιγμης ολα οκ,μοντερνα 1 ατομο που ξερω ολα οκ,τζονσον φιλικο μου ζευγαρι μυικοι πονοι και λιγες κομαρες

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.234
Πόντοι
25.467
Ζαλάδες, πυρετός, ρίγη, μυικοί πόνοι, πονοκέφαλος.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ευχαριστώ για το feedback. Καλύτερα να αποφύγω το Astra λοιπόν.
Εμβόλιο Johnson δεν βλέπω στο δικό μου κατάλογο, αλλά βλέπω ένα Janssen. Πρέπει να δω αν είναι το ίδιο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.224
Πόντοι
12.756
Ευχαριστώ για το feedback. Καλύτερα να αποφύγω το Astra λοιπόν.
Εμβόλιο Johnson δεν βλέπω στο δικό μου κατάλογο, αλλά βλέπω ένα Janssen. Πρέπει να δω αν είναι το ίδιο.
θα σου προτειμα πφαιζερ πρωτη επιλογη και μοναδικη..ελαχιστες παρενεργειες και σε λιγους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ζαλάδες, πυρετός, ρίγη, μυικοί πόνοι, πονοκέφαλος.
Eμβολιασθηκε σημερα η συζυγος με πφαιζερ, τα εχει ολα.

Μονο η μανα της δεν επαθε τιποτα, θηριο ο δεινοσαυρος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
δεν ξερω ρε συ παραξενο μου φαινεται...εγω σημερα μεσημερι το εκανα και ειμαι οκ εχω και προσωπικη εμπειρια και αρκετο κοσμο
Κι εγω, και οι γονεις μου, και η πεθερα μου, και δυο φιλοι μου, ολοι πφαιζερ και απολυτως τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μπορει να ετυχε σπανιο μεν εφικτο δε
Τι το καλο, ολες οι γυναικες μου διαλυονται απο τα εμβολια