athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.224
- Πόντοι
- 12.756
επεστρεψε ΓΚΑΝΤΖΟΠΛΗΓΗ
Τον είδα όλοι Ξανά μαζίεπεστρεψε ΓΚΑΝΤΖΟΠΛΗΓΗ
Στη Γαλλία μένω. Λέει ότι γίνεται σε φαρμακείο (en pharmacie). Ακόμα και στο σπίτι λέει ότι γίνεται (a domicile). Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πώς τα εμβόλια θέλουν συντήρηση κάποιων προδιαγραφών. Πόσο είναι αυτό εξασφαλισμένο από απλούς επαγγελματίες; Μάλλον θα πάω σε κέντρο εμβολιασμού.Κ σε φαρμακειο παιζει???
σε ποσο χρόνο εκρήγνυσαι ?
Στη Γαλλία μένω. Λέει ότι γίνεται σε φαρμακείο (en pharmacie). Ακόμα και στο σπίτι λέει ότι γίνεται (a domicile). Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πώς τα εμβόλια θέλουν συντήρηση κάποιων προδιαγραφών. Πόσο είναι αυτό εξασφαλισμένο από απλούς επαγγελματίες; Μάλλον θα πάω σε κέντρο εμβολιασμού.
Κυβερνητικό site
Δεν έχω feedback για τα εμβόλια. Δεν συμμετέχω σε κανένα άλλο site αυτή τη στιγμή. Λέω μήπως έχουμε εμπειρία από πρώτο χέρι, γιατί κάποιοι φαίνεται ότι έκαναν. Κάτι για ζαλάδες διαβάζω.κοίτα τον μπαγάσα τι σκέφτηκε πάλι για να μας τρίψει στην μούρη ότι μένει Γαλλία, και εμείς τρέχουμε σε ένα πουσουκού να ποζάρουμε μπροστά στον πύργο του Άιφελ
αστρα πυρετο,ριγη,κομαρες,διαρροια,ταση για εμετο...πφαιζερ οσοι γνωστοι και φιλοι μου το εκαναν σχεδον τιποτα περα απο ενα πονο στο χερι που εγινε η ενεση αντε και λιγο πονοκεφαλο,εγω σημερα το εκανα μεχρι στιγμης ολα οκ,μοντερνα 1 ατομο που ξερω ολα οκ,τζονσον φιλικο μου ζευγαρι μυικοι πονοι και λιγες κομαρεςΔεν έχω feedback για τα εμβόλια. Δεν συμμετέχω σε κανένα άλλο site αυτή τη στιγμή. Λέω μήπως έχουμε εμπειρία από πρώτο χέρι, γιατί κάποιοι φαίνεται ότι έκαναν. Κάτι για ζαλάδες διαβάζω.
Ζαλάδες, πυρετός, ρίγη, μυικοί πόνοι, πονοκέφαλος.Δεν έχω feedback για τα εμβόλια. Δεν συμμετέχω σε κανένα άλλο site αυτή τη στιγμή. Λέω μήπως έχουμε εμπειρία από πρώτο χέρι, γιατί κάποιοι φαίνεται ότι έκαναν. Κάτι για ζαλάδες διαβάζω.
θα σου προτειμα πφαιζερ πρωτη επιλογη και μοναδικη..ελαχιστες παρενεργειες και σε λιγουςΕυχαριστώ για το feedback. Καλύτερα να αποφύγω το Astra λοιπόν.
Εμβόλιο Johnson δεν βλέπω στο δικό μου κατάλογο, αλλά βλέπω ένα Janssen. Πρέπει να δω αν είναι το ίδιο.
Eμβολιασθηκε σημερα η συζυγος με πφαιζερ, τα εχει ολα.Ζαλάδες, πυρετός, ρίγη, μυικοί πόνοι, πονοκέφαλος.
σπανιο πολυ για πφαιζερEμβολιασθηκε σημερα η συζυγος με πφαιζερ, τα εχει ολα.
Μονο η μανα της δεν επαθε τιποτα, θηριο ο δεινοσαυρος
Κι ομως, κι εγω απορησα, χάλια ειναι.σπανιο πολυ για πφαιζερ
εχ αρκετες περιπτωσεις ρε συ μονο η γυναικα σου τοσο πολυ..Κι ομως, κι εγω απορησα, χάλια ειναι.
Λες απλως να χαιδευεται?εχ αρκετες περιπτωσεις ρε συ μονο η γυναικα σου τοσο πολυ..
δεν ξερω ρε συ παραξενο μου φαινεται...εγω σημερα μεσημερι το εκανα και ειμαι οκ εχω και προσωπικη εμπειρια και αρκετο κοσμοΛες απλως να χαιδευεται?
Κι εγω, και οι γονεις μου, και η πεθερα μου, και δυο φιλοι μου, ολοι πφαιζερ και απολυτως τιποτα.δεν ξερω ρε συ παραξενο μου φαινεται...εγω σημερα μεσημερι το εκανα και ειμαι οκ εχω και προσωπικη εμπειρια και αρκετο κοσμο
μπορει να ετυχε σπανιο μεν εφικτο δεΚι εγω, και οι γονεις μου, και η πεθερα μου, και δυο φιλοι μου, ολοι πφαιζερ και απολυτως τιποτα.
Τι το καλο, ολες οι γυναικες μου διαλυονται απο τα εμβολιαμπορει να ετυχε σπανιο μεν εφικτο δε