brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.766
- Πόντοι
- 2.606
Το βραδυ σε βλέπω να μιλάς στο θεό το κακό είναι ότι θα Σου απαντάει κιόλαςναι αγορινα μεχρι στιγμης απο τις 4 που το εκανα ολα καλα
Το βραδυ σε βλέπω να μιλάς στο θεό το κακό είναι ότι θα Σου απαντάει κιόλαςναι αγορινα μεχρι στιγμης απο τις 4 που το εκανα ολα καλα
Ο αδερφος μου το επομενο βραδυ σηκωσε λιγο πυρετοναι αγορινα μεχρι στιγμης απο τις 4 που το εκανα ολα καλα
ποιο ειχε κανει;Ο αδερφος μου το επομενο βραδυ σηκωσε λιγο πυρετο
Astra νομιζω..ποιο ειχε κανει;
και η γυναικα αυτο εκανε και τη γαμησε για μια μερα εγω εκανα πφαιζερAstra νομιζω..
δε με αφηνει η γυναικα να πιω σημερα λογω εμβολιουτο λαγκαβουλιν βγαινει σε ενεσιμο ρε αθηναιο?
Μην ανησυχείς το μοναδικό που θα σηκωθεί για σένα είναι εξαπτέρυγο και στεφάνι από το Μπουποιο ειχε κανει;
ταυρι ειμαι,ΤΑΥΡΙΜην ανησυχείς το μοναδικό που θα σηκωθεί για σένα είναι εξαπτέρυγο και στεφάνι από το Μπου
Το βραδυ να δούμε όταν γαμησειςταυρι ειμαι,ΤΑΥΡΙ
σημερα ουτε γαμησι,ουτε ξυδι ξεκουραση του πολεμιστηΤο βραδυ να δούμε όταν γαμησεις
???????σημερα ουτε γαμησι,ουτε ξυδι ξεκουραση του πολεμιστη
Σήμερα το βραδυ καλού κακού η δικιά Σου θα σε φιλήσει στο κούτελο ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟσημερα ουτε γαμησι,ουτε ξυδι ξεκουραση του πολεμιστη
και οταν εψησες, τα ιδια ελεγες...ολο ευκαιριες ψαχνεις....σημερα ουτε γαμησι,ουτε ξυδι ξεκουραση του πολεμιστη
Ισχυει??και οταν εψησες, τα ιδια ελεγες...ολο ευκαιριες ψαχνεις....
αμα δεν πηδας την κυρα σου, θα στην πηδηξει κανας αλλος..
ρε εγω θελω η κυρα δεν θελει..να ξεκουραστω σημερα λογω εμβολιου ουτε γαμησι ουτε ξυδικαι οταν εψησες, τα ιδια ελεγες...ολο ευκαιριες ψαχνεις....
αμα δεν πηδας την κυρα σου, θα στην πηδηξει κανας αλλος..
Εντάξει να μην σου κάτσει το καταλαβαίνω αλλά να μην σ αφήνει να πιεις το λακαβουλιν; Μάλλον θα μας το βγάλει κέρασμα στο δίσκο μαζί με ελληνικό σκέτο και παξιμάδι στο μνημόσυνορε εγω θελω η κυρα δεν θελει..να ξεκουραστω σημερα λογω εμβολιου ουτε γαμησι ουτε ξυδι
Εντάξει να μην σου κάτσει το καταλαβαίνω αλλά να μην σ αφήνει να πιεις το λακαβουλιν; Μάλλον θα μας το βγάλει κέρασμα στο δίσκο μαζί με ελληνικό σκέτο και παξιμάδι στο μνημόσυνο
εφαγες το τσιπακι και την σκαπουλαρες πουστη ανδρα...πλεον μεχρι τα 120 θα ζησεις...ρε εγω θελω η κυρα δεν θελει..να ξεκουραστω σημερα λογω εμβολιου ουτε γαμησι ουτε ξυδι