Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.609
- Πόντοι
- 6.536
σκουπισου με νιπλικο πεντακοσαρικο να γινει το κουτελο σου μωβπολυ δουλεια,ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ αλλα δεν εχω πετσετα να σκουπιστω ρε μουνη![]()
χονδρο...ξεβαφουν οι χρωματισμοι???σκουπισου με νιπλικο πεντακοσαρικο να γινει το κουτελο σου μωβ![]()
ενα περασμα στη μουρη και θα ειναι ετοιμος για σημαιοφορος στο επομενο γκεη πραιντχονδρο...ξεβαφουν οι χρωματισμοι???
Είμαι μεσημεριανός ρε μουνοπανοΕσυ ρε μουνη γιατι δε δουλευεις????
Γράψτε τον στα παπάρια σας το μπινέ... Σιγά μην του δώσουμε και αναφορά για το πότε χέσαμε...Είμαι μεσημεριανός ρε μουνοπανο
Ε μα τη γαμιολαΓράψτε τον στα παπάρια σας το μπινέ... Σιγά μην του δώσουμε και αναφορά για το πότε χέσαμε...
Ρε μλκ ντροπη να κοροϊδεύεις το κοσμο κωλομπαρα σπίτι είσαι μουνοπανο καυλαντιζειςπω ρε μαλακες ζεστη,υγρασια,μουσκιδι ειμαι...και εχω ακομα αλλες 12 ωρες δουλειας![]()
ντροπη σου...δεν σεβεσαι ρε μαλακα ΟΥΤΕ το ζορι που τραβαω...Ρε μλκ ντροπη να κοροϊδεύεις το κοσμο κωλομπαρα σπίτι είσαι μουνοπανο καυλαντιζεις![]()
Βρε τραβά γαμησου καταγκιοζηντροπη σου...δεν σεβεσαι ρε μαλακα ΟΥΤΕ το ζορι που τραβαω...
θα παω Ρομβης και Ανθρωπο μονος μου![]()
τσακω ιδρωμενο σπερμα ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΒρε τραβά γαμησου καταγκιοζη
Γνωρίζεις την εργασία με τηλεπάθεια;μπορεί ο αθηναίος να δουλεύει από το σπίτι ,να ρίχνει μπετά εξ αποστάσεως
Aγαπητε εδω που τα λεμε τωρα....δεν βγαινουν οι γαμημενες οι ωρες...δηλαδη για να καλυψεις τις ωρες δουλειας που μας περιγραφεις κανονικα θα επρεπε να εχει 43 ωρες η μερα....πω ρε μαλακες ζεστη,υγρασια,μουσκιδι ειμαι...και εχω ακομα αλλες 12 ωρες δουλειας![]()
αν δωσεις βαση φιλτατε θα δεις οτι βγαινουν ολα σαν κρυσταλλο Βοημιας...Aγαπητε εδω που τα λεμε τωρα....δεν βγαινουν οι γαμημενες οι ωρες...δηλαδη για να καλυψεις τις ωρες δουλειας που μας περιγραφεις κανονικα θα επρεπε να εχει 43 ωρες η μερα....